Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
Secim.....neyi sectik.....bist 100.....10 000 i mi.....bist 100 2500 u mu...
bitcoinde pozisyon değiştirdim.
terse döndüm..
bakalım hangi sistem haklı çıkacak..
ne olacağını söyleyen mi
ne olduğunu söyleyen mi.?
sabah bakarım artık sonuca.
belkide artık kontur trend sistem çalışmaya son verecem..
dikkat edin...secimler olluyor....politikacilar degisiyor...degisik politikala uygulayacagiz diyorlar...butun bunlara ragmen benim yorumlarim HEP AYNI....DEGISMIYOR....
ORJINAL YORUMUM...iki yildir ayni...ve onumuzdeki 2 yildada bu yorum gecerli....
yorum neydi....hedef feyza ve secim rally si bitti topigimde....
1 dolar endeksten 3 dolar endekse ciktik....bu cikisin basinda dolar-tl yi 18 e basmislardi...10.5 a dusurduler...agir agir gelip 18 e ciktilar...VE BEN RALLY BITTI SATIP DOLARA GECIYORUM DEDIM...VE YAPTIM...ve dedim ki...dolar bazlida bu cikisin FIBO 23 U....FIBO 38 I...FIBO 50 sine sirayla dusecegiz...FIBO 38 I...2.24 DOLAR ENDEKS...oraya dustuk...ve secimleri orada atlattik....altina inemedi...secim bitti...Mehmed geldi...cikabildik mi....hayir...hala oradayiz...borsa dolar da cikisa adapte oldu...YATAY DUSTUGU YERDE KALDI....
simdi de nereye dusecegiz....FIBO 50 YE....o kac...2 dolar endeks....oradada 4 at furusuruz,,,,
ve ne olursa olsun...kim gelirse gelsin...BU DEGISMEZ....yoktan varedilen bu cikis kendini duzeltip...turk ekonomisi gerccekte ne ise oraya inecektir.
VE SECIMDEN HEMEN ONCE DEDIM KI...kim gelirse gelsin....borsa...3700 ila 5700 ...bu iki rakkamida mutlaka gorecektir...simdi...5700 u gordu...oyleyse gidip 3700 de gorecek....once 3700 u gorseydi...gelip 5700 ede cikacakti...
ben once 3700 dedim....memed simsek yoktu...o geldi...5700 onceye donustu....
simdi 3700 e duseceyiz...ALLAHIN EMRI BU....
NOT...DOLAR=TL DEGISTIKCE...BU 3700 VE 5700...revize edilecek....onemli olan dolar endekste verdigim FIBO degerleridir.
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
neyi goruyorsunuz....hicbirsey...hicbirhubar...KUZU YU YOLUNDAN DONDUREMIYOR....cunki o yol...BILGIYLE BULUNMUS BIR YOL.
Secim.....neyi sectik.....bist 100.....10 000 i mi.....bist 100 2500 u mu...
Benden geçmiş bu işler artık.stres yapıyorum.olmuyor.
Küçük oynayım diyorum oda olmuyor.
Ama düşündüğüm oluyor.
Artık sadece sistem yapacağım.
Bisde yön aşağı.3500
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yorum