Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
Secim.....neyi sectik.....bist 100.....10 000 i mi.....bist 100 2500 u mu...
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yabancı bütün gün eksi 2-3 olan piyasa son 5 dakkada artıya çıktığı bir ortama para sokar mı
vadeli pasta ILIZYONDUR....
ORADA bir kurum....2 milyon kontrat long gorunur....ayni kurumun bi baska kurumda 2 milyon kontrat shortu vardir....genelde esittir....
borsayi yukari basar 2 milyon longu kaparlar....
sonar...borsayi asagi basar 2 milyon shortu kaparlar...veya tersi....
benim KENE de ki oyun tarzim....ONLARLA AYNI...ONLARDAN KOPYALADIM.
onlardada STOPLOSS yok...bendede....bol para var...az pozizyon...bol para.
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
pozizyon ayarlama...MALIYET DUSURME...ben surekli yaptim...gordun...onu yapiyorlar....bende onlarla beraber aynisini yapiyorum.
tayyip bey ne diyor...faiz enflasyonu yaratir...faizi dusurecegim...
ben ne diyordum....hedef feyza topigimde....TAYYIP BEY...DOGRUYU SOYLUYOR.
NIYE bele dedim...dihaydi bilin....
Faiz artarsa bist cok sert duser
Bugun net belli etti
Dun de dolarin gerisinde kaldı bist
Bugun kamu bankaları dolar satinca kur baskilandi ve bist dağıldı bir ara
Bu net uyaridi
Sert faiz artışında bist biyerlerini dağıtır
Vob da 22 haziran riskini almayacağım ertesi günler tatil zaten
Aksam gelen alımların nedeni sanırım yaklaşan fed toplantısını belirleyecek bir veri veya konuşma geldi çünkü euro altin hepsi zıpladı birden
Dolari düşürecek bir faiz artışında bist gotu başı dağıtır
Son rallinin %70 i dolar %30 u simsek rallisidi
Faizi arttirmasa simsek i dinlemiyor diye duser
Bana da short fikri ağır basmaya basladi
Dedim ve 7040 dan ilk parti shortu açtım agustos vade
33 bin makas 10 isgunu
6180 de shortlari stoplamistim
O ara longdan zararı çıkarıp kara gectim ve yaklaşık makas ile beraber 82 bin puan short maliyet iyileştirme yaptım
Iyi teklif bu
Ağustos vade 82 bin makas var keserler fena
Kuzu 4700 endeks de 1900 dedin.
Sonra 2200 oldu dedin
Sonra 3200
Şimdi de 4000 diyorsun.
Bana geliyorsun.
Yakında düşmez bu endeks dağılın diyeceksin..
Dedim ve 7040 dan ilk parti shortu açtım agustos vade
33 bin makas 10 isgunu
6180 de shortlari stoplamistim
O ara longdan zararı çıkarıp kara gectim ve yaklaşık makas ile beraber 82 bin puan short maliyet iyileştirme yaptım
Iyi teklif bu
Ağustos vade 82 bin makas var keserler fena
Kuzu 4700 endeks de 1900 dedin.
Sonra 2200 oldu dedin
Sonra 3200
Şimdi de 4000 diyorsun.
Bana geliyorsun.
Yakında düşmez bu endeks dağılın diyeceksin..
lem kerizz bizim gibi cebinde dolar olsa idi...BOZAR YERDIN...ha ha ha
sende hisseni sat...ye...yogg satamam...lahmacun 4 kat cikmis benim hissem hala 5700 de...diyorsan...AC KAL...BU SENIN SECIMIN...
Yorum