İran da gazı kesecek
Secim.....neyi sectik.....bist 100.....10 000 i mi.....bist 100 2500 u mu...
Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
KAP operasyonların devri demiş, Bloomberg hisselerin devri demiş. hangisi doğru acaba?iremm Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterkayyum atamamış da şirkete çökmüş gibi duruyor (hisseler el değiştirmiş).
sanırım putin şunu diyor: Suriyede bana yaptırdığın zararın ilk taksidini kesiyorum.
Yorum
-
Sevgili Kuzu yeni yıl sana ve ailene sevdiklerine dostlarına sağlık mutluluk huzur ve tırlar dolusu para getirsin. Keşke bir gün Türkiye’ye gelsen hepimizi bir şehire toplasan birlikte yemek yeme şansımız olsa seni şu ahir dünyada tanıma firsatı versen bize. Musmutlu senelerin olsun 💙kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterFAIZLER VE SURIYE.....
SURIYE.....
uc ayri SURIYE var....olusacak olan hangisi.....FAIZLER ONA GORE....
birinci SURIYE.....20 milyon halk...sebzesi meyvesi...herseyi turkiyeden gidecek...ENFLASYONU PATLATACAK BU.....suriyede birikmis SERMAYE HIC YOK....turk lirasi akacak oraya....80 milyon turkiye ye 20 milyon suriye yi ekle....100 milyon insan eder...PIYASADA KI TURK LIRASI YETMEZ....darphane tl basacak ve dagitacak.....LIQITITE YUZDE 20 ARTIRILACAK.....
SORU SUDUR....DOLARTL NE OLUR....FAIZ NE OLUR....ENFLASYON NE OLUR.
cugaplari bende sakli.....
ikinci suriye....5 milyon.....
ucuncu suriye....KORKUNC BIR IC HARP...
bu ikisine gorede SIMULASYONUM HAZIRLANIYOR.....
REALITY NEDIR....AL-QAIDE SURIYEYE GIRDI....ISRAEL 1000 SORTI ILE TUM SURIYE HAVA-DENIZ-KARA SILAHLARINI VE ALT YAPISINI YOKETTI....GOLANI ISGAL ETMISTI...SIMDI ONUN UC KATI DAHA SURIYE ARAZINI ISGAL ETTI....bunlar olurken....AL-QAIDE seyretti ve sustu...biz asla israelle savasmiyacagiz dedi....
SORU SU....peki kime karsi CIHADA cikacaksiniz....
CUGAP....selefi olmuyan tum muslumanlara....
neden....EEE CUNKI...ISRAEL OYLE ISTIYOR...SUREKLI IC SAVAS.
Yorum
-
kurt Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterŞubat vadeli endeks kontratında 11500 ort. ile şort pozisyon açtım..
Geçen hafta , bu hafta için PUSUDA olacağımı paylaşmıştım..
Hedefim 11000 altında yeni düşük..
"Alınacak mal basılır."
Dünya için 2025 zor bir yıl olabilir..
Yeni yılınızı kutluyorum..
Endeks Şubat vade şort pozisyonumu 11280 'den kapattım...Borsada hiçbir pozisyonum yoktur...
Yeni yılda , yeni ve iyi şeyler olsun..
Forumun yeni yılını kutluyorum......Yazdıklarım sohbet amaçlıdır.Asla yatırım danışmanlığı değildir.
Yorum
-
Sayın Kuzu ve tüm forum üyelerinin yeni yılını kutlar , yeni yılda mutlu ve sağlıklı kazançlar dilerim.
Yorum
-
-
Kuzu hocam ve tüm forum ailesinin yeniyılını kutlarım.2025 yılında sağlık ve mutluluk dilerim herkese
Yorum
-
Borsacılar NORMAL değildir..
2025 yılında alacağım iki YENİ hisseyi almaya başladım....
Hedefim FEZA.....
Normal mi ?
KUZU üstadım yeni yılını kutluyorum..
2025 yılında mutlaka bekliyorum....Masan her zaman hazır..
Mutlu yıllar ......Yazdıklarım sohbet amaçlıdır.Asla yatırım danışmanlığı değildir.
Yorum
-
Borsacılar NORMAL değildir..
2025 yılında alacağım iki YENİ hisseyi almaya başladım....
Hedefim FEZA.....
Normal mi ?
KUZU üstadım yeni yılını kutluyorum..
2025 yılında mutlaka bekliyorum....Masan her zaman hazır..
Mutlu yıllar ......Yazdıklarım sohbet amaçlıdır.Asla yatırım danışmanlığı değildir.
Yorum
Yorum