Üstad bu şişede şirket alım ysapiyor Efes alım yapiyor düşüyor.bizimi düşürmeye çalışıyorlar
Secim.....neyi sectik.....bist 100.....10 000 i mi.....bist 100 2500 u mu...
Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
gelelim bize.....
MERKEZ UFLEDI....benim laz guneysuya ufledigim gibi.....faiz 47.5....
eeeeee biz parayi 8600 endekste borsaya gomduk....
bir bizmi....yoooo....butun bankalar...KREDI VERMEDILER....BORSAYA GOMDULER...
EEEEEE....carp 8600 u....faizle....1.475 le.....ne eder....
12 650 endeks eder....
ne zaman.....MARTTA ULA.
ENDEKS 12 650 OLDU MU....
BANKALAR PIYASAYI KREDIYE BOGAR.....
KREDIYI ALAN BORSAYA GELIR....
BANKALAR....
8600 ENDEKSTE ALDIGI MALI....HALKA DEVREDER....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
Onun hisse gibi …..muratti Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterÜstad bu şişede şirket alım ysapiyor Efes alım yapiyor düşüyor.bizimi düşürmeye çalışıyorlar
Yorum
-
Ciner grubunun yüzde 40 ortaklik paylarını aldık anlaşma sağlandı diye bir haber var ama ise yararmiTuncer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterOnun hisse gibi …..
Yorum
-
Bana göre yaramazmuratti Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterCiner grubunun yüzde 40 ortaklik paylarını aldık anlaşma sağlandı diye bir haber var ama ise yararmi
Zaten bilanço kötü kasadan para çıkacak
Ama kuzu hocam daha iyisini yorumlar benimki düz mantık
Yorum
-
Bu muhtemelen zaten bilinen bir olaydı, o yüzden bile gidemiyor olabilir bu geri alımlara rağmen. Ben bugün de gidemeyince illallah ettim verdim. zaten 200 günlüğe değdi oradan sekti biraz aşağı. 200 günlüğü geçerse bakıcam tekrar alırım. uyuz etti...Tuncer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBana göre yaramaz
Zaten bilanço kötü kasadan para çıkacak
Ama kuzu hocam daha iyisini yorumlar benimki düz mantık
Yorum
-
Şişecam ABD’deki ortağı Ciner Grubu'nun Sisecam Chemicals Resources LLC ve Pacific Soda LLC şirketlerindeki paylarının tamamını almak konusunda Ciner Grubu ile anlaştı.
Yorum
-
kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstergelelim bize.....
MERKEZ UFLEDI....benim laz guneysuya ufledigim gibi.....faiz 47.5....
eeeeee biz parayi 8600 endekste borsaya gomduk....
bir bizmi....yoooo....butun bankalar...KREDI VERMEDILER....BORSAYA GOMDULER...
EEEEEE....carp 8600 u....faizle....1.475 le.....ne eder....
12 650 endeks eder....
ne zaman.....MARTTA ULA.
ENDEKS 12 650 OLDU MU....
BANKALAR PIYASAYI KREDIYE BOGAR.....
KREDIYI ALAN BORSAYA GELIR....
BANKALAR....
8600 ENDEKSTE ALDIGI MALI....HALKA DEVREDER....

!!! !!!...' Yüzünü güneşe dönen insan gölge görmez.'....!!! !!!
""ĶőşēМę ĊēķϊŁĎįΜ... βįź ĐēĻįķąήĻįŷįž ĐũŽзή ĶāħРЄ""
Allah'ım çok paranın beni değiştirip değiştirmediğini öğrenmem için lütfen bana bir şans ver !
Yorum
-
yillardir beni idare ettin....guneysu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

kritik zamanlarda gel yaz deyip....birlikte halkimiza hizmet ettik....
benim gibi birine katlandigin ucun....ERMISSIN SEN....PAPAZDAN ERMIS OLMAZ DER DINIMIZ EMME.....ben sana ERMIS diplomasini verdim.....bie EVLIYAULLAH olarak....
BENI EMEKLI EDIN ARTIKIN....JUBILEMI SEN YAP....
herkesi topla....AYHAN DAHIL....
BIR DEVRI KAPATALIM.....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
ARALIK VADEYE RAGMEN....10 000 USTU KAPATTI....bankalardaki makattan isi bitiyor garii.....
usulet ve suhulet icinde....YENI YILA GIRECEGIZ.....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
Emmi zaten bankalar dışında giden de yokkuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterARALIK VADEYE RAGMEN....10 000 USTU KAPATTI....bankalardaki makattan isi bitiyor garii.....
usulet ve suhulet icinde....YENI YILA GIRECEGIZ.....
Borsa gidecekse sanki yine ekmek orada olacak
Yorum
-
Uleee bu karadenizli cok uyanik. Biri dedi verin yetkiyi gorun etkiyi dedi. Etkiyi cok guzel gorduk elhamdurullah.
Bizimkiside deyoki allahim bana cok para ver ve beni dene. degisiyormuyum degismiyormuyum bir bak diyo. Aklinca biri bu millete koyun yerine koydu aldi yetkiyi.
Bizimkide Allaha kelek gelcek alcak paralari. Allah yutar mi ulen.
Yorum
-
SIRA YEMEN DE.....
AGAM OLDUGUNE INANAMIRAM....
Mizika calindi....
Dugun mu sandin.....
YEMENE GIDENI GELIR MI SANDIN....
AGAM OLDUGUNE INANAMIRAM....
di haydi git....ha ha ha
sevgili Netanyahu.....
o arap topraklarinda yuzbin anadolu cocugu kefensiz yatiyor....
dedemin 3 kardesi....isgal ettigin...QUNIETRA VE DARA arasinda biryerde yatiyor....bedevil sunguleri ile sungulenmisler....
YEMEN....cok zor....
SURIYE kolaydi....yuttun...kolaydi sunni islamcilari kullanip yuttun....YEMEN ele deelll ula....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-

Bist100 Durum Tespiti
---------------------------------
•Endeks düşen ara trendi kırdı.Yükseliş trendindeyiz.
Olumsuz Senaryo
---------------------------
•Şimdilik yok.
Olumlu Senaryo
-------------------------
•Ara trendde yükseliş trendindeyiz.(Yeşil trend çizgisi)
•Endeks , tam olarak ema 50 ve ema 100 e kadar indi , destek aldı ve yükseldi.
•Piyasa yapıcı, Çarşamba günü endeksi boşluklu açtı ve boşluğu kapamadan yukarda kapattı.
Eğer piyasa yapıcı endeksi , sol taraftaki siyah dikdörtgen gibi yukarı-aşağı işleyecekse boşluğu düşerken kapatacaktır.
•Endeks geçen hafta , 11252 - 8566 arası fibonaccinin(koyu beyaz fibonacci) %38.2 oranına indi ve güçlü alım geldi.
•Tüm ortalamaların üzerindeyiz. Olumlu.
•5 günlük ema , 8 günlük emayı yukarı kesti. Olumlu.
Yatırım tavsiyesi değildir. Herkes kendi riskini kendi yönetsin.
Yorum

Yorum