BANK OF u bugün gören eden varmı ?
Secim.....neyi sectik.....bist 100.....10 000 i mi.....bist 100 2500 u mu...
Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
noel tatilindeeradyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBANK OF u bugün gören eden varmı ?
Yorum
-
Büyük ihtimal dün gece önemli ölçüde kapadı shortları. Yarını bekliyor pusudaradyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBANK OF u bugün gören eden varmı ?" Her şeyi bidiğini iddia edene
Hiçbir şey öğretemezsin "
Yorum
-
Sn. Radyolog şu Otkar için ne dersiniz ?
Sanki bir şeye hazırlanıyor gibi. Yoksa yeni bir Kap mı atacak acep ?" Her şeyi bidiğini iddia edene
Hiçbir şey öğretemezsin "
Yorum
-
vayyy anam vay.....buna can mi dayanir....yuzde 3 daha dustu.....
SENI IGITLER USTUNDE GIDESIN....CENAZEN TESFIKIYE CAMIINDEN KALKSIN....
NAMISSIZ.YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
ORTAKLARIMA.....
nehaber ulen gotoglanlari......
bizi altindan indirdin.....ikik borsaya bindirdin....
lem ipneler....ALTIN BIZ INDIKTEN BUYANA YATAY....E-5 DE....TIR SUFORLERINE 20 DOLARA VERIYOR...
borsa yuzde 20 cikti.....
8600 de mala girdik.....9400 de shortladik.....9000 de kapadik....aldigimiz karla....hisselerimizi iki Katina cikardik.....yani ALI den parayi aldim....VELI nin malini aldim....sizden 1 gurus almadan mali ikiye katladim.....10 200 de shortladim....9800 de kapattim....aldigim karla ilave belese mal alip....CIKMAMIS KAARTLARI PORTFOYUNUZE KATTIM....
namissizlar.....
ocak ikinci hafta 11 600 olacak....gene gotumu yalarsiniz.....ipneler.....HA HA HA.
PARANIN OBUR YARISI MEVDUATTA YUZDE 50 FAIZ ALIYOR.....aralikta dolara gecerim demistim....GECMIYORUM....patron benim.....marta kadar mevduata devam edecegim....dedikoducu deyyuzzlar.YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
QATAR....
BORU HATTINI YAPARSA....AVRUPAYA....TUMUNE....1 TRILLION DOLARLIK DOGAL GAZ SATACAK.....
bunun ucun....turkiyeye 100 milyar dolar vermezmi....VERIR....
buna oynuyorum....sizing kit beyinlerinizin dibine dahi deymemis....GORUNMUYENLERE OYNUYORUM.YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
Ohhhh rahatladim.....sismistim.....ha ha ha.....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
MARTTA....HEDEF FEYZA-2....
topigimi acacagim.....hersey planladigim gibi giderse....yuzde 70 kesin.
mevduattan sokecegim parade borsaya girecek....DOLARA degil...sag gosterip sol furacagim....
bekleyin....ahir omrumde....SIZI BI KEZ DAHA ZENGIN EDECEGIM....KIT BEYINLILER....
OHHHHHH RAHATLADIM.....cok guzel dosedim.....ha ha haYAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
BU ALEMDE RACONLARI BEN KESERIM.....ben ne dersem odur.YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
Kuzum 11.600 e gitmeden önce 10.200 den satıp alttan tekrar alacak mıyız yoksa direkt 11.600 mü hedeftekuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
ocak ikinci hafta 11 600 olacak...
YAZDIKLARIM TAMAMEN HAYAL ÜRÜNÜDÜR.YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
Yorum
-
imparator.kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbu alemde raconlari ben keserim.....ben ne dersem odur.
Yorum
-
ben mal satmam.....MALA BINDIM MI....EN ERKEN MAL SATTIGIM YER....PARA IKIYE KATLADIGI YERDIR....DOLAR BAZLIDA....ihakkı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterKuzum 11.600 e gitmeden önce 10.200 den satıp alttan tekrar alacak mıyız yoksa direkt 11.600 mü hedefte
SHORT ACARIM....
adim shortcu kuzuya cikmisti....hissenette....girtlagima kadar maldaydim....ve SHORT aciyordum....bu topikte yaptigim gibi....millet....BENI MALSIZ SANIYORMUS....babo soyledi bana....uyar dedi.YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
ha ha ha....guzel di....saol.ombusman Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterimparator.YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
Yorum