ulan şişe .........
Secim.....neyi sectik.....bist 100.....10 000 i mi.....bist 100 2500 u mu...
Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
Emmi ne jubilesi seni geç buldum şimdi kaybedememkuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterDEGERLI OKUYUCULARIM....
Forumlar aleminde bir devrin sonuna geldik....
Sonuna geldik....cunki...sosyal medya forumlarin onemini azaltti....
Bu donemde....uc kisi....bu aleme buyuk hizmetlerde bulundu....
birincisi....laz guneysu....name digger...MAKARIOS...name digger...PAPAZ.
ikincisi......bikmisbroker....name digger...BABO...name digger...ALTUN FURUSCU....
ucuncusu.....kuzu dur....name digger...KUFURBAZ....name digger...SARHOS...name digger...GECE BEKCISI....
SIMDI....
bu uc vetan evladi....ilki....hem iyi bir yonetici....hemde cok iyi koku alan borsacidir...bir keresinde...beni batmaktan kurtaracak kadar iyi borsacidir....ikincisi....malum...ALTUN FURUSCU....kibar oglan...obur ikisine gore...MELAIKE....ucuncusu....kural filan tanimaz....ikisinide istedigi an...itin gotune sokar cikarir....huysuz....arsiz bir adam....ilk ikisi...YILLARCA BU HUYSUZ ADAMI IDARE ETTILER....SAGOSSUNLAR...
SIMDI.....
GELDILER....ucumuzunde ayni anda JUBILEMIZ yapilacak.....
bence....biz bunu hakettik....biliyorum....MAKARIOS....ben dahil...cogumuzun gotune tekmeyi furup....FORUMLARDAN kovdu.....bu demek degil ki...kotu adam...isini yapiyordu....bizde kovulmayi hakediyorduk....alnimizin teriyle....bana yaziyordu....bana ettigin kufurleri ilk kez duydum...nereden buluyorsun....boyle orjinal kufurleri diye.
SEVDIK....SEVILDIK....NEFRET ETTIK....NEFRET EDILDIK....emme...ucumuzde...konu...halkimiza hizmet oldumu...aninda biraraya geldik...MAKARIOS in cabalariyla....
sizce....biz...ucumuz....bu forumlar alemine damgasini furanlar
ORTAK BIR JUBILEYI....
hakettik mi....
etmedik mi....
Yorum
-
SIMDI DIYECEKSINIZ KI.....
YAA siz ne utanmaz adamlarsiniz.....yillarca....gozumuzun onunde....BIRBIRINIZE YAPMADIGINIZ HAKARET KALMADI....
simdi gelmis....
bize diyorsunuz ki....
USAGLAR....
bokunuzu yiyelim....bize bir JUBILE yapin....
heeee haklisiniz....ele ettik....
emme....
bir sorun bakalim.....NIYE ELE ETTIK....
benim sucum yoktu....bu ikisi...AGANIN POHUNUN USTUNE POH EDIYORLARDI....TOREYE AYKIRI IDI.....ondan dovusuyorduk.YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
bu yorumu mu okudun....BEN DAHIL HERKES GOMUYOR TUNCER....zamanlama...bu hafta son.Tuncer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterulan şişe .........
kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterTEKNIK ANALIZ....by kuzu.
ARA TREND.....
200 GUNNUK ORTALAMAYA INMIS BIR BORSA....MUTLAKA BIR TEPKI KOYAR....BU TEPKI CIKISI YUZDE 20 ILA YUZDE 25 BOYDADIR....bu cikisla 200 gunnuk ortalama YATAYLASIR.....buna ARA TREND denir.....bu bir cikis trendi degildir....sektorler arasinda mukayeseli bir dengenin kurulmasidir....cikmamis sektorlerin cikisi ile gerceklesen bu trend....bu ornekte....BANKACILIK ti....
MUTLAKA TUKENIR.....MALIYET DAGILIMLARI NEDENIYLE.....MALDA OLAN HERKES...YORGUNDUR VE BITKINDIR....
iste bu yorgunluk ve bitkinligi bilen....PIYASA YAPICILAR.....
ACIGA SATISA BASLAR.....
bu satislarla borsalar 200 gunnuk ortalamaya yeniden iner.....
ve fekaat bu yetmez.....orada tekrar aciga satisa baslar....200 gunluk ortalamaninda yuzde 20 ila yuzde 25 altina iner.....
ISTE BU....yorgun ve bitkin insanlarin....MALI TESLIM ETMELERINI SAGLAR....
ACIGA SATISI YAPAN....KORKUNC PARA KAZANIR....
TUM ARACI KURUMLAR....KORKUNC KOMISYON GELIRLERI EDINIR....STOP-LOSS LAR LA....
BURASI GERCEK DIPTIR....ALTI YOKTUR.
CIKIS TRENDI BASLAR....5 YIL.
NOT....SURIYE OLAYLARI....TURKIYE YE TRUMP IN UYGULUYACAGI YAPTIRIMLAR....ARA TRENDIN BITIS NEDENIDIR.
BU AYNI ZAMANDA....TURKIYEDE KI ISLAMCI REJIMINDE GIDISINI SAGLIYACAKTIR.YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
şişe 52 olur dedik ya hocam ama ilk ona vurdularkuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbu yorumu mu okudun....BEN DAHIL HERKES GOMUYOR TUNCER....zamanlama...bu hafta son.
Yorum
-
-
Sizi sayın kuzuyu ve ekleyeceğiniz tüm ekibinizi misafir etmekten büyük onur duyarım. Sevgilerbikmisbroker Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterMakariyosla sözleştik ben Kanadadan Türkiyeye dönünce (Mayıs 2025 gibi) bizim bahçede IRAKI içecez!
Çok eskiden Bir defa kafayı çekerken bu Guzu ipnesini cebinden aramıştık [emoji23][emoji23]
Sent from my iPhone using Tapatalk
Yorum
-
Ben sizin gibi borsayı önden okuyamam, tarih verip bu vuruş finale jübileye yakışır diyemem. Neye gücüm yeter, elime emeğime evime parama. Az önce sayın babo nun mesajına teklifimi yaptım. Kendi adıma cevap verdim, kendim için cevap bekliyorumkuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSIMDI DIYECEKSINIZ KI.....
YAA siz ne utanmaz adamlarsiniz.....yillarca....gozumuzun onunde....BIRBIRINIZE YAPMADIGINIZ HAKARET KALMADI....
simdi gelmis....
bize diyorsunuz ki....
USAGLAR....
bokunuzu yiyelim....bize bir JUBILE yapin....
heeee haklisiniz....ele ettik....
emme....
bir sorun bakalim.....NIYE ELE ETTIK....
benim sucum yoktu....bu ikisi...AGANIN POHUNUN USTUNE POH EDIYORLARDI....TOREYE AYKIRI IDI.....ondan dovusuyorduk.
Yorum
-
Ben hiçbirşey anlamadımberkaraman Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBüyük jübile muhteşem olacak. Fakat buradaki insanlar çok üzülecek.
Yorum
-
yanlis anlatmisim....bir yere gitmiyoruz....
BU ALEMDE KI....25 CI YILI KUTLUYACAGIZ....
gecmisi anarak....kavgalari...YEDIGIMIZ KAZIKLARI.....BABO nun leblebiden nem kapip kusmelerini....hassas oglan olusunu....LAZ GUNEYSU nun buyuk buyuk dedesinin Trabzon rum imparatorlugu doneminde...BASPISKOPOS oldugunu....firsat bulsa aninda BEN ORTODOKS GIRISTIYANIM diyebilecegini....esnek bi oglan oldugunu....
KAHVEDE....ALTUN FURUS TOPIGI ACIP....KUMAR OYNATTIKLARINI MANO TOPLADIKLARINI....babo nun hevaya bir ceyrek altin firlattigi....PAPAZ MAKARIOS in onu laz el yapimi tabanca ile furusunu....COK INSANI TELEF ETTIKLERINI....
datli datli anlatacagiz....
yani....
EGLENCELI BIR JUBILE OLACAK....HA HA HAYAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
Şampiyonlar ligi desenekuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteryanlis anlatmisim....bir yere gitmiyoruz....
BU ALEMDE KI....25 CI YILI KUTLUYACAGIZ....
gecmisi anarak....kavgalari...YEDIGIMIZ KAZIKLARI.....BABO nun leblebiden nem kapip kusmelerini....hassas oglan olusunu....LAZ GUNEYSU nun buyuk buyuk dedesinin Trabzon rum imparatorlugu doneminde...BASPISKOPOS oldugunu....firsat bulsa aninda BEN ORTODOKS GIRISTIYANIM diyebilecegini....esnek bi oglan oldugunu....
yani....
EGLENCELI BIR JUBILE OLACAK....HA HA HA
Seviniriz hocam
Yorum
-
KAPITALIZM DE SON BUSINESS CYCLE.....
ISOLASYONDUR.....
daha once anlattigim uc business cyle da ki...
olusmus hatalar....
BU BUSINESS CYLE DA....DOLAR ENDEKSIN 120 YE BASILARAK....
duzeltilecek.....
sikilacak SILAH.....GUMRUK VERGILERIDIR....
DUNYAYA YAYILMIS AMRIKI SERMAYESI....BU BUSINESS CYLE DA.....AMRIKIYE GERI DONER....
veeeeee.....
AMRIKI HAZINE BONOLARINA VE BITCOINLERE YATAR...BUDA ALTUNU GOCERTIR....BORSALARI KOMPLE GOCERTIR.....TAAKI....AMRIKI SERMAYESI BELESE GERI ALINCAYA KADAR.YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
SEVGILERIMLE,DEGERLI OKUYUCULARIM......
ne olur....
bize bir JUBILE yapin....beni ovun....BABO ile PAPAZ MAKARIOSU kotuleyin...hatta itin gotune sokun cikartin...DAYANIRLAR....ha ha ha.YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
Emmi bu alemde teksin kraldan cansın bal kaymaksın ;-)
Jubile yaparken sayfayı kapatırsan bizimde ekonomik özgürlüğümüzü açık bi şekilde sağlarsan sana minnettar kalırız bilginin de zekatını vermiş olursun inşallah.Güneşi bir kuvvet karartır mı hiç
Allah sevmediğini yaratır mı hiç
İnsan olan insan darıltır mı hiç
Haksızlık haksızın yüzünden olur...
Yorum
Yorum