kuzu Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
Secim.....neyi sectik.....bist 100.....10 000 i mi.....bist 100 2500 u mu...
Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
kuzu hocam sn. moshe haklı çıkmış gibi görünüyor. Bunun neden yanlış bir hamle olacağını kendi fikrimce yazmıştım ancak maalesef türk politika yapıcılar böyle uygun görmüş...
-
Sn.Gandalf bu ihtimali yok denecek kadar az görmüştüm...Bugün piyasa bu ihtimali veya yakın versiyonlarını satın aldı diyebiliriz..EYT'li_Gandalf Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterkuzu hocam sn. moshe haklı çıkmış gibi görünüyor. Bunun neden yanlış bir hamle olacağını kendi fikrimce yazmıştım ancak maalesef türk politika yapıcılar böyle uygun görmüş...
Vade sonuna 6 gün kala 260000 endeks kontrat iki kurumdan şort olanların satın aldığı ihtimalin bu olduğu konusunda size katılıyorum..
Bankoff vadeli ve spotta çok ciddi alım yaptı..Olmasa dahi , konuşulması yeter...Şüuyu vukuundan beter..
Bahçeli dışında başka biri APO için bunları söyleyemezdi...Büyük oyun var sanki...JEOPOLİTİK..
MOSHE/ KUZU BÜYÜKSÜNÜZ.....Aylar öncesinden bunu görebilmek..Moshe'yi ayrıca tebrik ediyorum..Yazdıklarım sohbet amaçlıdır.Asla yatırım danışmanlığı değildir.
Yorum
-
Herkes gibi ben de naçizane fikrimi belirteyim.. sayın kuzu nun sık sık dediği birşey var görünen gerçek değildir yansıtılandır.. yansıtılan ise yalandır.. erken karar vermemek lazım, bence bu çıkış, hatta özgür özelin peşinden yaptığı konuşma hükümeti fena köşeye sıkıştırdı/sıkıştıracak gibi geliyor. Yeni anayasa torba yasa kıvamında olacakken.. gözlemlediğim o ki, akparti bile bu iş böyle olmamalıydı diyor..nasıl işin içinden çıkacağını düşünmeye başladı bile.. YTD
Yorum
-
Özgür Özel böyle diyerek hükümeti mi chp seçmenini mi sıkıştırdı? Türkiye de on milyonlar destekleyecek parti bulamayacak. Herkes yapacağınız işi … diye söyleniyor.kelmiker Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterHerkes gibi ben de naçizane fikrimi belirteyim.. sayın kuzu nun sık sık dediği birşey var görünen gerçek değildir yansıtılandır.. yansıtılan ise yalandır.. erken karar vermemek lazım, bence bu çıkış, hatta özgür özelin peşinden yaptığı konuşma hükümeti fena köşeye sıkıştırdı/sıkıştıracak gibi geliyor. Yeni anayasa torba yasa kıvamında olacakken.. gözlemlediğim o ki, akparti bile bu iş böyle olmamalıydı diyor..nasıl işin içinden çıkacağını düşünmeye başladı bile.. YTD
Yorum
-
Hocam genelde fikrimi söyler çekilirim. Savunmaya ya da tartışmaya pek ısrar etmem ama konu artık çok hassas olunca cevap vermek istedim. Görünüşe göre haklısınız ancak akparti siyasi çekişmelerden ve muhalefetten beslenen bir yapıdadır.. şu an bu durumdan nasıl bir çıkarımı olacakki.. is referanduma gitse mesela ne diyebilecekki herkes aynı şeyi söylerken.. inan bana herşeye rağmen hayır der bu millet bu gelişmeler ışığında BENCE.. YTD.
Yorum
-
Bir şeyler oluyor..Vade sonu uzlaşmaya 6 gün kala normal olmayan bir yükseliş..
Ne olduğunu tam olarak bilemeyiz..Her ne oluyorsa borsayı pozitif etkiliyor..
İsrael ve Türkiye stratejik ortaklığını düşünmüyorum...Ama Apo , güneydoğu sınırlarımıza yakın abd generallerinin eğittiği ağır
silahlar verilen 80.000 pkk 'lı ve gündeme gelen BEKAA MESELESİ......
Jeopolitikte bugün TÜRKİYE Bahçeli vasıtasıyla bir hamle yaptı.....
Hiç birimiz kahin değiliz..
Çok bilinmeyenli ve değişebilen denklem gibi sanki...
En iyi KUZU bilir....Yazdıklarım sohbet amaçlıdır.Asla yatırım danışmanlığı değildir.
Yorum
-
Bir şeyler oluyor..Vade sonu uzlaşmaya 6 gün kala normal olmayan bir yükseliş..
İsrael ve Türkiye stratejik ortaklığını düşünmüyorum...Ama Apo , güneydoğu sınırlarımıza yakın abd generallerinin eğittiği ağır
silahlar verilen 80.000 pkk 'lı ve gündeme gelen BEKA MESELESİ......
En iyi KUZU bilir....Yazdıklarım sohbet amaçlıdır.Asla yatırım danışmanlığı değildir.
Yorum
-
Bu gun kapanisa dogru enkai cok tahrik etti.
Bi delilik yaptim bakalim. ShortladimGel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!
Yorum
-
kurt Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBir şeyler oluyor..Vade sonu uzlaşmaya 6 gün kala normal olmayan bir yükseliş..
silahlar verilen 80.000 pkk 'lı ve gündeme gelen BEKA MESELESİ......
En iyi KUZU bilir....
Son tahlilde D.Bahçeli'nin açıklamasının ABD-İSRAİL-PKK cephesinde gedik açmak için bir hamle olduğunu düşünüyorum..
PKK ve ABD-İSRAİL ittifakında bir gedik açma hamlesi olma ihtimali daha yüksek..Bence...Yazdıklarım sohbet amaçlıdır.Asla yatırım danışmanlığı değildir.
Yorum
-
-
Ben tam tersi düşünüyorum. İç siyasette iyice sıkışmış iktidar , payandasını kullanarak ön almaya çalışıyor.kurt Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSon tahlilde D.Bahçeli'nin açıklamasının ABD-İSRAİL-PKK cephesinde gedik açmak için bir hamle olduğunu düşünüyorum..
PKK ve ABD-İSRAİL ittifakında bir gedik açma hamlesi olma ihtimali daha yüksek..Bence...
ABD tarafından Katil İsrail devletinin güvenliğini sağlamaya yönelik verdiği sufleyle bu ihanet içine girmişlerdir.
Utanç verici bu açıklama umarım vatandaşın aydınlanmasına yol açar." Her şeyi bidiğini iddia edene
Hiçbir şey öğretemezsin "
Yorum

Yorum