kuzu Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
Secim.....neyi sectik.....bist 100.....10 000 i mi.....bist 100 2500 u mu...
Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
2020 de...1 dolardan mala girdik.....HEDEF FEYZA...dedik....kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterforumun tiklanma sayisi 30 000....REKOR....
ANLAMI....KUZU MAL ALIYOR MU.....
ANLAMI....KUZU DAN BASKA OKUNACAK KIMSE YOK.....
ANLAMI....DELIANLI BIR TEK KUZU TOPIKLERINDE HARMAN OLUYOR....
sebeb....
ILIZYON EKONOMISI=HEDEF FEYZA....
TOPGIN KONUSU IDI....
BAS TL YI....VER LEYLAYA....FAIZ SIFIR.....
LEYLA GUDURDU....
borsa feyza....
emlak feyza...
altin feyza....
dolar feyza....
aaaaa oda ne....MAL FIYATLARI FEYZA....ENFLASYON FEYZA....
3 DOLAR ENDEKSE CIKTIK....SATIYORUM DEDIM....DOLAR BAZLIDA ALDIGIM KAARTLAR 4 KAT...ENDEKS 3 KAT CIKTI....
sebeb....
DEVLET COKER....BIR DEVLETIN PARASI KARSISINDA HERSEYIN FIYATI FIRLIYORSA....O PARA TEDAVULDEN KALKAR VE O DEVLET COKER....dedim.
kimse inanmadi....
yediler ictiler oynadilar....parti muthisti....
HESABI ISTEDILER.....
baktilar hesaba.....VAYYY MAMINA CAKAYIM BU NE....
HESAP ULEN....DALYARAK....
ODE BAKEM DEDILER...ODUYORLAR.
ISTE BIZ....KUZU UNIVERSITESI....
bu hesabi oduyebilmek ucun....feyzada bizden mali alanlara....
diyoruz ki....getir malini alayim....GIT HESABI ODE....
EMME....MALLAR DORTTEBIR FIYATINA.
hadise budur.
bunada....BORSA DENIR....YATIRIMCISI VARDIR BORSANIN....O YATIRIMCIYI YATIRIR IKERSEN....
BUNA SERMAYE TRANSFERI DENIR....
bilgi kaynagi....
KAPITALIST MODE...KAPITAL AKUMULASYON PROSESLERI by kuzu.YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
URANACUS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Sn.URANACUS bu konuyu kuzu üstadım detaylı açıkladı..Tekrara düşmek istemiyorum..Kabaca hisseler sırayla düşer , en son bankacılık düşer
analizi var..Endeksin düşüşünde alım için hisse bazlı hazırlık.......
Endeks burdan kalkıp rally yapacak analizi ortada yok..Zaman ve fiyat analizi var..
Rüzgar nerden çıktı..
Düşüşlerde mala yerleşmek , hisse seçimi ve maratona hazırlanmaktan bahsediyorum..Yazdıklarım sohbet amaçlıdır.Asla yatırım danışmanlığı değildir.
Yorum
-
evett....MALA YERLESIYORUM....bunu mallarimi zirvede satarken dedim.....
bu yerlesme 3 AY surecek.....en son bankalar cokup....HESAPLAR ODENECEK....KACI BATAR....bilinmez.
TURK PARASINI KORUMA programi surecek....bunun Mehmet simsekle ilgisi yok...DEVLETLE ILGISI VAR.....
FAIZLER DUSURULECEK....bu ilizyona geri donus....ARTIK MUMKUN DEGIL...DEVLETLE ILGILI.....
FAIZ-ENFLASYON.....FAIZ ENFLASYONDAN BIR TIK YUKARIDA....BUDA DEVLETIN BEKASI ILE ILGILI...
TURKUN FURUSKAN EVLADI.....GOZUN ENFLASYONDA ARTIK....ISIK O....
ENFLASYONUN ONEMLI BIR SEBEBI....SOMURUCU ZONBI TURK SIRKETLERI...HABIRE ZAM YAPIYORLAR....DOLAR-TL 30 A INDIRILEREK....BU SIRKETLER BATIRILICAK.....ikinci isik bu.
almanyada bizim uc katimiz ASGARI UCRETLE uretim yapan sirketin 1 euro ya sattigi seyi...bunlar 1.5 euroya satmaya calisiyor....BUNLAR KANBUR....BUNLARI BATIRIN....YANDAS FILAN ANLAMAM.....
bunlar batarsa....YABANCI GELIR....YOKSA CIKISLARI SURER.YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
BIR KUZU KLASIGINI HATIRLATAYIM....
HER SEY COK GUZELKEN....KUZU MALINI SATAR VE GIDER....OBUR INSTRUMANLARA GIRER....
HER YER KAN GOLU....FIGAN FERYAT GOKYUZUNDE IKEN....KUZU MAL ALIR....OBUR INSTRUMANLARDAN CIKAR....bu ornekte.....borsayi satip ALTINA girmistim....dolar olarak yuzde 30 kar yazdim....2550 dolardan sattim.....simdi o para....HER YER KARANLIK PIR NUR O MEVKIYE....BORSAYA GIRIYOR.
TL MEVDUATTAKI OBUR YARISI....ARALIGA KADAR DEVAM....ONUNLADA ARALIKTA GOCECEK BANKALARI ALACAGIM.
BU SIMDI YAZDIKLARIMI....NISAN AYINDA YAZMIS....ALTINA VE TL MEVDUATA GIRIYORUM DEMISTIM....EKIMDE ALTINDAN...ARALIKTA TL MEVDUATTAN CIKACAGIM....
STRATEJIK PLAN.....ilan ettim 8 AY ONCE....AYNEN UYGULUYORUM....
HERYER KARANLIKMIS.....ORTALIK CESET KAYNIYORMUS....bunlar bana VIZ GELIR TIRIS GIDER...cunkii...bunlar olacak demistim....
VE OLUYORLAR.YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
SEVGILI KURT....
1 hafta cok seyrek gelirim.....onemli biseyde....foruma mukayyet ol....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
Degerli okuyucularim.....
sizden bir ricam var....
bildiginiz gibi 8 aydir tl mevduattayim.....araliga uzattim....
bilmek istefigim sey.....HANGI YORUMCULAR TL MEVDUAT ONERMEYE BASLADI....
HANGI YORUMCULAR dolar oneriyor....
bu tur bilgiler benim bir PARAMETREM....bilmem ilazim.....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
abdurahman cavus....
borusan grafi ve yorumlarini bekliyorum....onumuzdeki hafta karar verecegim...son fikrin nedir.YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
ATİLLA YEŞİLADA kuvvetle tl mevduat öneriyor, dolar kesinlikle önermiyor, hatta aralık sonunda 1 yıllık tl mevduatına yatırım yapılmasını, 2025 yılında enflasyonun üstünde %20 getiri sağlıyacağını öngörüyor(mevduatın 1 yıllık bileşik faizinin %60 civarı olacağını ve enflasyonun üstüne %20 getiri sağlıyacağını).kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterDegerli okuyucularim.....
sizden bir ricam var....
bildiginiz gibi 8 aydir tl mevduattayim.....araliga uzattim....
bilmek istefigim sey.....HANGI YORUMCULAR TL MEVDUAT ONERMEYE BASLADI....
HANGI YORUMCULAR dolar oneriyor....
bu tur bilgiler benim bir PARAMETREM....bilmem ilazim.....
Yorum
-
TUNÇ ŞATIROĞLU; %60 ABD HİSSE %10 PARA PİYASA FONLARI %30 ALTIN GÜMÜŞ
DR.NURİ DEVGEN ; HEMEN HEMEN (BES FONLARINI ÖNERİYOR) FUL HİSSE DÜŞTÜKÇE EKLEDEN YANA
Turan bozkurt ; Altın gümüş döviz sepet düştükçe eklemek için bir miktarda tl para piyasa fonları.
Dr.Tuğber çitilci ; Dolarda yıl sonu 35-36 bekler borsada uzak dur 8250 de bir bakmak lazım der.ABD HİSSE,Altın,Mevduat, Para piyasası fonları genel tercihi.
Kuzum Genel özette mevduatın cazibesine değinilsede ani bir döviz krizinide yorumlarına ekleyen bir
tavır var sanki her an ters birşey olucak ve dövizde ipin ucu kacıcak deniyor fakat tarih tabiki veren yok
bu da ucu açık bir durum.Tabi mevduat getirlerininde zaman maliyeti anlamında aylık %4 gibi bir getiri kaybındanda
bahsedenler çok.Aslında ani bir döviz hareketinde biz demiştik zaten bekleniyordu denilicek.
Yorum

Yorum