9075 un ustu bayram da su arefe yi (8773)ustu görsek
Secim.....neyi sectik.....bist 100.....10 000 i mi.....bist 100 2500 u mu...
Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
URANACUS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster9075 un ustu bayram da su arefe yi (8773)ustu görsek
8680 yeni düşük sonrası geçen hafta kapanışı 8776 üstü kapanışta ayı tuzağı ihtimalini masada olurdu..
Kapanış günün en düşüğüne yakın 8699 oldu..Yazdıklarım sohbet amaçlıdır.Asla yatırım danışmanlığı değildir.
Yorum
-
kurt Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBugün üç güzel hisse aldım..İkisi u30..
Alım planımı daha önce açıkladım...
8700 altında AYI TUZAĞI ihtimalide masadadır....
Hayırlısı
Kapanış 8699 ile günün düşüğüne yakın gerçekleşti..
Düşüş trendi devam ediyor..Henüz kısa vade dahi dönüş belirtisi yok..
Kademeli alım için ASAĞIDA BEKLİYORUM..Acelem yok...
Sevgi ve saygılar..
[/B]Yazdıklarım sohbet amaçlıdır.Asla yatırım danışmanlığı değildir.
Yorum
-
Sn.URANACUSURANACUS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterarefeyi görduk kapanışa kadar da bayramı görürmuyuz
Piyasanın akşamdan sabaha döneceğini sanmıyorum..( misal bugün dönme koşullarını konuştuk..ama gerçekleşmedi )
Ben maratona hazırlanıyorum...( Daha önce olursa başım üstüne )
Viop ve pay vadeli gibi kaldıraçlı piyasalarda max.ÜÇ HAFTA pozisyon alırım..
Spotta portföy yapmak farklı..Alınacak mal basılıyor..
AŞAĞIDA BEKLİYORUM...
Sevgi ve saygılar...Yazdıklarım sohbet amaçlıdır.Asla yatırım danışmanlığı değildir.
Yorum
-
sonperde33 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
abduraman cavus,
birinci mal dagitimi yapmis....35-25 ARASI...
ikinci mal dagitimi yapmis...burasi dip diyenlere vermis....25-15 ARASI
en altta....DAGITTIGI MALI GERI ALMIS....15-10 ARASI...
FEKAAT....CAVUS....
SILKELEME YAPMAMIS....10 UN ALTINA INIP....SILKELIYECEK....
FATIHIN OGLU BAYEZIT HAN I OKU DERIM....SILKELEMEDE BIR NUMORO IDI.....
BUBASI FATIH....YONETIMDEN TURKMENLERI NASIL SILKELERSINI BUNA COK IYI ANLATMISTI...FATIH...CANDARLI HALIL PASA YI SILKELEYEREK....EN ONEMLI IKINCI TURK AILEYI SILKELERKEN....birinci osmanli ailesi....
bu BAYEZIT....bubasi dahil....zehirleterek kalan turk ailelerinide yonetimden SILKELEMISTIR.
BUNUN DONEMINDE....TURKUM DERSEN DINDEN CIKARSIN....islamim diyeceksin...fetwalari yayinlanmistir....SAHKULU ISYANI BUNDAN CIKMISTIR.
BURSOYLA ne alakasi var deme CAVUS....
bursodaki spekler....BAYEZIT HANIN HAYATINI okumadan....bu ise baslamazlar....
kendisi EN BUYUK ZINDIQ iken....osmanli tarihcileri buna....bayezit-i veli unvanini taktilar....oglu yavuz bunu zehirletip oldurdugunde....TURKLER DERIN BIR NEFES ALDI....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
-
Millet tepki bekledikçe Shorta asılıyor işyatTuncer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterİş yatırım sen neyi fiyatlıyorsun ya
Hala short açıyor
Tepki yapıyor azcık yine short açıyor
Herkes bekleyince olmuyor tepki dahi
Yorum

Yorum