sonperde33 Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
Secim.....neyi sectik.....bist 100.....10 000 i mi.....bist 100 2500 u mu...
Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
BORUSANIN DOLAR GRAFINI AS....ABDURAMAN CAVUS.....benim takibimde o.....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
-
BIR KUZU MAL ALMA KLASIGI IZLIYORUZ.....
ilan etti kuzu....ne zaman....endeks 11 200 de iken....
dediki....
8800 ila 7700 araliginda....MAL ALACAGIM....BU EKIMDE BASLIYACAK....ARALIKTA BITECEK...
ne yapiyorum....DEDIGIMI YAPIYORUM.YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
gururumuz.....
daron acemoglu.....mit....nobel odulune layik goruldu.YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
gururumuz.....
daron acemoglu.....mit....nobel odulune layik goruldu.YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
SIMSEK...."3500 BUYUK SIRKETI IZAHATA CAGIRDIK"kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterTURKIYEDE DURUM.....
yuksek faiz ve sonuclari.....
ILIZYONLA ayakta tutulmus ekonomilerde.....
yuksek faiz uygulanmaz ise....MILLI PARA kullanilamaz....milli para kullanilamaz hale gelirse....MILLI OLAN HERSEY COKER....ve DEVLET COKER.....
yuksek faize devam edersen de....ZONBI SIRKETLER COKER....
GELDIGIMIZ YER....DONUM NOKTASIDIR....EKIM AYI....8 AY....UC CEYREK ICINDEYIZ....
ya ZONBILER COKECEK.....ya DEVLET.....
otelemek mumkun mu.....
mumkun.....
OTELERSEN....ZONBI OLMUYANLARRDA COKER.
BORSANIN....8000 LERE INMESINDE....
sirketler....
sunu diyor....
BENIM DAYANACAK GUCUM KALMADI.....
7000 LERE INDIGIMIZDE....BIST 500 DEN....EN AZ 50 SIRKET BATAR....
BATAN BU ZONBILER ENDEKSLERDEN ATILACAGI UCUN....
siki dur.....
MERMI HIZIYLA GOKYUZUNE FIRLARLAR.....cunki.....ayaklarina dolasan pisliklerden kurtulacaklar
iste biz....KUZU UNIVERSITESI.....
batacak bu 50 sirkette....onlarla birlikte batacak maldaki kardeslerimize....dikkatli olmalarini soylemeliyiz....
BU BATISLARLA....FIRLIYACAGIZ....BATACAKLARDAN CIKIN.
KUZU.....yap geregini kardesim.....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
kurt Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterTCMB faiz kararı perşembe günü....Piyasa TCMB'den faiz indirimi bekliyordu...
Ancak son açıklamalarla bu beklenti ötelenmiş olabilir..
Bist Cuma günü ardından , bugünde yeni düşük geldi..
Kısa vade ile orta vade farklıdır...
Aşağıda 8400-8700 aralığı önemli destek....
Bugünden itibaren SEÇEREK HİSSE alımına başlıyorum...
Hayırlısı..
ALINACAK MAL BASILIR..BASILIYOR..
ve ALIYORUM..ALACAĞIM...
2024 Mayıs ayında endeks 344 usd iken , viop şort pozisyon açıp , endeksi satarken söylenenler dün gibi kulağımda..
Bugün endeks 254 usd....Hisseler ise çok daha aşağıda kabaca 225 usd gibi..
Ben bugünleri öngörmedim..Adım adım geldim..Mesafemi biliyordum..
KUZU üstadım en başından bugünleri öngördü..Maraton koşuyor..
Sevgi ve saygılar..Yazdıklarım sohbet amaçlıdır.Asla yatırım danışmanlığı değildir.
Yorum
-
benimki kısa vade kuzu , orta vadede spotsal alım için yeri iyi bence .kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBORUSANIN DOLAR GRAFINI AS....ABDURAMAN CAVUS.....benim takibimde o.....
yeşil senaryo daha mantıklı , en kötü senaryo kırmızı gibi .
son çkış ara dalgalarını ignore ettim .
Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!
Yorum
-
Yazdıklarım sohbet amaçlıdır.Asla yatırım danışmanlığı değildir.
Yorum
-
ben teşekkür ederim , onore oldum.kurt Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSn..sonperde33 elinize sağlık..Teşekkürler..Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!
Yorum
-
kurt Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterALINACAK MAL BASILIR..BASILIYOR..
ve ALIYORUM..ALACAĞIM...
2024 Mayıs ayında endeks 344 usd iken , viop şort pozisyon açıp , endeksi satarken söylenenler dün gibi kulağımda..
Bugün endeks 254 usd....Hisseler ise çok daha aşağıda kabaca 225 usd gibi..
Ben bugünleri öngörmedim..Adım adım geldim..Mesafemi biliyordum..
KUZU üstadım en başından bugünleri öngördü..Maraton koşuyor..
Sevgi ve saygılar..
Endeks ve hisselerin kopan korelasyonu yeni lokomotif hisseler yaratabilir..
Düşen piyasada seçerek almak konforlu..
Kademeli olarak portföyü oluşturacağım..ZAMAN VE FİYAT beraber çalışacak..Acelem yok..
Mayıs ayında 10600 -11250 endekste satmak için YUKARDA BEKLİYORDUM....( 10600 üstü aşırı alım demiş ve 11000 den şort poz. açmıştım )
Bugünden itibaren düşüşte almak için AŞAĞIDA BEKLİYORUM...( 7400 -8700 ) ( Hisse bazında 7200 - 8400 aralığında )
Hayırlısı olsun...Yazdıklarım sohbet amaçlıdır.Asla yatırım danışmanlığı değildir.
Yorum
-
URANACUS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Sn.URANACUS
Evet..Cuma günü 9075 olan rakam bugün yeni düşük geldiğinden dolayı 8930...
Alçalan dipler ve tepeler mevcut.Şuana kadar görülen yeni düşük 8680 altında yeni düşük gelmeden bugün-yarın 8930 üstü pozitif olabilir.
Misal bugün , yarın yeni düşükler gelmeye devam ederse rakam revize edilerek analiz aşağı doğru devam eder..Yazdıklarım sohbet amaçlıdır.Asla yatırım danışmanlığı değildir.
Yorum

Yorum