kuzu Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
Secim.....neyi sectik.....bist 100.....10 000 i mi.....bist 100 2500 u mu...
Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
elin kolun dert görmesin guzumkuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster"kuzu yaglama bitti mi"
okuyucularima ve bana buyuk hakeret....ben sorun degilim....OKUYUCULARIM....bunlara hakeret edeni....oyarim oya gibi.....bir AY kovdum....az bile diyen varsa....omur boyu yapabilirim....
KENDISI HEM BANA TESSEKKUR ETMIYOR....HEMDE EDENLERLE DALGA GECIYOR....BU NE KIBIR ULEN....
Yorum
-
Çok isabetli karar Kuzu hocam. Bu zat kendi çalıyor kendi oynuyor. Olumsuz etkilenmemek için kendisini sessize almıştım zaten.Hakkı teslim etmeyenin hakkı olmazmış.
Zihninize sağlık. Varolasınız" Her şeyi bidiğini iddia edene
Hiçbir şey öğretemezsin "
Yorum
-
Sayın Kuzu her daim ders verir nitelikte değerlendirmelerinizi keyifle okuyor, bilgi edinmeye çalışıyoruz. Çok net ve sabırlı anlatımınız için tekrar teşekkür ederim. bu borsa yatırımlarınızı ve sonuçlarını yine merakla izleyeceğiz. Saygılar
Yorum
-
bu karanlık süreçte kuzu sayesinde elimizde aydınlık bir yol haritasının bulunması büyük bir şans bu dönemde para kazanmak çok büyük başarı onun kadar mevcudu korumakta ayrı başarı
Yorum
-
TURKIYEDE DURUM.....
yuksek faiz ve sonuclari.....
ILIZYONLA ayakta tutulmus ekonomilerde.....
yuksek faiz uygulanmaz ise....MILLI PARA kullanilamaz....milli para kullanilamaz hale gelirse....MILLI OLAN HERSEY COKER....ve DEVLET COKER.....
yuksek faize devam edersen de....ZONBI SIRKETLER COKER....
GELDIGIMIZ YER....DONUM NOKTASIDIR....EKIM AYI....8 AY....UC CEYREK ICINDEYIZ....
ya ZONBILER COKECEK.....ya DEVLET.....
otelemek mumkun mu.....
mumkun.....
OTELERSEN....ZONBI OLMUYANLARRDA COKER.YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
TURKIYEDE DURUM.....
yuksek faiz ve sonuclari.....
ILIZYONLA ayakta tutulmus ekonomilerde.....
yuksek faiz uygulanmaz ise....MILLI PARA kullanilamaz....milli para kullanilamaz hale gelirse....MILLI OLAN HERSEY COKER....ve DEVLET COKER.....
yuksek faize devam edersen de....ZONBI SIRKETLER COKER....
GELDIGIMIZ YER....DONUM NOKTASIDIR....EKIM AYI....8 AY....UC CEYREK ICINDEYIZ....
ya ZONBILER COKECEK.....ya DEVLET.....
otelemek mumkun mu.....
mumkun.....
OTELERSEN....ZONBI OLMUYANLARRDA COKER.
BORSANIN....8000 LERE INMESINDE....
sirketler....
sunu diyor....
BENIM DAYANACAK GUCUM KALMADI.....
7000 LERE INDIGIMIZDE....BIST 500 DEN....EN AZ 50 SIRKET BATAR....
BATAN BU ZONBILER ENDEKSLERDEN ATILACAGI UCUN....
siki dur.....
MERMI HIZIYLA GOKYUZUNE FIRLARLAR.....cunki.....ayaklarina dolasan pisliklerden kurtulacaklar
iste biz....KUZU UNIVERSITESI.....
batacak bu 50 sirkette....onlarla birlikte batacak maldaki kardeslerimize....dikkatli olmalarini soylemeliyiz....
BU BATISLARLA....FIRLIYACAGIZ....BATACAKLARDAN CIKIN.YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
sise yi....fransa ile takip et....Tuncer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterEmmi şişenin işleri de Çin tarafı bozuyor
Adamlar çok ucuz mal satıyor
Üstüne Rusya Ukrayna savaşı çok uzadı bitirmiyorlar
Nasıl 2 ayda bu hisse çoşacak
38 den....1 x..
34 den....2 x....
30 dan....3 x....
AL.....VE UNUT....GRAFINA BILE BAKMA....400 TL YE GELDIMI....ILGILENMEYE BASLA..
..400-38=362 TL KAR EDER
,,400-34=366 TL KAR EDER...
..400 -30=370 TL KAR EDER....
BAK....BU KARLARIN BIRBIRINDEN FAZLA FARKI YOK....2 YIL SONRA.YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
SASA si olanin TASASI olmaz.....
3.3 panginotta ve altinda....fur furabildigin gaddin.....
sira onda.....
dolar-tl artarsa.....BORCLARINDAN DOLAYI...3.3 degil....2.5 ve altinda fur furabildigin kadar....
girnizi cok onemli.....
BUNU 100 PANGINOTA GELDI SATTIM....VE SATIN DEDIM.....5 KUSUR DOLARA...SIMDI 1 DOLARDA.
verilen cugaplar....
SASA SI OLANIN TASASI OLMAZ....
idi....
ecep o usaglar....
incik....neoruyorlar....o gaddin cok TASA ile.....ha ha ha....
lemmmmm olummm....KUZU BU....BORU DEEELLL......
SATARKEN.....
1 DOLARA INDIMI ALIRIM DEDIM....ARALIK 2022 DE....2 YIL OLDU....BEN BUNDAN ALDIGIM PARAYIDA IKIYE KATLADIM....ALTINDA VE FAIZDE.....
INDI,,,,bak almaya geldim....GIVIRTMA YOK....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
GULMEKTEN YERLERE YATTIM....
kerizin biri....yorum yazmis....
TURKIYENIN EN ZENGIN ADAMI....ERDEMOGLUNUN SERVETI YARIYA INDI....
abi,,,,boyle adamlar oldukca....benim FURGUN yapmam.....cok normal...iyiki varlar...ha ha haYAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum

Yorum