Secim.....neyi sectik.....bist 100.....10 000 i mi.....bist 100 2500 u mu...

Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • sonperde33
    Tecrübeli
    • 03 Ağustos 2011
    • 2999

sonperde33 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    şu ortamda en sakat şey bence onsun yıkılması .

oluşan günlük barın şekli hiç açıcı değil.

amerikan 3 aylık/ 10 yıllık faizlerinde sıkıntı var, ons görüyor bunu .
    bizim palada görüyor ,
    aralık vade dolar / spot dolar

makasından doları pompalamaya hazırlanıyor olabilirler gibi bir görüntü var , olası ons çöküşünü dengeleme için .
    bence.
    Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!

Yorum

• kurt
      Tecrübeli
      • 20 Aralık 2022
      • 1361

Hekimoğlu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
      Günlük bıst 100 grafiğinde alçalan dipler , rsı göstergesinde ise yükselen dipler yapıyor.
      Sn Kurt'tun yazış şekli ile , eğer bist 100 8500 den dönerSE üç dipli bir pozitif uyumsuzluk oluşacak görünüyor.
      Sn Marmaralı'nın grafik paylaşımdan , 50 günlük 200 günlüğü öptüğü nokta da vade sonu kapanışına denk geliyor olacak.
      Bu kesişim bölgesi 9200 .
      Demem o ki 2 gün içinde 8500 görüp oradan 9200 e sert bir pull back oluşabilir mi?Beklentim bu yönde.
      Tüm forumdaşlara sağlık ve bol kazanç diliyorum.
      Not: fibonacci rakamları olan 55 ve 233 rakamları ile çalışmayı tercih ediyorum.

Sn.Hekimoğlu benim yazış şeklimde 8500 yok..Sehven yanlış anlaşıldıysamda sizin vasıtanızla düzeltmek isterim..

USD bazlı bakıyorum..Aşağıda 240 ve 225 usd ( 8200 ve 7700 ) olduğunu düşünüyorum..

Uzun olmayan bir sürede,Ekim vade bitiminde yani 6.5 işgününde 8200 'ler görülebileğini düşünüyorum..

meşhur üç haftam bir haftası gitti,kaldı 10 iş günü

viop ve üç haftalık analizime rağmen sadece gün içi şort trade yaptım...Devam eden şort pozisyonum yok....Ama hissede almadım...Acelem yok...ÖNCE UZLAŞSINLAR Sonra alacağım......

8500 den 9200'atak olacağını düşünmüyorum..Daha aşağıdan ve daha cılız tepki gelebilir..Konsalidasyon ve hisse seçimi olabilir..Bence tabii..

PUSU emek ister....

selamlar..
      Yazdıklarım sohbet amaçlıdır.Asla yatırım danışmanlığı değildir.

Yorum

• Tuncer
        Tecrübeli
        • 03 Mart 2022
        • 2825

O zaman hepimiz pusudayız

Yorum

• Hekimoğlu
          Katılımcı
          • 14 Haziran 2019
          • 149

Sn Kurt
          Bu görüşünüz , ilginiz ve tüm paylaşımlarınız için teşekkür ederim.
          Düşüncelerimi düzgün ifade edememiş olabilirim
          Rakamsal beklentiler kendi düşüncem.
          Sizin yazış şeklinizi ( bazen büyük harflerle Se SA yazmanızı ) beğeniyorum.
          Bu yazış şeklini sizden görüp kullandığım için isminizi paylaştım

Yorum

• kurt
            Tecrübeli
            • 20 Aralık 2022
            • 1361

Üç haftalık senaryomun ilk haftası tamamlandı..

Üç haftalık analizlerim ZAMAN önceliklidir..Aşağıda 8200 görülmeyebilir..Farketmez..Analizim ve ben bu hafta viop UZLAŞMAYI bekliyoruz..

Haftaya Ekim vade uzlaşma sonrası pozisyon alacağım..Yani 6.5 işgünü sonra vade sonu uzlaşma ile üç haftalık analizin 10 günü arası benim

için alım bölgesidir...( 6.5 gün -10 gün alım aralığı zamansal bölgem )

Bence........

Herkesin parasına geçer sözü....

Yorum

• kurt
              Tecrübeli
              • 20 Aralık 2022
              • 1361

Hekimoğlu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
              Sn Kurt
              Bu görüşünüz , ilginiz ve tüm paylaşımlarınız için teşekkür ederim.
              Düşüncelerimi düzgün ifade edememiş olabilirim
              Rakamsal beklentiler kendi düşüncem.
              Sizin yazış şeklinizi ( bazen büyük harflerle Se SA yazmanızı ) beğeniyorum.
              Bu yazış şeklini sizden görüp kullandığım için isminizi paylaştım
              Sn.Hekimoğlu

Daha önce paylaştım..Özellikle düşüşlerde ideal mesafem üç hafta...KUZU üstad gibi uzun aylar sonrasını göremiyorum...

Senaryom ZAMAN ağırlıklı..Üç hafta

Rakamlar ikinci planda..

ZAMAN bitince rakamlar görünür olabilir..Netleşebilir..

Haftaya Ekim vade bitiminde alım yapmayı planlıyorum..( dikkat ederseniz belli bir endeks rakamı yok...Zaman var )

Yanılırsam parama geçer sözüm.....

Şartlar değişirSE ,bende değişirim..

sevgi ve saygılar..

Yorum

• iremm
                Aktif
                • 01 Mart 2019
                • 268

Goldman Sachs: Euro, Trump'ın gümrük vergileri ve ABD içinde vergi indirimi senaryosunda %10 değer kaybedebilir

Yorum

• Tuncer
                  Tecrübeli
                  • 03 Mart 2022
                  • 2825

Bahçeli neler diyor öyle

Demek ki yakında seçim var

Yorum

• Hale Türk
                    Aktif
                    • 05 Haziran 2018
                    • 318

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                    ONEMLI UYARI....

ISRAEL guneyden suriyeye giriyor....IDLIP teki Israel askerleri sunni cihatcilar....suriye ye furursa...ISRAELLE birlikte.....TURKIYE KARISIR..

girdigimiz pozlarda....surunuz ....BUNU BILIN.

ANINDA GERI SATARIZ....isin icine sunni cihatcilar girdimi....TURKIYEDE KI UZANTILARI ILE...5 MILYON KAFADAN SIYRIK SURIYELI.....IC HARB OLUSUR....

Sevgili Kuzu nasılsın sağlığın sıhhatin evlatların ailen ve moshe herkes iyi mi? Uzun zaman oldu ara vermiştim borsaya. Bugün bu yazın dikkatimi çekti. DEVLET BAHÇELİ'de çıkıp Apo iti meclise gelsin terör bitti desin dedi. Şimdi biz ne ile karşı karşıyayız nasıl bir tehdit var ki bu demeçler verilmeye başladı.Bunu senden başkası okuyamaz yorumlayamaz. Yukarıda ki iç savaş yazınla DEVLET Bey'in açıklamaları arasında bir bağ var mı? Benim elim hisse almaya gitmiyor bir türlü...Lütfen gelmekte olanı yazarmısın ...

Yorum

• saleve
                      Aktif
                      • 27 Eylül 2013
                      • 244

Tüm partilere eşzamanlı olarak aynı konuda talimatlar gelmiş.İktidar ortakları ve ana muhalefeti ile hepsi ağız birliği etmişler ülkenin, Türkiye cumhuriyetinin sonunu getirmek için.
                      Bu ülkenin iyi insanları sahipsiz ve çaresiz bırakılmış durumda.
                      Buna sebep olanların ve tüm bu kuklaların bahçeleri bahar görmesin.
                      ÖFKE RÜZGAR GİBİDİR, BİR SÜRE SONRA DİNER; AMA PEK ÇOK DAL KIRILMIŞTIR. Liberte- Egalite - Fraternite

Yorum

• Tuncer
                        Tecrübeli
                        • 03 Mart 2022
                        • 2825

borsa bu haberleri sevdi

Yorum

• kurt
                          Tecrübeli
                          • 20 Aralık 2022
                          • 1361

8640-8680 desteği beklenenden güçlü çıktı..En azından benim beklentimden güçlü olduğunu söylemeliyim..

Düşüşlerde alıcı olduğumu paylaşmıştım.. uzlaşma öncesi bu tepkiyi beklemiyordum..Ama iştirak ettim...

8900-9010 yukardaki rakamlar..Özellikle 9010 üstünde kapanışlarda endeks güçlenebilir..

Yorum

• iremm
                            Aktif
                            • 01 Mart 2019
                            • 268

Erdoğan:Cumhur İttifakı tarafından açılan tarihi fırsat penceresinin kişisel hesaplara kurban edilmemesini ümit ediyoruz

Erdoğan:"Türkiye olarak BRICS ile işbirliğimizi samimi bir şekilde geliştirmek istiyoruz. İnşallah Kazan Zirvesi'nin buna vesile olacağına inanıyorum

ilkine yabancı geliyor ikincide çıkıyor (biraz hızlı oldu)

Yorum

• kurt
                              Tecrübeli
                              • 20 Aralık 2022
                              • 1361

kurt Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                              8640-8680 desteği beklenenden güçlü çıktı..En azından benim beklentimden güçlü olduğunu söylemeliyim..

Düşüşlerde alıcı olduğumu paylaşmıştım.. uzlaşma öncesi bu tepkiyi beklemiyordum..Ama iştirak ettim...

8900-9010 yukardaki rakamlar..Özellikle 9010 üstünde kapanışlarda endeks güçlenebilir..

Ani yükselişin ardında JEOPOLİTİK nedenlerden dolayı iç siyasetteki gelişmeler var gibi....

kuzu üstad detaylı yorumlar...

Yorum

• Tuncer
                                Tecrübeli
                                • 03 Mart 2022
                                • 2825

Ellerinden gelse eyalet sistemine geçelim diyecek hükümet

Çarşı karışır

Yorum

Working...
                                X

Debug Information