Türkiye Cumhuriyeti çağdaş uygarlık yolundan ayrılmadan hep var olsun.
Secim.....neyi sectik.....bist 100.....10 000 i mi.....bist 100 2500 u mu...
Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
Kurt, bu onsa biselee oluyor. Iyiki zamaninda ustunden atmissin. Benim diyen altin uzmanlarini bile terse getirdi. Allah muhafaza dahada yukselmez gari deyipte 3500lerden 3600 lerden shortlayanlari jilete cevirmistir.
Acaba bizim Marmaralinin cizgileri ne diyo bu ise?
Yorum
-
Hocam devlet aklı diye bir şey olduğunu düşünmüyorum. Devlet aklı diye birşey varsa eğer bürokratların, devlet geleneğinde yetişmiş kişilerin direnmesi olabilir.
Bir sonraki genel seçim 3,5 yıl sonra. O zamana kadar kim öle kim kala. belki sağlık, ömür yemeyecek bir çok siyasiye...
Bence gündem ne ise, toplum neye yöneliyorsa, para ve ihtiyaçlar neye göre belirleniyorsa ona göre gidiyoruz. spontane olarak.
Cem Karaca güzel söylemiş "Bindik Bir Alamete Gideyoz Kıyamete"
Yorum
-
Titrettin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterHocam devlet aklı diye bir şey olduğunu düşünmüyorum. Devlet aklı diye birşey varsa eğer bürokratların, devlet geleneğinde yetişmiş kişilerin direnmesi olabilir.
Bir sonraki genel seçim 3,5 yıl sonra. O zamana kadar kim öle kim kala. belki sağlık, ömür yemeyecek bir çok siyasiye...
Bence gündem ne ise, toplum neye yöneliyorsa, para ve ihtiyaçlar neye göre belirleniyorsa ona göre gidiyoruz. spontane olarak.
Cem Karaca güzel söylemiş "Bindik Bir Alamete Gideyoz Kıyamete"
bu anlattigin seye....osmanlida...."HIKMETI HUKUMET"...DENIR.
VERGILERI ARTIRINCA....bir kulp takardi ona....HIKMETI HUKUMET....
bu HIKMATI HUKUMET....anadoluda CELALI ISYANLARINA sebeb olmustur....yakin tarihimizde ise....ULUHAKAN ABDULHAMIT HAN in tahttan indirilmesine sebeb olmustu.....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
Kuzu Büyüksün.. Erdoğan ın dünkü açıklaması.. Erdoğan: (Bahçeli’nin Öcalan çağrısı)kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbenim DEVLET AKLI dedigim sey bu....sizin anladiginiz devlet akli....nedir...onu bilmiyorum...
diyorum ki....
IKTIDAR....EKONOMIK KRIZDEN CIKAMIYOR....SURIYELI GOCMENLER KUCAGINDA....VESAIRE....
SECILMESI IMKANSIZ....HUKUMETTE KALMASI DA IMKANSIZ....
dalga geciyorum lem....SARKASTIK YAZIYORUM...anlamak icin biraz caba gosterin ha ha ha....
daha once....BEKA modaydi....
simdi....DEVLET AKLI diyecekler diyorum....
beni niye yoruyorsunuz....ula deyyuzzlar....eccik caba gosterin okurken.
“Bu yaklaşım, kadim devlet aklının binlerce yıllık milletimizin binlerce yıllık tecrübesinden süzülüp gelen irfanın gereğidir.”“Tanrı iradesini hakim kılmak için yeryüzündeki iyi insanları kullanır; yeryüzündeki kötü insanlarsa kendi iradelerini hakim kılmak için Tanrı’yı kullanırlar”
Yorum
-
Sn Kuzu Atilla Yeşilada önümüzdeki döneme ilşkin yorumlarında rsikli varlıkları sevenler bitcoin alsın sevmeyenler ise tl mevduata devam diyor ayrıca borsanın zamanı gelince söyleyecekmiş
Yorum
-
Yorum
-
"Why the west should be paying more attention to the gold price rise"
https://www.ft.com/content/b5fb1e6b-...2-f1f6fc40a54b
Yorum
-
EYT'li_Gandalf Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster"Why the west should be paying more attention to the gold price rise"
https://www.ft.com/content/b5fb1e6b-...2-f1f6fc40a54b
Yorum
-
savaşlar devletleri(%95 halkı) ilgilendirir,geriye kalan %5 zümre her zaman caresini bulmuştur,belki marsa bile yerlesirler.geriye kalan %95 ile olan savaş ne olacakTuncer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterÇin önce Avrupadaki şirketleri vurdu sırada ABD şirketleri var
Savaş çıkarsa bu yüzden çıkar
Yorum
-
hayalım Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterKurt, bu onsa biselee oluyor. Iyiki zamaninda ustunden atmissin. Benim diyen altin uzmanlarini bile terse getirdi. Allah muhafaza dahada yukselmez gari deyipte 3500lerden 3600 lerden shortlayanlari jilete cevirmistir.
Acaba bizim Marmaralinin cizgileri ne diyo bu ise?
1800 -1950 AYI TUZAĞI ile başlayan çok güçlü yükseliş trendi devam ediyor..Düşüşler henüz düzeltme niteliğinde ve alım fırsatı olarak devam ediyor..
Henüz trend dönüşü yok..Ancak yükseliş parabolik bir yapıya dönüşüyor..Yani artık almak veya satmak YÜREK ister...
İki kez şort açtım ama kar al seviyem açgözlü olduğundan maliyetimden stoplandım..
Her zamanki gibi PUSUDAYIM......
Yükselen trendler , yükselerek sonlanırlar.....
Ama erken görmek ,erken pozisyon almayı gerektirmez....
Selamlar...Yazdıklarım sohbet amaçlıdır.Asla yatırım danışmanlığı değildir.
Yorum
-
kurt Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster1800 -1950 AYI TUZAĞI ile başlayan çok güçlü yükseliş trendi devam ediyor..Düşüşler henüz düzeltme niteliğinde ve alım fırsatı olarak devam ediyor..
Henüz trend dönüşü yok..Ancak yükseliş parabolik bir yapıya dönüşüyor..Yani artık almak veya satmak YÜREK ister...
İki kez şort açtım ama kar al seviyem açgözlü olduğundan maliyetimden stoplandım..
Her zamanki gibi PUSUDAYIM......
Yükselen trendler , yükselerek sonlanırlar.....
Ama erken görmek ,erken pozisyon almayı gerektirmez....
Selamlar...
,
Yorum

Yorum