Secim.....neyi sectik.....bist 100.....10 000 i mi.....bist 100 2500 u mu...
Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
29 Nisan 10.082 kapattıktan sonra gece yazmışız. Yaldızlı kelimeler iddialı cümleler kullanmayınca kimse tınlamıyor.Bayındır Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBistte henüz şort havası yok. Şimdi ya da sonra Bist100 104xx görebilir. Şu anda şort pozda ve terste kalmış olsam hedge ederdim sanırım.
Yorum
-
Geçmiş olsun Marmaralı
Olur böyle şeyler. Gün gelir fazlasıyla çıkarırsınız acısını İnşallah" Her şeyi bidiğini iddia edene
Hiçbir şey öğretemezsin "
Yorum
-
Şortta kalmış olan arkadaşlar moralinizi bozmayın sermayenizi koruyun. Fırsat bitmez.
Bu arada ağam bünyesine ters işler yapmaya başladı. Henüz şu an değil fakat bunun şortu yaklaşıyor. Artık yavaştan izlemeye almak lazım. 10.600 e doğru ne yapacak dikkatli izlemeliyiz. Bir diğer göstergem akkız az daha yukarıda direnci var orada ne yapacak merak ediyorum.
Yorum
-
Saolasin , moral bozma yok , yarin marjin tamamlayip oldugu gibi devam.Bayındır Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterŞortta kalmış olan arkadaşlar moralinizi bozmayın sermayenizi koruyun. Fırsat bitmez.
Bu arada ağam bünyesine ters işler yapmaya başladı. Henüz şu an değil fakat bunun şortu yaklaşıyor. Artık yavaştan izlemeye almak lazım. 10.600 e doğru ne yapacak dikkatli izlemeliyiz. Bir diğer göstergem akkız az daha yukarıda direnci var orada ne yapacak merak ediyorum.Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!
Yorum
-
çakal ya , o kadar belliki şort squeeze, sırf vadeliye abandı makası biste göre ekstra açarak yürüdü .Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!
Yorum
-
s usd nedir.sn uranacusURANACUS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersn guner s usd bakarmısın rica etsem
forex piyasası usd try var sadece
Yorum
-
Bence 10811 e kadar sürecekler. Orası karar vakti olacak.Bayındır Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterŞortta kalmış olan arkadaşlar moralinizi bozmayın sermayenizi koruyun. Fırsat bitmez.
Bu arada ağam bünyesine ters işler yapmaya başladı. Henüz şu an değil fakat bunun şortu yaklaşıyor. Artık yavaştan izlemeye almak lazım. 10.600 e doğru ne yapacak dikkatli izlemeliyiz. Bir diğer göstergem akkız az daha yukarıda direnci var orada ne yapacak merak ediyorum.
" Her şeyi bidiğini iddia edene
Hiçbir şey öğretemezsin "
Yorum

Yorum