Secim.....neyi sectik.....bist 100.....10 000 i mi.....bist 100 2500 u mu...

Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • MJ232323
    Yeni Üye
    • 24 Nisan 2019
    • 40

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    NEBATI...DEVALUASYONU YAPTI...7 DEN 18.5 A....YUZDE 300...CUNKI 6 DAN BASLAMISTI

SONRA PAKETI ACIKLADI...KUR KORUMALI....PARAYI ZORLA BORSAYA SURDULER...VE KUR KORUMALIYA....

simdi....DAVALI YAPIP...PARAYI GENE BIR YERE SURECEKLER....o bende sakli kalsin simdilik.

devali...nebati kadar yuzde 300 yaparlarsa....60 tl 1 dolar....ben 76 diyorum...nedeni bende sakli kalsin.

ya kur korumali kaldirilacak....yada doviz mevduati kaldirilacak....

COZULEN PARA NEREYE GIDECEK...simdilik bende sakli kalsin.
    bence yanlış pozisyon yakalanmış durum da short pozisyondakiler..
    bugün yarın bir verirler ama ,
    öle çok sert düşüş bence çok zor,
    ben dolar bozdurdum 1/5 kkm yaptım 38 faizle
    bazı bankalar 34 faize inmiş..
    yalancı bir bahar var..karşısında duracaksan da düşük miktar shortla yap bence

Yorum

• guner
      Kıdemli
      • 28 Mayıs 2011
      • 4864

Bankalar çok gitmiyor zaten.
      Ulaştirma,hizmetler bilmem ne
      onlar gidiyor.
      trışka ralli.

Yorum

• vicente
        Yasaklı
        • 22 Kasım 2020
        • 2458

istinyetilkisi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
        rasyonelite demek kredileri geri çağırmak olabilirmi? Bu borsayı göçertir.Büyük bir çalkantıya hazır olalım. Saygılarımla
        Doğmamış çocuğa don bicilmicegi birkez daha görüldü
        Bu tip yazılarla milleti shorta cesaretlendirmeyelim bence
        %20 shortum shorta mi kızayım kaçırdığım ralliye mi
        Cocuk doğsun donu biceriz
        Bu cok buyuk bir ralli bile olabilir
        %20 short can sıkıyor full falan giren olur sakata gelir
        Ahmak yabancının buralardan gelip alacağından şüphe duyuyordum

Yorum

• Tuncer
          Tecrübeli
          • 03 Mart 2022
          • 2825

Biz mi kötüyü düşünüyoruz acaba

Adamlar ne varsa alıyor yaw

Yorum

• vicente
            Yasaklı
            • 22 Kasım 2020
            • 2458

vicente Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
            Tek hikaye yabancı girisi
            Mantıken ben de girmem burdan yabancı olsam
            Ama yabancıların yaptığı her işlem doğru olmadığını çok kez gördük hatta çoğu işlemin yanlış yaptıklarını.. cok kazık yediler yine yiyebilirler sartlamayin kendinizi
            Bu batik ekonomi modelinden dönüş önemli bir adım uzun sürmeyecek olsa da yabancı kerizleri inandirabilirler kısa süreli de olsa
            Agbal döneminde fena yediler hatırlayın
            Seçim sonrası malum kurum surekli satti gitti cuma 50 bin puan yukarıdan aldı
            Ben yabancıların işlemlerine güvenmiyorum sadece likitide cekilecek bu sıkıntı yaratabilir
            Bakın varlık fonu bu sazan yabancıya 6000 den mallari verirse sasirmam
            Mantık olmaz diyor ama mantık aramak bistte mantıklı degil
            Beyninin kilcal damarini ziktimin yabancısı
            Alenen varlık fonunun mallarını aliyor
            Satıcı varlık fonu net.yabanci esegi 100 bin aşağıdan sattıklarını buradan aliyor maloglu mal yabancı şaka gibi dimi
            Lan 5 gün önce pgs 430 dan satiyordun ne sığır bunlar yahu

Yorum

• kuzu
              furuşan akıncı
              • 11 Aralık 2008
              • 13961

degerli dostlarim....

suan....iki tane kuzu var.....

1...malini satip 18 den dolar alip parasini yurt disina transfer etmis kuzu....bu kuzu dediki....ben bu piyasaya dolar-tl 36 panginot olmadan giremem....36 olursa dolarimi bozar girerim...

2....ikinci kuzu....ben cok az bir para ile....bu piyasada cok kisa ve kisa vadede VIOP ta furusarak...bu piyasadan kopmayacagim....takip etmis olacagim....

KUZU yorum yazdimi....bir malda olmuyan kuzu ya gore....iki az bir para ile furusan kuzuya gore yaziyor...cunki...okuyucularimda iki gurupta kuzu gibi...

dolar endeks rakkamlari....orta ve uzun vadeciler ucun...MALA GIRME YERLERI...

tl endeks rakkamlari yazdi mi....bu VIOP cok kisa ve kisa vade furusmalari ucun...SECIMDEN ONCE YORUM YAZDI...DEDIKI...3200 veya 5700...secimden sonar bu iki rakkamida gorecegiz....hangisini once goruruz denildiginde....3200 I sectim...cunki Mehmed simsek secimden once tayyip bey e katilmadi...anlami...milli ekonomiye devamdi...emmeee....secimden sonar katildi...anlami...ortodoks politikaya donustu...

SIMSEK bu hareketi ile beni TERS KOSEDE birakti....

suan uyguladigim oyun tarzi...TERS KOSEDE YAKALANMIS BIR PROFESYONELIN OYUN TARZIDIR....

lutfen...iki kuzu yu ayirt edin.
              YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• raistlin39
                Katılımcı
                • 21 Temmuz 2016
                • 171

Sayın Kuzu,

Bir önceki rallide olduğu gibi rallinin lokomotifi yine tvf hisseleri sasa ve hektas. Geçen hafta bankacılık endeksi tavandayken sanayiler duruyordu, şimdi sanayiler gidiyor bankalar stabil.
                Ayrıca sizin üst sınır için koyduğunuz hedefe de çok az kaldı. Sonuç olarak bu hafta kapanış için 4000 hedefiniz devam ediyor mu?

Saygılar.

Yorum

• kuzu
                  furuşan akıncı
                  • 11 Aralık 2008
                  • 13961

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                  BEKLENTI BITTI....OYUN TARZIM....

bugun son gun....elimde 6000 maliyetli SHORT var....tek kademe....pazartesi beklenti bitmis olacak...

ona gore yeni oyun tarzim su.....

KENE-1....6000 ILK KADEME....ELIMDE...HAZIRAN VADE BITINCEYE KADAR...BUNU IYILESTIRMEK UCUN...ACACAGIM KENE KADEMELERI....ikinci kene bunun 200 puvan ustu...

KENE-2....6200

KENE-3....6300

KENE-4....6400

BEKLENTI BITTI...durum boktan ise....KENE...YEDDI CEDDINLEYE DONUSUYOR...yani nerede yatirirsan orada ik....hep ik....3200 endekse kadar...TIR KIRALAMAK TEK ISIN...

TIR kiralarken dikkatli olun....laz guneysu...TIR SUFORLUGU YAPIYORMUS...sakin kiralamayin o TIRI...CALAR GAVAT...GIRSIZDIR....LAZDAN EVLIYA OLMAZ....HA HA HA
                  bu kim...cok kisa vadede az bir para ile furusan kuzu...

elinde 6000 tek kademe vardi....bugun ikinci kademe 6200 de geldi....

obur kuzu....dolar-tl 36 panginot olmadan bu piyasaya ugramaz....diyorki...2 dolar endekse duselim....sonar 1.5 dolar endekse duselim...GELIP GIREYIM...YOKSA GELMEM DIYOR.
                  YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kuzu
                    furuşan akıncı
                    • 11 Aralık 2008
                    • 13961

raistlin39 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                    Sayın Kuzu,

Bir önceki rallide olduğu gibi rallinin lokomotifi yine tvf hisseleri sasa ve hektas. Geçen hafta bankacılık endeksi tavandayken sanayiler duruyordu, şimdi sanayiler gidiyor bankalar stabil.
                    Ayrıca sizin üst sınır için koyduğunuz hedefe de çok az kaldı. Sonuç olarak bu hafta kapanış için 4000 hedefiniz devam ediyor mu?

Saygılar.
                    AYNEN OYLE....yani MILLI EKONOMI modeline devam...simsek sadece vitrin....VARLIK FONU DEVREDE HALA...

DEMISTIM KI....5700 ve 3200 mutlaka gorulecek....iki rakkamda...ben once 3200 u secmistim...onlar once 5700 u sectiler....ve 5368 deler....TERSE DUSTUGUM UCUN...CONTRARIAN OYUN TARZIM DEVREDE...maliyet iyilestirerek furus...5700 e kadar....sonar 4600 allahin emir...TIRLARI ORADA YUKLE.

HAZIRAN VADE....KURBAN BAYRAMI NEDENIYLE ERKEN BITECEK...MAKASTA 300 PUVAN FARK VAR....BU FARK BENIM.

VADE BITIMINDE FARK KALKIYOR....300 PUVAN DIREKT BENIM.

Yorum

• guner
                      Kıdemli
                      • 28 Mayıs 2011
                      • 4864

yarın reis
                      ne saçmalıyorsun sen der...
                      bist tarihine 2 günlük ralli olarak geçer bu...5500 üstü yarın

"ben rasyonel olmayan işlermi yaptım."
                      yedi resmen reisi...

Yorum

• vicente
                        Yasaklı
                        • 22 Kasım 2020
                        • 2458

Ziraat yatirim 511 m en büyük satıcı
                        Depremde piyasayı tutan ziraat
                        Varlık fonu bu
                        Sasa hektas alımlarına yanilmayin
                        Vf yabanciya veriyor mallari

Yorum

• kuzu
                          furuşan akıncı
                          • 11 Aralık 2008
                          • 13961

KUZU TERSE DUSTUMU....TIRSMAZ...ONU FIRSATA CEVIRIR....kivirtmaz...yalan dolan yoktur...DELIANLILIK ESASTIR.

Yorum

• kuzu
                            furuşan akıncı
                            • 11 Aralık 2008
                            • 13961

SUAN BUYUK BIR AHMAK SURUSU ustumuze ustumuze geliyor....geri cekile cekile onlari MEZBAHANIN KAPISINA CEKIYORUZ....ICERI SOKUP KESECEGIZ....

HADISE BUDUR....PIYASA YAPICI BUNU YAPIYOR...BIZDE PIYASA YAPICIYA YARDIMCI OLUYORUZ...

NIYE OLECEKLER....MEMMED SIMSEK GELDI....MEMMED SIMSEK GELDI....diye inledikleri ucun.

Yorum

• guner
                              Kıdemli
                              • 28 Mayıs 2011
                              • 4864

danalar uça uça geliyor kuzu.

mezbahaya

Yorum

• kuzu
                                furuşan akıncı
                                • 11 Aralık 2008
                                • 13961

dolar-tl 21.25 oldu...on gun once 19.5 du....bak ona MEMMED SIMSEK gelemiyor....niyekineki....onda varlik fonu yok mu.....

Yorum

Working...
                                X

Debug Information