Secim.....neyi sectik.....bist 100.....10 000 i mi.....bist 100 2500 u mu...

Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • kelmiker
    Tecrübeli
    • 02 Aralık 2008
    • 554

Acaba dolartl bu işe be der sayın kuzu. Zira verdiğiniz seviyeler 22 gibi solardaki rakamlar. O zamana dek dolar buralarda kalabilecek mi

Yorum

• kuzu
      furuşan akıncı
      • 11 Aralık 2008
      • 13961

kelmiker Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
      Acaba dolartl bu işe be der sayın kuzu. Zira verdiğiniz seviyeler 22 gibi solardaki rakamlar. O zamana dek dolar buralarda kalabilecek mi
      kalmiyacak...o yuzden 2 dolar endeks ve 1.5 dolar endeks diyorum....

misal...dolar-tl 30 oldugunda....endeks 6000 oluyor...dolar endeksi 2 demek bu...suan 2.5 dolar endeksteyiz...yani endeks tl de 6000 oluyor emme...DUSUYOR ASLINDA...YANI SUAN KODUGUN 250 000 DOLAR...200 000 DOLARA DUSUYOR...DOVIZ MEVDUATINDAKI VE KUR KORUMALIDAKI ADAM KAZANIRKEN SEN KAYBEDIYORSUN...

BUNDAN SONRAKI YAZILARIMDA....HEP DOLAR ENDEKSI KULLANACAGIM....

SIMDI HEDEFLERI VERIYORUM....ONCE 2 DOLAR ENDEKSE INECEGIZ...VE TEPKI...SONRA 1.5 DOLAR ENDEKSE INECEGIZ....ORASI DIP....MAL ALMA YERIM....

10 AY SONRA YEREL SECIMLER VAR...

DEVALUASYONU NE ZAMAN YAPARLAR....

ya hemen simdi....

yada 11 ay sonra.
      YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kuzu
        furuşan akıncı
        • 11 Aralık 2008
        • 13961

NEBATI...DEVALUASYONU YAPTI...7 DEN 18.5 A....YUZDE 300...CUNKI 6 DAN BASLAMISTI

SONRA PAKETI ACIKLADI...KUR KORUMALI....PARAYI ZORLA BORSAYA SURDULER...VE KUR KORUMALIYA....

simdi....DAVALI YAPIP...PARAYI GENE BIR YERE SURECEKLER....o bende sakli kalsin simdilik.

devali...nebati kadar yuzde 300 yaparlarsa....60 tl 1 dolar....ben 76 diyorum...nedeni bende sakli kalsin.

ya kur korumali kaldirilacak....yada doviz mevduati kaldirilacak....

COZULEN PARA NEREYE GIDECEK...simdilik bende sakli kalsin.
        YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kuzu
          furuşan akıncı
          • 11 Aralık 2008
          • 13961

ESKI YORUMLARIMDA VERDIGIM.....TL ENDEKS RAKKAMLARI YOK ARTIK....yani 3200....yani 2500...yok artik....belki 3200 yerine 7000...2500 yerine 5500 demeliyim...cunki dolar-tl OYNAK....

YERINE....RAKKAMLARIM SUNLAR....

1...BORSA ENDEKSIMIZ 2.5 DOLAR ENDEKSTE SUAN....ILK HEDEF...2 DOLAR ENDEKS...diyelim dolar-tl o an 23....4600 tl endeks...

2...ikinci hedefim ve dip....1.5 dolar endeks...diyelim...dolar-tl o an 23...3450 tl endeks...

Yorum

• kuzu
            furuşan akıncı
            • 11 Aralık 2008
            • 13961

bana gelen bilgilerde...YEREL SECIMI...martta idi....erkene alirsa Erdogan KASIMA....

simsekteki PAKET farkli olacak....

bu yuzden...ANA BIR YORUM YAZMAM ERKEN.....

GEOPOLTIKTE....HAKAN FIDAN SECIMI MUHTESEM...bu tek basina rahat bir 100 milyar dolar getirir...

beni sikistirmayin...degerli dinazor dostlarim...

calisiyorum....

biliyorsunuz...1 CI TURA IKI GUN KALA...BEN ERDOGAN KAZANACAK DEDIM...SIZ KILICDAROGLU....demistiniz...

benimki tuttu....kavga ettik bu yuzden ve size taviz vermedim...

simdi az daha bekleyin...ANA YORUMUMU OLUSTURACAGIM...missal hakan fidan kanali...Mehmet simsekten daha iyi...

o olursa...borsa buradan fisekler.

Yorum

• hayalım
              Tecrübeli
              • 27 Şubat 2009
              • 822

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
              NEBATI...DEVALUASYONU YAPTI...7 DEN 18.5 A....YUZDE 300...CUNKI 6 DAN BASLAMISTI

SONRA PAKETI ACIKLADI...KUR KORUMALI....PARAYI ZORLA BORSAYA SURDULER...VE KUR KORUMALIYA....

simdi....DAVALI YAPIP...PARAYI GENE BIR YERE SURECEKLER....o bende sakli kalsin simdilik.

devali...nebati kadar yuzde 300 yaparlarsa....60 tl 1 dolar....ben 76 diyorum...nedeni bende sakli kalsin.

ya kur korumali kaldirilacak....yada doviz mevduati kaldirilacak....

COZULEN PARA NEREYE GIDECEK...simdilik bende sakli kalsin.
              Ulen, o sende , bu bende sakli kalsin darken garnin patlar. Kus ki rahatliyasin.

Yorum

• Tuncer
                Tecrübeli
                • 03 Mart 2022
                • 2825

Şimşek gelince dolar hani düşecekti sabah uyanınca bir baktım yine yüzde 1 artı

Yorum

• altınorta
                  Katılımcı
                  • 09 Ekim 2013
                  • 197

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                  ESKI YORUMLARIMDA VERDIGIM.....TL ENDEKS RAKKAMLARI YOK ARTIK....yani 3200....yani 2500...yok artik....belki 3200 yerine 7000...2500 yerine 5500 demeliyim...cunki dolar-tl OYNAK....

YERINE....RAKKAMLARIM SUNLAR....

1...BORSA ENDEKSIMIZ 2.5 DOLAR ENDEKSTE SUAN....ILK HEDEF...2 DOLAR ENDEKS...diyelim dolar-tl o an 23....4600 tl endeks...

2...ikinci hedefim ve dip....1.5 dolar endeks...diyelim...dolar-tl o an 23...3450 tl endeks...
                  İyi hem doları bozup short yapıyorsun, hem shorttan hem dolardan zarar benmi yanlış anlıyorum acaba kuzu emmi

V2109 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                  Yüküm ağır görüyorsun. Bir el at, Allah yardımcın olsun deyip geçme.

Yorum

• guner
                    Kıdemli
                    • 28 Mayıs 2011
                    • 4864

dolar zor düşer...
                    sadece dalgalı bir şekle dönüşebilir..

Yorum

• kelmiker
                      Tecrübeli
                      • 02 Aralık 2008
                      • 554

Aynen sayın altınorta. Şort açıyorsun tl bazında, beklenti ve öngörüler dolar bazında.. ����
                      Ayrıca borsada mala kitlediğin adam tl bazlıya göre malına işlem yapar. O sebepten ya dolar bu seviyede 10 gün tutacaklar (artık nasıl olursa) ondan sonra ne olacaksa olacak

Yorum

• guner
                        Kıdemli
                        • 28 Mayıs 2011
                        • 4864

Secim.....neyi sectik.....bist 100.....10 000 i mi.....bist 100 2500 u mu...

Bir çok senetde %50 aşağıda fiyat boşluğu kaldı.
                        Şimdi şimşek rallisi olur ama o kalanlar ne olacak.?
                        Ben girmeyeceğim

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

• vicente
                          Yasaklı
                          • 22 Kasım 2020
                          • 2458

vicente Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                          Usd bazli endeks trend kirilimi olmuş gorunuyor shortlari sorgulamak lazım
                          6136 short maliyet 6001 oldu
                          Son analiz net hata oldu erken verdik mallari özellikle froto ve pgs de
                          Short sıkıştırmaya gidiyor piyasa
                          Bir yerden kapanma şansı verirse ısrar etmem
                          Faiz 100 e de çıksa dusukten alınan mallar her zaman iş yapar bistte

Yorum

• guner
                            Kıdemli
                            • 28 Mayıs 2011
                            • 4864

düşük malmı kaldı vicente.?
                            5500 e kadar şimşek rallisi yapsın.
                            sonra basacaklar bunlar
                            %50
                            ha ,sebep ne olacak bilmiyorum.
                            covidin çıkışını da bilmiyorduk.

Yorum

• guner
                              Kıdemli
                              • 28 Mayıs 2011
                              • 4864

Cdsler 500 altina indi.
                              Dünya şimşeki sevdi.

Yorum

• istinyetilkisi
                                Aktif
                                • 12 Temmuz 2016
                                • 273

rasyonelite demek kredileri geri çağırmak olabilirmi? Bu borsayı göçertir.Büyük bir çalkantıya hazır olalım. Saygılarımla

Yorum

Working...
                                X

Debug Information