Secim.....neyi sectik.....bist 100.....10 000 i mi.....bist 100 2500 u mu...

Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • vicente
    Yasaklı
    • 22 Kasım 2020
    • 2458

Sabah spot açılmadan 56 bin makas şu an 28 e dustu tekrar yukarı zorlama gelebilir. Ytd

Yorum

• vicente
      Yasaklı
      • 22 Kasım 2020
      • 2458

Usd bazli endeks trend kirilimi olmuş gorunuyor shortlari sorgulamak lazım

Yorum

• kuzu
        furuşan akıncı
        • 11 Aralık 2008
        • 13961

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
        kene kademeleri....

Kene-1....5730

kene-2....5930

kene-3....6030...

Kene 4.....6130..

KENE-1 den kene-2 ye....200 puvan...burada kene-2 fur-kac gorevinde....maliyet iyilestirmek ucun....

eskiler bilir....yenilere anlatayim...fur-kac gorevli kene....bi onceki kene maliyetini yukari cekmek ucundur....5930...aldin....dustu 200 puvan 5730 a....hemen kapiyorsun....ne yaptin...ilk kene yi 5730 da acmistin....ona 200 puvan kari ekle...ilk kene maliyetin 5930 olur...STOP LOSS yok...bu var.

sevgili MJ232323....BUNU IMA EDIYOR KURTA....yukaridaki yazisinda....

missal suan...VIOP 5830 da...elindeki 5930 u kapatirsan....100 puvan kar...bunu ilk kademe kene ye eklersen...maliyeti 5830 olur....STOP LOSS yapmadin...ve zarada degilsin.

kuzu da....STOP LOSS yok....bu var....

sevgili hale.....

IKILMIS GOTUN DEVASI OLMAZ....maliyet iyilestirerek furusmaya devam ediyorum....YA HERRO....YA MERRO.....

ELIMDE...iki kademe mal var...

1....maliyeti iyilestirilmis ilk kademe....5890

2....bugun gelen ucuncu kademe.....6030
        YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• guner
          Kıdemli
          • 28 Mayıs 2011
          • 4864

M.şimşek rallisi bu..

Yorum

• kuzu
            furuşan akıncı
            • 11 Aralık 2008
            • 13961

guner Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
            M.şimşek rallisi bu..
            KORKU YOK....TRASA KARNIM TOK....

oylum oylum oyacagim....oya gibim....
            YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kuzu
              furuşan akıncı
              • 11 Aralık 2008
              • 13961

bu alemde....ben ne dersem odur....lagaluga ve trasa karnimiz toktur...

mehemmed simsek isi....temamen trastir...ENSE TRASI....VE SAKAL TRASI...

BEN ISE....sunnetciyim....haftaya....HEPISININ PIPISINI KOKUNDEN KESECEGIM....

Yorum

• kuzu
                furuşan akıncı
                • 11 Aralık 2008
                • 13961

HERPTEYIM....ve gozumu kan burudu....birazdan gocertecegim....

benim verdigim rakkam....iki at oldu vereli....5040....bunu asani oyarim...OYA GIBIM.

ZABAH ASTI....ROBOTLARI IKTI...GARIII ISIMIZ BITTI...SUR 3200 ENDEKSE DEYYUZZ....DEYYUZU EKBER.

Yorum

• kuzu
                  furuşan akıncı
                  • 11 Aralık 2008
                  • 13961

sevgili hale.....

IKILMIS GOTUN DEVASI OLMAZ....maliyet iyilestirerek furusmaya devam ediyorum....YA HERRO....YA MERRO.....

ELIMDE...iki kademe mal var...

1....maliyeti iyilestirilmis ilk kademe....5890

2....bugun gelen ucuncu kademe.....6030
                  SON DURUM....6030 DA SABAH GELEN KADEME....5920 YE YAZMISTIM...GITTI...110 PUVAN KAR...

BUNU MALIYETI IYILESTIRILMIS ILK KADEMEYE EKLERSEK....5890+110=6000....

ELIMDE 6000 PUVAN MALIYETLI....TEK KADEME MAL VAR....VE 5925 DEYIZ....KARDA FURUSUYORUM SUAN.

NOT...BUNLARI YAZIYORUM....KENE de nasil furusuluyoru yenilere anlatmak ucun...eskiler biliyor...

Yorum

• kuzu
                    furuşan akıncı
                    • 11 Aralık 2008
                    • 13961

bugun eksi kapatacagiz...planim bu...iyide 6030 u niye kapattin...erken...Kuzu kurali icabi o...kurallari cignersem yanarim....o kurallara gore....EMIRLERI YAZIYORUM...BORSA ACILMADAN...TUM GUN GECERLILER....

Yorum

• Tuncer
                      Tecrübeli
                      • 03 Mart 2022
                      • 2825

Burdan eksiye döner mi ya

Kuzu hocam

Yorum

• kurt
                        Tecrübeli
                        • 20 Aralık 2022
                        • 1361

kurt Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                        viop üçüncü kademe şort 6.050.......
                        şort devam...

Kuzu emmi tebrik ediyorum bir kez daha..

Tanıdığım bir sünnetçi var...

Haftaya randevu alayım mı ?
                        Yazdıklarım sohbet amaçlıdır.Asla yatırım danışmanlığı değildir.

Yorum

• kuzu
                          furuşan akıncı
                          • 11 Aralık 2008
                          • 13961

kurt Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                          şort devam...

Kuzu emmi tebrik ediyorum bir kez daha..

Tanıdığım bir sünnetçi var...

Haftaya randevu alayım mı ?
                          GETIR ONU...BALTAYLA GELSIN....hassas olmasina gerek YOK...uytusturmuyacagiz...ACITA ACITA...BU TRASA INANANLARIN PIPILERINI KOKUNDEN KESECEGIZ....ACIMAK YOK....ALLAH YARATTI DEMEK YOK...DOGRAYACAGIZ.

Yorum

• kurt
                            Tecrübeli
                            • 20 Aralık 2022
                            • 1361

GETIR ONU...BALTAYLA GELSIN....hassas olmasina gerek YOK...uytusturmuyacagiz...ACITA ACITA...BU TRASA INANANLARIN PIPILERINI KOKUNDEN KESECEGIZ....ACIMAK YOK....ALLAH YARATTI DEMEK YOK...DOGRAYACAGIZ.
                            Emrin olur kuzu emmi...Haftaya kör baltayla sünnetçi namıdeğer GAVUR OSMAN burda..
                            Yazdıklarım sohbet amaçlıdır.Asla yatırım danışmanlığı değildir.

Yorum

• kuzu
                              furuşan akıncı
                              • 11 Aralık 2008
                              • 13961

SON DURUM....6030 DA SABAH GELEN KADEME....5920 YE YAZMISTIM...GITTI...110 PUVAN KAR...

BUNU MALIYETI IYILESTIRILMIS ILK KADEMEYE EKLERSEK....5890+110=6000....

ELIMDE 6000 PUVAN MALIYETLI....TEK KADEME MAL VAR....VE 5925 DEYIZ....KARDA FURUSUYORUM SUAN.

NOT...BUNLARI YAZIYORUM....KENE de nasil furusuluyoru yenilere anlatmak ucun...eskiler biliyor...
                              YENILERE....NIYE 6000...TAKTIKSEL ONEMI NE....

elimdeki VIOP kademe maliyeti 6000....bu cok onemli....

soyle....

yorumum neydi....ya 3200 e....yada zirvemiz 5700 e gidecegiz...

zirvemiz 5700 e once giderse....BIST 30 DA BU ZIRVE 6000 DE...ELIMDE NE VAR 6000......hesabim ne....HAZIRAN VADE kapandiginda en cok 6000 e gider eski zirveye....VE MAKAS KAPANIR...BEN BU MALDA NOTR CIKARIM....RISKIM YOK...MAKASI YOK ETMEYE OYNUYORUM....yoggg 3200 e buradan donup giderse....TIRLARIM YETMEZ...ILAVE TIR KIRALAMAM ICIPEDECEK.

Yorum

• Tuncer
                                Tecrübeli
                                • 03 Mart 2022
                                • 2825

Bu şimşek olayını ben mi yorumlayamıyorum acaba

Adam faiz arttıracak faiz borsanın düşmanı değil mi

Diyorlar ki Avrupa fonları borsaya gelecek

Peki nasıl gelecek notumuz yetmiyor ki

Eski Şimşek dönemi ile şu anki durum aynı mı

Yorum

Working...
                                X

Debug Information