Secim.....neyi sectik.....bist 100.....10 000 i mi.....bist 100 2500 u mu...
Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
Şimşek geldiği için değil iktidarın tercihleri değiştiği için şimşek geldi. Eylemler bilinçli. Kabine ABD/AB yanlısı/ yanlayan bir Kabine. NATO sekteri bile vardı. Muhalefetin vaadiyle aynı. Muhalefetin iktidarı durumunda hedef 10.000 endekse iktidarın önümüzdeki günlerdeki politikaları bu doğrultuda olursa aynı hedef neden sözkonusu olmasın.6 aydır düzeltme ve biktirma yaptı içerde yabancı ve çok fazla küçük yatırımcı da kalmadı. Yeni bir hikaye başlamış olabilir. 220 dolar destek 375'e kadar yolu var
Yorum
-
borsaci nankordur....NURETTIN NEBATI....bir numoro idi....
Istanbul menkul kiymetler borsasinin en kisa zamanda EN COK YUKSELDIGI donem....tum tarih boyunca...NURETTIN NEBATI donemidir....
borsaya 1 milyon dolar koyan 3 milyon dolar aldi ve cikti 16 ayda....
BU TARIHI BIR REKORDUR....PARAMI DOLAR OLARAK 3 E KATLADIM...
bu nedenle....bakan...NURETTIN NEBATI ve ekibine cok tessekkurler ediyorum....
uyguladiklari MILLI EKONOMI MODELI...bizi ihya etti....
simdi yeni bakan...MEHEMMED SIMSEK geldi....ve dediki....bu milli ekonomi modeli...patetes ve sogani tavan yapti....kuzu ve gibileri paralarini katladi...HAZINE BOSALTILDI...SOYDULAR....
bu olmaz dedi....son careyi uyguluyacagim....
cussss....
bu borsayi bitirir....ELI CEBIMIZDE YANI....ALLAHTAN MALDA DEGILIM....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
SORU SU....heterodoks politikalarla....1 dolar endeksten 3 dolara endekse cikmis ve suan 2.5 dolar endekste olan BIST....bu yeni doneme....nereden girecek....1.5 dolar endeksten mi...2 dolar endeksten mi...yoksa bulundugumuz 2.5 dolar endeksten mi....
eger....nurettin nebati donemi....son care degildi ise...BORSA COK SISIK...NURETTIN NEBATI SISIRDI...gozlerine baktik mali aldik....feyzada sattik....
simdi bu yeni bakan gelmis diyorki....
BU SISIK BORSAYA BEN LONDRADAKI BIYIKLI YABANCIYI YANI KUZU VE GIBILERI GETIREMEM......GELMEZLER.YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
EEEE ne yapican mardinli....
valla kuzu....DURNA KUSLARINI UCURACEYIM.....
OOOOO sevdim seni MARDINLI.....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
oyleyse....DENIZLER DURULMAZ....CALKALANMADAN....
LONDRA DEYIYORKI....KIROYUM EMME....PARA BENDE....
gelirim emme...VARLIK FONU ILE SISIRILMIS BU BORSAYA GELMEM....
VARLIK FONU....SATSIN CIKSIN GELEYIM....diyor.
rasyonel...serbest piyasada...devlet...varlik fonu...filan olamaz hemisko diyor.
NURETTIN BEY yapti....o milli ekonomi idi...sadece turkler vardi...biz o yuzden satip kactik.
ONCE CALKALA.....gorelim...100 milyar dolar ilk etap hazir.YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
vayyy efendim....DENIZLERI CALKALARSAK....GEMILER BATAR....
bizde onu diik....CALKALA BATSINLAR....GELIP ALALIM...YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
adim yetmiyor mu...adimi duydunuz iste....kosun gelin....
lem olum....senin okudugun kitaplari...o graficleri...o teknik analizi BIZ YAZDIK....BIZ SIZE OGRETTIK....TERECIYE TERE SATAMAZSIN...
CALKALA BATSINLAR....
Kemal dervis....ne yapti...calkaladi ve battilar...ve biz geldik...bizimle AKUPE geldi...sende AKUPE ile geldin...bizde calisiyordun.YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
sevgilerimle,
TURKUN YIGIT EVLATLARI....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum

Yorum