Secim.....neyi sectik.....bist 100.....10 000 i mi.....bist 100 2500 u mu...

Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • kuzu
    furuşan akıncı
    • 11 Aralık 2008
    • 13961

Mehmed simsek cikisi oncesinde...BORSADA MALDA OLANIN...2.368 ENDEKSTI...236 800 DOLARI VARDI....Mehmed simsek geldi...borsa 5500 de dolar tl. 23.4 te...indeks 2350....235 000 dolari var suan....1800 dolar kaybettiler....

indeks 5000 e dolar-tl 25 oldugunda....dolar indeks 2 ye dusecek...parasi 200 000 dolara inecek...36 800 dolar kaybedeckler...bu parayi simsek onlardan aliyor...

ve almasi gerek ki...EKONOMIYI DUZELTSIN....

emme kuzu...cok seviniyorlar borsa cikti diye...

lemmm olummm...KARINCAYI IKECEKSIN BELINI INCITMIYECEKSIN....
    YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• Tuncer
      Tecrübeli
      • 03 Mart 2022
      • 2825

Anlaşılan doları çok fazla yükseltmek istemiyorlar

Dünkü gazı yok

Yorum

• kuzu
        furuşan akıncı
        • 11 Aralık 2008
        • 13961

3520 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

By kuzu
        kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
        Mehmed simsek cikisi oncesinde...BORSADA MALDA OLANIN...2.368 ENDEKSTI...236 800 DOLARI VARDI....Mehmed simsek geldi...borsa 5500 de dolar tl. 23.4 te...indeks 2350....235 000 dolari var suan....1800 dolar kaybettiler....

indeks 5000 e dolar-tl 25 oldugunda....dolar indeks 2 ye dusecek...parasi 200 000 dolara inecek...36 800 dolar kaybedeckler...bu parayi simsek onlardan aliyor...

ve almasi gerek ki...EKONOMIYI DUZELTSIN....

emme kuzu...cok seviniyorlar borsa cikti diye...

lemmm olummm...KARINCAYI IKECEKSIN BELINI INCITMIYECEKSIN....
        Tuncer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
        Anlaşılan doları çok fazla yükseltmek istemiyorlar

Dünkü gazı yok
        karincayi ikeceksin belini incitmiyeceksin...bak grafa 5700 zirvesindeyiz tl de...dolarda ise dipteyiz....CIKMADI...KARINCA IKILDI...FARKINDA DEGIL...GRAFTA ISARETLEDIGIM ELIPSE GELDIGIMIZDE...

VAYYY MAMINA KOYIM BENI IKMISLER DIYECEK...FARKINDA OLACAK....

bunu neyle yapiyorlar...dolar-tl ile....
        YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kuzu
          furuşan akıncı
          • 11 Aralık 2008
          • 13961

dikkat edin...secimler olluyor....politikacilar degisiyor...degisik politikala uygulayacagiz diyorlar...butun bunlara ragmen benim yorumlarim HEP AYNI....DEGISMIYOR....

ORJINAL YORUMUM...iki yildir ayni...ve onumuzdeki 2 yildada bu yorum gecerli....

yorum neydi....hedef feyza ve secim rally si bitti topigimde....

1 dolar endeksten 3 dolar endekse ciktik....bu cikisin basinda dolar-tl yi 18 e basmislardi...10.5 a dusurduler...agir agir gelip 18 e ciktilar...VE BEN RALLY BITTI SATIP DOLARA GECIYORUM DEDIM...VE YAPTIM...ve dedim ki...dolar bazlida bu cikisin FIBO 23 U....FIBO 38 I...FIBO 50 sine sirayla dusecegiz...FIBO 38 I...2.24 DOLAR ENDEKS...oraya dustuk...ve secimleri orada atlattik....altina inemedi...secim bitti...Mehmed geldi...cikabildik mi....hayir...hala oradayiz...borsa dolar da cikisa adapte oldu...YATAY DUSTUGU YERDE KALDI....

simdi de nereye dusecegiz....FIBO 50 YE....o kac...2 dolar endeks....oradada 4 at furusuruz,,,,

sonrada....FIBO 61.8 VAR....burada silkelemelerin tumu gerceklesecek....o kac...1.76 endeks....

ve ne olursa olsun...kim gelirse gelsin...BU DEGISMEZ....yoktan varedilen bu cikis kendini duzeltip...turk ekonomisi gerccekte ne ise oraya inecektir.

VE SECIMDEN HEMEN ONCE DEDIM KI...kim gelirse gelsin....borsa...3700 ila 5700 ...bu iki rakkamida mutlaka gorecektir...simdi...5700 u gordu...oyleyse gidip 3700 de gorecek....once 3700 u gorseydi...gelip 5700 ede cikacakti...

ben once 3700 dedim....memed simsek yoktu...o geldi...5700 onceye donustu....

simdi 3700 e duseceyiz...ALLAHIN EMRI BU....

NOT...DOLAR=TL DEGISTIKCE...BU 3700 VE 5700...revize edilecek....onemli olan dolar endekste verdigim FIBO degerleridir.
          ne diyor kuzu....bu yorumunda....

diyor ki....HICBIRSEY YOKTAN VAREDILEMEZ...by kuzu.

karinca....bunu bilmiyor.

Yorum

• kuzu
            furuşan akıncı
            • 11 Aralık 2008
            • 13961

sevgili NEBATI....

BIZI IHYA ETTI...herseyi yoktan varetti....yoktan varedecegini HEDEF FEYZA topigimde yazmistim....

simdi ise....

NEBATI ILE YEDIGIN HURMALAR...BIRGUN GOTUNU TIRMALAR DONEMINDEYIZ...bunu farkedip satip 18 den dolara gectik...KARINCA GECMEDI....

Yorum

• kuzu
              furuşan akıncı
              • 11 Aralık 2008
              • 13961

BU YAZDIKLARIMI....DAHA IYI ANLAMAK UCUN...ALTIN TOPIGIMDE KI...

KAPITALIZMDE ILIZYONLAR...yazilarimi yeniden okusun.

herkez boyle ekonomik model olur mu darken...ben hedef FEYZA topigimde...

olmaz olur mu...gayet bilimsel diyordum...KAPITALIST ILIZYON....bir modeldir...onlar...YERLI VE MILLI EKONOMIK MODEL kodular bunun adini.

Yorum

• MJ232323
                Yeni Üye
                • 24 Nisan 2019
                • 40

sevgili NEBATI....

BIZI IHYA ETTI...herseyi yoktan varetti....yoktan varedecegini HEDEF FEYZA topigimde yazmistim....

simdi ise....

NEBATI ILE YEDIGIN HURMALAR...BIRGUN GOTUNU TIRMALAR DONEMINDEYIZ...bunu farkedip satip 18 den dolara gectik...KARINCA GECMEDI....
                dolar gidiyorsa borsa gitmeli tayfasının epey mal aldığını tahmin ediyorum..

onlarında fena ezileceğini düşünüyorum..
                ancak oyun planında çıkış yönü bulamıyorum..
                hisse alacak olsan nakit tl lazım,ben ise dolardayım..satıp alsam aldığım senedi karla satsam bile geri fazla dolar almam çok zor..
                kar edebilmem için ihracatçı bir senette olmam lazım onlar da ucuz değil..

tek alternatifi vadeli de hisse almak,onun için de premium ödüyorsun..
                bu da çözümsüz..ultra zor ancak eli yüzü düzgün tüm senetler zaten pahalı sayılır..
                dolar bazı ucuzluğun tl kazananlar için bir anlamı olamdığını düşünüyorum..
                zaten senin aldığın malı daha pahalı fiyattan alacak kimse yoksa neden alasın..
                kkm de 38 faiz varken enflasyon rallisin de fiyatlar çok ucuz değilse neden pozisyonda olunmalı emin olamadığımdan .
                öle ekrana bakıyorum ancak..short aklıma yatmaya başladı

Yorum

• kuzu
                  furuşan akıncı
                  • 11 Aralık 2008
                  • 13961

oyle...KOL BUKME UZMANLARI...GENELDE GOLDMAN SASH CIKISLIDIR....BU MERILL LINCH...emme goldman bunada ogretmistir.
                  UYARI....

DOLARI KACIRDIM BARI BORSAYA BINEYIM DIYENLER....YANAR....

BUGUNKI CIKIS O...DOLARI KACIRDIM BORSAYA BINIYIM....diyip binenlerin cikisi bu.

KOL BUKME-3....onlar ucunde hazirlandi....marak etmeyin.
                  MJ232323 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                  dolar gidiyorsa borsa gitmeli tayfasının epey mal aldığını tahmin ediyorum..

onlarında fena ezileceğini düşünüyorum..
                  ancak oyun planında çıkış yönü bulamıyorum..
                  hisse alacak olsan nakit tl lazım,ben ise dolardayım..satıp alsam aldığım senedi karla satsam bile geri fazla dolar almam çok zor..
                  kar edebilmem için ihracatçı bir senette olmam lazım onlar da ucuz değil..

tek alternatifi vadeli de hisse almak,onun için de premium ödüyorsun..
                  bu da çözümsüz..ultra zor ancak eli yüzü düzgün tüm senetler zaten pahalı sayılır..
                  dolar bazı ucuzluğun tl kazananlar için bir anlamı olamdığını düşünüyorum..
                  zaten senin aldığın malı daha pahalı fiyattan alacak kimse yoksa neden alasın..
                  kkm de 38 faiz varken enflasyon rallisin de fiyatlar çok ucuz değilse neden pozisyonda olunmalı emin olamadığımdan .
                  öle ekrana bakıyorum ancak..short aklıma yatmaya başladı
                  KOL BUKME-1 DI O....bir tuzak....MAL CIKMA TUZAGI....MALDAN CIKILDI...

simdi....KOL BUKME-3 BASLIYOR....astigim graf.

Yorum

• guner
                    Kıdemli
                    • 28 Mayıs 2011
                    • 4864

Dolarda yapsinlar devalüasyonlarini.
                    Sonra dalgaliya dönerler.
                    çikiş açisini düşürürler.
                    28 ine kadar süre var

Yorum

• kuzu
                      furuşan akıncı
                      • 11 Aralık 2008
                      • 13961

sizce hangi kura cikinca...ABI AYAGININ ALTINI YALIYAYIM...FAIZLERI YUZDE 60 A CAK DERLER.

GIDIN....

KUZU KURALI....KOL BUKMEYI.....okuyun.
                      bu...KOL BUKME-2...bununla...KOL-BUKME 1 VE 3 AYARLANIYOR...

BUNUN ONSEVISMESINDEYIZ....HAZIRAN SONUNA KADAR....

KUR...KOL BUKME SOPASI...

Yorum

• Tuncer
                        Tecrübeli
                        • 03 Mart 2022
                        • 2825

Düşer gibi yağıp yine çekti

Yorum

• Tuncer
                          Tecrübeli
                          • 03 Mart 2022
                          • 2825

Yuh be vadeli eksi 3 den artıya geçti

Resmen adam kesiyorlar

Yorum

• izmirli_hoca
                            Tecrübeli
                            • 19 Haziran 2013
                            • 1457

Bu resme iyi bakın..

Bir daha ASLA, O KALIN MAVİ ÇİZGİYİ, XU100-$ GEÇEMİYECEK...5 $ endeks sadece hayalleri süsleyecek..

YAZIK OLDU, ÜLKEME VE GÜZEL İNSANLARINA..

Ne yazık ki kendileri istediler..

Yorum

• kuzu
                              furuşan akıncı
                              • 11 Aralık 2008
                              • 13961

3520 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

By kuzu

BU GRAFIC...KAPITALIST ILIZYONA BIR ORNEKTIR....

grafa baktin mi ne goruyorsun feci cikmis bir borsa goruyorsun....

halbuki gercek farkli....bu grafin dibinde...236 800 dolari olan adamin simdi 235 000 dolari var 1800 dolar kaybetmis..

bu grafin basinda maldan cikip 18 den dolara binmisin 300 000 dolari var.....

tekrar bu grafin dibine indigimizde....maldakinin...176 000 dolari olacak....iste orada biz 300 000 dolarla gelip....MALA GIRECEGIZ...ALDIGIMIZ MAL MIKTARI...ESKIDEN TASIDIGIMIZIN 1.62 KATI OLACAK....

yani....eskiden seninde 1000 lotun vardi...maldakininde 1000 lotu vardi...

simdi...senin 1620 lotun var....maldakinin 1000 lotu...

tekrar tepeye ciktiginda....diyelim 2 kati...sen 3240 kazacaksin...maldaki 2000..

o yuzden....borsa cikacak...borsa cikacak deyip baska bisey yapmiyan..ILIZYONA KAPILMISTIR...bizim gundwane gibi...

yuce rebbimin silahi nedir....ZAMANDIR...zamanla oldurur....zamanla guldurur...

SEN TURKUN YIYIT EVLADI....MUSLUMANSIN...dinin sana bunu ogretiyor...

oylesye.....bunu borsada kullanmalisin...iyi musluman budur...dininin ogrettigini yapandir.

Yorum

• Tuncer
                                Tecrübeli
                                • 03 Mart 2022
                                • 2825

Kuzu hocam

Vadeli pastaya baktım öyle ediyor böyle ediyor

Vallahi artık kurban bulamıyor

Yabancı bütün gün eksi 2-3 olan piyasa son 5 dakkada artıya çıktığı bir ortama para sokar mı

Yorum

Working...
                                X

Debug Information