Tuncer Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
Secim.....neyi sectik.....bist 100.....10 000 i mi.....bist 100 2500 u mu...
Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
Leyla alaton şahsi borcum var onu ödeyeceğim dediURANACUS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster,en azından yatırıma ceviriyor, , düğün dernek kurmuyor,
Yorum
-
bu iyi....hisse SPEKULATOR E gecti....20 kat basar....Tuncer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterPatronlar harıl harıl hisse satmaya koyuldu
biraz vedat da birazda daila da kaldi....onlarla 70 panginotu operiz....
BIRSEY NE KADAR KOTU GORUNUYORSA...O KADAR IYIDIR....by kuzu.
patronun hisse satmasi....kotu gorunuyor...ASLINDA BU COK IYI....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
Tuncer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterLeyla alaton şahsi borcum var onu ödeyeceğim dedi
devam etsinler
Yorum
-
diplemek ne demek....patronda satacak hisse kalmamissa...o hisse diplemistir...
temamen spekulatore gecmistir...ve gayri...HEDEF FEYZADIR...
SPEKULATOR ise patronun gizli ortagidir...anlasmislardir.YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
Leyla 6.450.000 lot için yeni bildirim attı mkk süreci başlattı 70 tutarsa iyidirkuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbu iyi....hisse SPEKULATOR E gecti....20 kat basar....
biraz vedat da birazda daila da kaldi....onlarla 70 panginotu operiz....
BIRSEY NE KADAR KOTU GORUNUYORSA...O KADAR IYIDIR....by kuzu.
patronun hisse satmasi....kotu gorunuyor...ASLINDA BU COK IYI....
Yorum
-
Çok güzel..kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterdegerli dostlarim.....
KENDI KENDIME DIYORUM KI....OCAK AYI SONU GIBI....KCHOLDINGI....80 PANGINOTA ALIRIM....
80 PANGINOTA SATTIM...18 DEN DOLAR ALDIM...4.45 DOLAR ETTI...
simdi...80 PANGINOTTAN ALACAGIM 32 DEN DOLAR BOZACAGIM....2.5 DOLAR VERIP GERI ALACAGIM ALCAGI...2 DOLARIM CEPTE KALACAK....
YOGGGG ALAMAZSIN DIYEN VARSA....IZAH ETTSIN....
NIYEKINEKI....sende gundwane....

Şimdi..
Grafik üzerinden çok kısa cevap vereceğim..

Şunu bekliyorsun..
Bu kadar kısa sürede böylesine bir düşüş öngörmek için ya INSIDER sindir....Yadaaa sen harici birisi olsa malsız kalmış hayaller kuruyor derdim..Kızmaca alınmaca yok
Diğer yandan kchol böyle düşerken alark için almaya başlıyorum diyorsun.Yani kendi içinde bir çelişki barındırıyor.Kchol de böyle düşüş öngörüyorsan endeks de de ciddi düşüş bekliyorsun demektir.
Endeks düşecekse alark da DAHA DA düşecek demektir..
Yorum
-
Şimdi buna da katılamayacağım..Patron neden spekülatör kullanır ..kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterdiplemek ne demek....patronda satacak hisse kalmamissa...o hisse diplemistir...
temamen spekulatore gecmistir...ve gayri...HEDEF FEYZADIR...
SPEKULATOR ise patronun gizli ortagidir...anlasmislardir.
Nasıl kullanır..
Spekülatör ne yapar..
2010 2011 halka ırz şenlikleri..(rakamlar örnektir)
Bir kağıt..
Halka açılış 2 tl..
Patron spekülatör ile malı 3 tl üzerinden komple satmak konusunda anlaşıyorlar..
Tahta daha halka arz olmadan patron çoktannnnn parayı , spekülatör de malı almış oluyor...Halka arz işi tiyatrodan ibaret.
Spekülatör ne yapıyor hali ile kilit tavan başlıyor sürmeye.
Anlaşmalılar..
Patron ne yapıyor.
Haber basıyor..(halka arz dışında böyle bazı durumlarda patronlar yamuk yapar masa dağılır..sonra TA cılar bıdı bıdı analiz kasarlar falan ..şimdilik mevzumuz bu değil)
Hisse 7-8 tl leri gördükten ve haber bombardımanı devam ederken 3 tl ortalamalı spekülatör satışa geçiyor.
8 tl den her gelene geçene hatta öz anasına bile satıyor malı.
Hatta bu yetmiyor nasılsa satıcı kendisi gidiyor üzerine açık da yapıyor..
Hisse sonuçda 2 tl nin altına dalıyor ve hala satış yiyor.
Forum larda okuyorum 2 tl halka ırz fiyatı zararına satan enayi kim diye aklı evvel yorumlar kasılıyor..Hisse ilerleyen zamanlarda 0.50 kuruşlara kadar düşüyor.
Bu hikayede rakamlar örnek ama olay döngüsü 1 e 1 gerçektir.
Borsa işler daima olarak future (gelecek) üzerinden yürür..
Sonuç patron 3 tl den sattı malını hiç uğraşmadan kenara çekildi...Tertemiz...
Spekülatör 7-8 tl den satışa başladı 4.5 ortalama ile sattı yüzde 50 kar yazdı.Üzerine açığa satışdan ve gün içi al satlardan da kar yazdı.O da tertemiz..
KY emeklilik fonları banka hisse fonları aracı kurumlar TA cı geçinenler temelciler yani geri kalan hemen herkes malı ortalama 4.5 ile kucakladı..
O kağıt senelerce 4.5 u geçemez..
Bunun adına TA da direnç derler işte..
Bu insider bilgi idi zamanında..Bu işler aleni yapılmaz..Aleni olan yanıltıcı bilgidir..Spekülatör tahtacı PY patron ilişkisini iyi yorumlamak lazımdır.
Bu örnek sıfırdan halka ırz örneği idi..
Uzun yıllardır ZATEN halka açık olan kağıtlarda farklı mekanizmalar çalışır.
Ellerindeki mal bittiğinde hisse zirvededir..TEK VE EN BÜYÜK SATICI kendisi olduğu durumdur yani..Bu durum un olması yetmez..Üzerine SATIŞ için istekli olma şartı da aranır..Tek ve en büyük satıcı kendisi olduğu halde satmayıp daha da sürebilirler..
Yorum
-
baska elestiren yok mu....bu gavatin otomatik olarak OLMAZ ELE SEY diyecegini biliyordum....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
Amma velakin bu anlattıklarım 2018 hatta hatta 2020 evveli için geçerli..
2020 den sonra bütün kurallar değişti.
2021 2022 de enflasyon yüzde 100 150 yi vurunca olaylar bambaşka bir hal aldı..
2020 2023 1500 8500 hareketinde bir çok patron spekülatör cart curt bile çok sağlam mal kaptırıp ardından izlemek zorunda kaldı öyle diyim size..
Yorum
-
4 doları yaktıgı an ve altında kapanışlar, taş üstünde tas kalmaz diye düşünüyorum,,özellikle endeksin 6800 lere gelip , sonrası cıkış ön görmek makul dur, endeksi 5400 lere gelip sonrası cıkısı öngörmek, kontrollü güctur, 5400 altı kapanışlar krizdir, güzide sirketlerle endeksi tutar, holdngleri, basabilirler,holdinglerdönuş, 5.sırada oraya kadar gelebilir, bunun içinde faizlerin kesin düşmesi gerekirgundwane Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterÇok güzel..
Şimdi..
Grafik üzerinden çok kısa cevap vereceğim..

Şunu bekliyorsun..
Bu kadar kısa sürede böylesine bir düşüş öngörmek için ya INSIDER sindir....Yadaaa sen harici birisi olsa malsız kalmış hayaller kuruyor derdim..Kızmaca alınmaca yok
Diğer yandan kchol böyle düşerken alark için almaya başlıyorum diyorsun.Yani kendi içinde bir çelişki barındırıyor.Kchol de böyle düşüş öngörüyorsan endeks de de ciddi düşüş bekliyorsun demektir.
Endeks düşecekse alark da DAHA DA düşecek demektir..
Yorum
-
Olmaz öyle şey demedim..kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbaska elestiren yok mu....bu gavatin otomatik olarak OLMAZ ELE SEY diyecegini biliyordum....
Olur tabikide efendim..
Şimdi nedenlerini yazmim.Bir kaç nedenle OLABİLİR..Zaman zaman geçen sene yazdığım nedenler..
Ama bunu bilmek anca çok sağlam insider ile olur..
İnsider olan adamla da tartışılmaz..Manasız olur yani..
Olasılıklar tartışılır..Kesin olan değil.
Yorum
-
simdi gundwane....ocak sonu diyorum....aralikta yani yarin SELLELE basliyacak....ocakta SELLELE devam....
ocak sonu veya subatta KCHOL kucagimda diyorum....
grafigi AYLIK AS....neaddin kolay dusecegimizi gorursun....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
Normal şartlarda Koç 80 TL ye düşecekse bist100 4000 olmalı. O zaman Alarko da 50 TL olur.kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbaska elestiren yok mu....bu gavatin otomatik olarak OLMAZ ELE SEY diyecegini biliyordum....
Bu hesaba aklım ermedi Kuzu hocam. İzleyelim görelim" Her şeyi bidiğini iddia edene
Hiçbir şey öğretemezsin "
Yorum
Yorum