Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
Secim.....neyi sectik.....bist 100.....10 000 i mi.....bist 100 2500 u mu...
2018 ağustos ve özellikle 2019 mart ayında swaplar kapandığında yabancı unutamadığı bir tokat yedi.Hatta bazıları battı.Bazıları açıkca dile getirdiler bir daha TR mi asla şeklinde.Kuzu 100 milyar dolar diyor 2024 içindeeeeee ..
10 da biri gelirmi bilmem.
Ben bir çok yabancı fonun RTE varken TR yi tamamen listeden çıkardıklarını duydum zamanında.
Kuzunun 100 milyar dolar beklentisi Şu andaki yönetim başta olduğu sürece bana da zor gibi geliyor.
Bu huzursuz ruh rahat durmaz, şemsiyeyi alır dün güvercin dürter, daha sonra nas der ekonomik politikaları
dürter. Yabancı sermaye yediği kazığı unutmaz, bir gün mutlaka tahsilatını yapar, olan yine vatandaşa
olur.
Yabancı kazanacağını görsün , istedikleri garantileri alsın koşa koşa gelir.
Kuzu hocam da onu işaret ediyor.Faizleri 55-60 yap kur 36 olsun. Uçarak gelirler.
Sonra zamanla dolar kuru 20 TL faizler de 30 a düşer. Kaymaklı ekmek kadayıfı.
Şimşek boşuna mı geldi. Halka değil ranta hizmet….
" Her şeyi bidiğini iddia edene
Hiçbir şey öğretemezsin "
bir de bunları dinleyip yatırım mı yapacaklar,gecti borun pazarı sür eseği nigdeye,simdi köylü esegini sabah 100 e satıyor, aksam 1000 e geri alıyor niye ki
KENDI KENDIME DIYORUM KI....OCAK AYI SONU GIBI....KCHOLDINGI....80 PANGINOTA ALIRIM....
80 PANGINOTA SATTIM...18 DEN DOLAR ALDIM...4.45 DOLAR ETTI...
simdi...80 PANGINOTTAN ALACAGIM 32 DEN DOLAR BOZACAGIM....2.5 DOLAR VERIP GERI ALACAGIM ALCAGI...2 DOLARIM CEPTE KALACAK....
YOGGGG ALAMAZSIN DIYEN VARSA....IZAH ETTSIN....
NIYEKINEKI....sende gundwane....
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
bak bu kaardi....HAFTAYA ALACAGIM....BU AY ALINACAKLAR VAR....OCAK AYI ALINACAKLAR VAR...SUBAT AYI ALINACAKLAR VAR...
BUNUDA 80 PANGINOTA SATMIS 18 DEN DOLAR ALMISTIM...4.45 DOLAR....simdi 89 da...70 den alacagim haftaya...30 dan dolar bozarim simdi 29 da....2.18 dolar verecegim buna...2.27 dolarim cepte kalacak...
HEPSI FARKLI ZAMANLARDA DIPLIYECEK....15 KAART ALACAGIM..5 yil yatacagim....
ONEMLI NOT....HERBIRINDE YUVARLAK HISSEBASI 2 DOLAR KARI....GERI SOKMUYORUM....KAR GERI SOKULMAZ....O KOTU GUN UCUN BIRIKIR...YA HISSELER BATARSA.
PORTFOYUN IKI ESIR MIKTARDA...1 BOLUMU HISSEDE....OBUR BOLUMU...10 YILLIK AMRIKI BONOSU YUZDE 5 YILLIK FAIZDE VE ALTINDA ESIT.
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
KENDI KENDIME DIYORUM KI....OCAK AYI SONU GIBI....KCHOLDINGI....80 PANGINOTA ALIRIM....
80 PANGINOTA SATTIM...18 DEN DOLAR ALDIM...4.45 DOLAR ETTI...
simdi...80 PANGINOTTAN ALACAGIM 32 DEN DOLAR BOZACAGIM....2.5 DOLAR VERIP GERI ALACAGIM ALCAGI...
YOGGGG ALAMAZSIN DIYEN VARSA....IZAH ETTSIN....
NIYEKINEKI....sende gundwane....
sorun, alınıp alınamayacagı değilki, hocam kesin diye bir kavram olmaz borsa da, lakin kocun 80 olması demek, devlet gibi bir kagıdın, krizin göstergesi dir benim acım dan,, turguaz kriz, sarı kontrollu guc
ya dusmezlerse....kitabima gore ike ike dusecekler...alarko dustu bile.
enflasyon etkisi bitti....faizler yuzde 45....
Yorum