Secim.....neyi sectik.....bist 100.....10 000 i mi.....bist 100 2500 u mu...

Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • Misafir

Tuncer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu gavatlar cuma gelecek moodys kararı için mi banka alıyorlar acaba

yabancı böyle saçma şekilde mal toplamaz ya
    , sayın tuncer , sevgli hocam derki, çekirge, kredi faiz oranların düşmesine gerek yok, mevduat faizlerin düşmesi yeterli,

Yorum

• Misafir

örnek ol kardeşine şöyle,

Yorum

• Misafir

https://x.com/eustaeu/status/1734525827901993148?s=20, kurt yediği ayazı unutmazmış, unutma kac yazar, 2013 yılında yatırım yapılablir notunu ben vermedimki

Yorum

• gundwane
          Tecrübeli
          • 18 Ağustos 2011
          • 1921

URANACUS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
          https://x.com/eustaeu/status/1734525827901993148?s=20, kurt yediği ayazı unutmazmış, unutma kac yazar, 2013 yılında yatırım yapılablir notunu ben vermedimki
          2018 ağustos ve özellikle 2019 mart ayında swaplar kapandığında yabancı unutamadığı bir tokat yedi.Hatta bazıları battı.Bazıları açıkca dile getirdiler bir daha TR mi asla şeklinde.Kuzu 100 milyar dolar diyor 2024 içindeeeeee ..
          10 da biri gelirmi bilmem.
          Ben bir çok yabancı fonun RTE varken TR yi tamamen listeden çıkardıklarını duydum zamanında.

Yorum

• saleve
            Aktif
            • 27 Eylül 2013
            • 244

Kuzunun 100 milyar dolar beklentisi Şu andaki yönetim başta olduğu sürece bana da zor gibi geliyor.

Bu huzursuz ruh rahat durmaz, şemsiyeyi alır dün güvercin dürter, daha sonra nas der ekonomik politikaları

dürter. Yabancı sermaye yediği kazığı unutmaz, bir gün mutlaka tahsilatını yapar, olan yine vatandaşa

olur.
            ÖFKE RÜZGAR GİBİDİR, BİR SÜRE SONRA DİNER; AMA PEK ÇOK DAL KIRILMIŞTIR. Liberte- Egalite - Fraternite

Yorum

• Cakirmetin05
              Tecrübeli
              • 20 Mart 2022
              • 1207

saleve Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
              Kuzunun 100 milyar dolar beklentisi Şu andaki yönetim başta olduğu sürece bana da zor gibi geliyor.

Bu huzursuz ruh rahat durmaz, şemsiyeyi alır dün güvercin dürter, daha sonra nas der ekonomik politikaları

dürter. Yabancı sermaye yediği kazığı unutmaz, bir gün mutlaka tahsilatını yapar, olan yine vatandaşa

olur.
              Yabancı kazanacağını görsün , istedikleri garantileri alsın koşa koşa gelir.
              Kuzu hocam da onu işaret ediyor.Faizleri 55-60 yap kur 36 olsun. Uçarak gelirler.
              Sonra zamanla dolar kuru 20 TL faizler de 30 a düşer. Kaymaklı ekmek kadayıfı.
              Şimşek boşuna mı geldi. Halka değil ranta hizmet….
              " Her şeyi bidiğini iddia edene
              Hiçbir şey öğretemezsin "

Yorum

• Misafir

bir de bunları dinleyip yatırım mı yapacaklar,gecti borun pazarı sür eseği nigdeye,simdi köylü esegini sabah 100 e satıyor, aksam 1000 e geri alıyor niye ki

Yorum

• kuzu
                  furuşan akıncı
                  • 11 Aralık 2008
                  • 13961

degerli dostlarim.....

KENDI KENDIME DIYORUM KI....OCAK AYI SONU GIBI....KCHOLDINGI....80 PANGINOTA ALIRIM....

80 PANGINOTA SATTIM...18 DEN DOLAR ALDIM...4.45 DOLAR ETTI...

simdi...80 PANGINOTTAN ALACAGIM 32 DEN DOLAR BOZACAGIM....2.5 DOLAR VERIP GERI ALACAGIM ALCAGI...2 DOLARIM CEPTE KALACAK....

YOGGGG ALAMAZSIN DIYEN VARSA....IZAH ETTSIN....

NIYEKINEKI....sende gundwane....

YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kuzu
                    furuşan akıncı
                    • 11 Aralık 2008
                    • 13961

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                    gosterge kaart...ALARKO....

bak bu kaardi....HAFTAYA ALACAGIM....BU AY ALINACAKLAR VAR....OCAK AYI ALINACAKLAR VAR...SUBAT AYI ALINACAKLAR VAR...

BUNUDA 80 PANGINOTA SATMIS 18 DEN DOLAR ALMISTIM...4.45 DOLAR....simdi 89 da...70 den alacagim haftaya...30 dan dolar bozarim simdi 29 da....2.18 dolar verecegim buna...2.27 dolarim cepte kalacak...

HEPSI FARKLI ZAMANLARDA DIPLIYECEK....15 KAART ALACAGIM..5 yil yatacagim....

ONEMLI NOT....HERBIRINDE YUVARLAK HISSEBASI 2 DOLAR KARI....GERI SOKMUYORUM....KAR GERI SOKULMAZ....O KOTU GUN UCUN BIRIKIR...YA HISSELER BATARSA.

PORTFOYUN IKI ESIR MIKTARDA...1 BOLUMU HISSEDE....OBUR BOLUMU...10 YILLIK AMRIKI BONOSU YUZDE 5 YILLIK FAIZDE VE ALTINDA ESIT.
                    YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• Misafir

degerli dostlarim.....

KENDI KENDIME DIYORUM KI....OCAK AYI SONU GIBI....KCHOLDINGI....80 PANGINOTA ALIRIM....

80 PANGINOTA SATTIM...18 DEN DOLAR ALDIM...4.45 DOLAR ETTI...

simdi...80 PANGINOTTAN ALACAGIM 32 DEN DOLAR BOZACAGIM....2.5 DOLAR VERIP GERI ALACAGIM ALCAGI...

YOGGGG ALAMAZSIN DIYEN VARSA....IZAH ETTSIN....

NIYEKINEKI....sende gundwane....

sorun, alınıp alınamayacagı değilki, hocam kesin diye bir kavram olmaz borsa da, lakin kocun 80 olması demek, devlet gibi bir kagıdın, krizin göstergesi dir benim acım dan,, turguaz kriz, sarı kontrollu guc

Yorum

• kuzu
                        furuşan akıncı
                        • 11 Aralık 2008
                        • 13961

ya dusmezlerse....kitabima gore ike ike dusecekler...alarko dustu bile.

enflasyon etkisi bitti....faizler yuzde 45....

Yorum

• Misafir

,

Yorum

• Tuncer
                            Tecrübeli
                            • 03 Mart 2022
                            • 2825

Hocam alarkoda patron çok mal sattı ve 15 milyon lot daha satacak ama karar senin

Yorum

• Misafir

Yorum

• Tuncer
                                Tecrübeli
                                • 03 Mart 2022
                                • 2825

Patronlar harıl harıl hisse satmaya koyuldu

Yorum

Working...
                                X

Debug Information