Secim.....neyi sectik.....bist 100.....10 000 i mi.....bist 100 2500 u mu...
Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
mehmet.ozbilgic Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterihtimaller yarın 7300 den tepki 7800 e kadar. 7300 son dip ise ikili tepe ye deneme olabilir diye düşünüyorum. olmaz ise 6800 kuzu pirimin son dibi dönüş.
Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
dogru bu yorum...buna oynadik...KENE-2 ile....8000 lerden shortladik...VIOP 9050 DEN....senin yazdigin gibi....7300 ler bist 100 de...viop 8150 de KENE-2 KAPANIYOR...PARA IKI KATINA CIKIYOR....TIRLARI YUKLUYORUZ...YARIN.
sonar tepki koyacak....7800 e dogru...KENE-3 aciyoruz....bunun hedefi 6600 ila 6800 dur....
3 KENE...3 KEZ PARAYI IKIYE KATLAMA...
KENE-1....8500 DE ACTIK....7400 DE KAPADIK....
KENE-2.....8000 LERDEN ACTIK....7300 LERDEN YARIN KAPIYACAGIZ...
KENE-3....7800 DEN ACACAGIZ....6600 ILA 6800 HEDEFLI....BU KENEDE PARAYI 4 E KATLAMA IHTIMALI VAR....BUYUK SELLELE BUNDA....HEDEFI 5700...YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
SECIME KADAR...DUVARIMDA ASILI GRAF BU....GENEL GIDISAT...KADEMELI MAL ALMA...
ADI....ILIZYONDAN CIKIS...
5700 DEN...8500 E OLAN CIKIS...CIKIS DEGILDI....3 DOLAR ENDEKSTEN 3 DOLAR ENDEKSE GIDEN...YANI YERINDE DURAN BIR RAKKAMSAL KANDIRMACA IDI....
simdi o kandirmaca kalkacak....5700 e inecegiz....burada dolar-tl 36 olacak...ENDEKS DOLAR BAZLIDA FIBO 50 VE FIBO 62 DUZELTMESINI YAPACAK...BIZDE MALIMIZI ALACAGIZ YENIDEN....

ONEMLI NOT...3 KENE BUGRAFA GORE HAZIRLANDI...KENE-1 PARA CEPTE...KENE-2 PARA YARIN CEPTE...KENE-3 SELLELE....UZUN....
ONEMLI NOT 2....GRAFDAKI TREND CIZGILARI...ASAGI YONLU OLANLAR...IC TALEP DARALMASI.....SON BIR YILDA HERKES ELINDEKI PARAYI BIR YERE GOMDU...ARTIK PARA YOKA GORE EGIMLENDIRILMIS VE CIZILMISTIR.YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
EFENIM....obur yorumcular bele demiyorlar....
hasstir....kim iker obur yorumculari...BEN NE DERSEM ODUR.
bak bir aydir...forumda bilgi yarisi yaptirdim....
niye....
AKLIMDA KI SUPHELERI....gidermek ucun...yani...AKLIMI...obur akillarla...yeniden YARATMAK UCUN....YARATTIM...
DUVARLARIMDAKI ASILI SIMULASYONLARDA IHMAL ETTIGIM BIR BILGI YOKMUS...HEPSI ICINDE.YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
HEEEE o kiz....ha ha ha...hayalım Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterYalova kaymakami mi bu yaff.
ahhh bi gelsende bi Iraqi cekip....gecmisi konussak....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
Bu ons a ne oldu yaf. Sanki beklenmedik birşey oldu. Seneye 4 indirim var dedi diye bu hareket olmazdı ammaaa.. var bunda bir iş. Sayın kuzu, millet parasını faizde kkm de tutuyordu. Ticaretten artık tatlı para kazanılmıyor, risk var, faiz ise garanti. Ancak bana kalırsa enflasyonda en kötüyü gördük gibi. Yeni yılda faiz indirimiyle başlar ve seçime öyle girerler seçimden sonrada maliye bakanı ve ekibini alarak yola devam ederiz. Ev araba fiyatları hareketlenir, faizden para kazanılmaz olur artık. Yine şaşar kalırız birçoğumuz. Tıpkı ons un bugünkü hareketi gibi anca seyrederiz gibime geliyor. YTD
Yorum
-
kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterdogru bu yorum...buna oynadik...KENE-2 ile....8000 lerden shortladik...VIOP 9050 DEN....senin yazdigin gibi....7300 ler bist 100 de...viop 8150 de KENE-2 KAPANIYOR...PARA IKI KATINA CIKIYOR....TIRLARI YUKLUYORUZ...YARIN.
sonar tepki koyacak....7800 e dogru...KENE-3 aciyoruz....bunun hedefi 6600 ila 6800 dur....
3 KENE...3 KEZ PARAYI IKIYE KATLAMA...
KENE-1....8500 DE ACTIK....7400 DE KAPADIK....
KENE-2.....8000 LERDEN ACTIK....7300 LERDEN YARIN KAPIYACAGIZ...
KENE-3....7800 DEN ACACAGIZ....6600 ILA 6800 HEDEFLI....BU KENEDE PARAYI 4 E KATLAMA IHTIMALI VAR....BUYUK SELLELE BUNDA....HEDEFI 5700...
Açılış yüksek olacak..kabaca 7650 gibi açabilir..bu durumda KENE 2... 7300 lerden kapanamaz..belkide önce 7800 leri denemeye gidebilir...
önce KENE 3 açılması dahi söz konusu olabilir...yani birkez daha..DISRUPTIVE BEHAVİOR....
sevgi ve selamlarYazdıklarım sohbet amaçlıdır.Asla yatırım danışmanlığı değildir.
Yorum
-
320 gören toaso benim satis 300 un hemen üzerindedi
250 240 arası topladım
216 olmuş
44 gören tr nin en iyi bilançosu ismen 41 satisim 32 33 ort geri koydum 28 olmus
Ttrak 1100 den 650
Pgs 1000 den 650
Yan kagitlar durum daha da fecaat
2 ay borsaya bakmadik uyuduk farzedelim
Su kağıtların düştüğü seviyeye bugun baksak
Ülkede bu şirketler ya abd yaptırımı yedi
Ya Marmara depremi oldu
Ya da ülke topyekun savaşa girdi diye ne olmuş haberlere bakardik
Jöleli tayfasi kırıp geçirmiş tüm kagitlari
Yorum
-
Sevgili Kuzu senden bir ricam var beni kırmazsan sevinirim.kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterHEEEE o kiz....ha ha ha...
ahhh bi gelsende bi Iraqi cekip....gecmisi konussak....
Şimdi Sasa Ereğli vs vs hisseler için hepsinin alım zamanı farklı olacak demiştin. Mesela Ereğli dediğin dolar bazlı rakama geldi ama sen hala almadın.Bu konuda kendin alım yaptıkca bizimle de paylaşırmısın...Geçmiş yazılarını okuduğumda sadece Ereğli ve Sasa ve Koç için alım bölgesi verdin.
Yoksa hiç bunlara bakmadan 7400 endeks altında kademeli alım yapalım mı veya yeni topiği mi bekleyelim???
Yorum

Yorum