Secim.....neyi sectik.....bist 100.....10 000 i mi.....bist 100 2500 u mu...

Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • kuzu
    furuşan akıncı
    • 11 Aralık 2008
    • 13961

cok onemli uyari...

bundan sonar...DOLAR-TL CIKARKEN....BORSA COKECEK...TL BAZLIDA az az cokecek...DOLAR BAZLIDA ISE...YIKILACAK..

KI....

KI....YABANCI GELSIN.....

ENFLASYON TRASI ARALIK ITIBARI ILE BITIYOR.....ENFLASYON VAR...BORSA CIKAR BITTI....

ENFLASYON VAR...BORSA COKER BASLIYOR...

bir ILIZYONDAN cikiyoruz....ILIZYON BITTI...DUSUNME SEKLINI DEGISTIR...

CUNKII....TL ARTIK COK PAHALI....
    YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kuzu
      furuşan akıncı
      • 11 Aralık 2008
      • 13961

Çakırmetin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
      Normal şartlarda Koç 80 TL ye düşecekse bist100 4000 olmalı. O zaman Alarko da 50 TL olur.
      Bu hesaba aklım ermedi Kuzu hocam. İzleyelim görelim
      aferim...BUNU DETAYLANDIRACAGIM....ILIZYONDAN ARINDIRMA diyelim....
      YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• gundwane
        Tecrübeli
        • 18 Ağustos 2011
        • 1921

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
        simdi gundwane....ocak sonu diyorum....aralikta yani yarin SELLELE basliyacak....ocakta SELLELE devam....

ocak sonu veya subatta KCHOL kucagimda diyorum....

grafigi AYLIK AS....neaddin kolay dusecegimizi gorursun....

Sen böyle 2 çubuk bekliyorsun demektir.Bu kadar yukarıdan dönüşlerde özellikle aylık grafiklerde çoklu zirveler olur.(2001 hariç) Yok dimdirek inecekse HALA ISRARLIYIM anca insider ile ulaşabilecek bir bilgi ortada demektir.

Çakırmetin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
        Normal şartlarda Koç 80 TL ye düşecekse bist100 4000 olmalı. O zaman Alarko da 50 TL olur.
        Bu hesaba aklım ermedi Kuzu hocam. İzleyelim görelim
        Aynen bende böyle düşünüyorum..
        Hatta alark daha feci çakılır.2 tl den 130 lara gelmiş çünkü.

Diğer yandan her iki kağıdın pd/dd leri de 1.6 1.7 lerde.

Yorum

• gundwane
          Tecrübeli
          • 18 Ağustos 2011
          • 1921

KCHOL üzerinde normal bir düşüş senaryosu 3 aşşa 5 yukarı şöyle çalışır..2024 mal dağıtımı 2024 sonu 2025 basış ve kriz.Siyasi + ekonomik belki global..

Bir örnekleme çalışması..Normal beklentim bu değil..

Yorum

• kuzu
            furuşan akıncı
            • 11 Aralık 2008
            • 13961

MERKEZ DOLAR-TL YI ONUMUZDE KI HAFTA 36 TL YAPSA....BORSA CIKIP BUNU TELAFI EDEMEZ....YERINDE SAYAR...7200 DE...

BOL BUNU 36 YA....aninda...2.7 DOLAR ENDEKSTEN....2 DOLAR ENDEKSE DUSERIZ...

DURDUK OTURDUK YERDE...TL YOK....BITTI....

Yorum

• kuzu
              furuşan akıncı
              • 11 Aralık 2008
              • 13961

SEVGILI GUNDWANE....

beni dinleme...kirilirim mirilirim diye dusunme....beni olumune elestir....MAL ALACAGIM....YANNIS YAPMIYAYIM...

SENI BU YUZDEN CAGIRDIM....

Yorum

• gundwane
                Tecrübeli
                • 18 Ağustos 2011
                • 1921

MERKEZ DOLAR-TL YI ONUMUZDE KI HAFTA 36 TL YAPSA....BORSA CIKIP BUNU TELAFI EDEMEZ....YERINDE SAYAR...7200 DE...

Tamam haklısında 36 tl yaparsa enflasyon savaşında ciddi değiller demektir ...(ki zaten olmadıklarını düşünüyorum..kiiiiii haziran maziran yok yılın 2. yarısından sonra baz etkisi asit etkisi falan ...yine öteleme iteleme..ha gayret durumları..
                Yabancı gelecek algısı zaten borsada son zamanların en büyük algısı..
                Notumuz çöp , gri listedeyiz swaplar kapalı..
                Bu 3 konuda ilerleme sağlanmalı..
                Hadi notu geçtim diğer 2 sinden kesin sağlanmalı..

Yabancı gelecek kısmı bence şu anda hikayeden ibaret.Kendilerine hareket alanı açıyor.
                Banka sür ..Yabancı geliyor..
                Millet abansın..
                Haşırt banka bas..
                Sanayi hisselerine dal..Miller ters köşe NE YABANCISI YAAAA..
                Millet sanayiye dalsın hopp bas çık SASA HEKTS AL..gerisine bas..

Yorum

• kuzu
                  furuşan akıncı
                  • 11 Aralık 2008
                  • 13961

gundwane Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

sen böyle 2 çubuk bekliyorsun demektir.bu kadar yukarıdan dönüşlerde özellikle aylık grafiklerde çoklu zirveler olur.(2001 hariç) yok dimdirek inecekse hala israrliyim anca insider ile ulaşabilecek bir bilgi ortada demektir.

Aynen bende böyle düşünüyorum..
                  Hatta alark daha feci çakılır.2 tl den 130 lara gelmiş çünkü.

Diğer yandan her iki kağıdın pd/dd leri de 1.6 1.7 lerde.
                  ben degil....mehemmed simsek istiyor....yabanci gelsin diye.....

Yorum

• kuzu
                    furuşan akıncı
                    • 11 Aralık 2008
                    • 13961

gundwane Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                    kchol üzerinde normal bir düşüş senaryosu 3 aşşa 5 yukarı şöyle çalışır..2024 mal dağıtımı 2024 sonu 2025 basış ve kriz.siyasi + ekonomik belki global..

bir örnekleme çalışması..normal beklentim bu değil..
                    bu 8 ay....ilki 2 ay...arasini bul....mart secimlerine...Ocak subat mart...3 ay var...

Yorum

• gundwane
                      Tecrübeli
                      • 18 Ağustos 2011
                      • 1921

Benim son grafik deki çubuklar aylık değil kuzu..Kabaca çizdim saat 2 burada..

Memed Ş. olayı işlerin iyice kontrolden çıkması çok ciddi belirince yalvar yakar apar topar getirilmesinden ibaret bence.
                      Yoksa ortodoks ekonomi politikalarına geri dönüş efendim sıkı bütçe , tasarruf , planlı programlı büyüme , hukukun üstünlüğü , insan hakları , adalet , hakkaniyet , liyakat falan filan değil.
                      Tamamen RTE nin YİNE zaman kazanma manevralarından birisi bence.

Daha şu fenomen olayında bu arkadaşlar kimin parasını aklıyorlar o soru ortada duruyor.
                      Hala bazı şeylerin üstü nasıl örtülür onun peşindeler..

Zerre kadar inanmıyorum..Bakalım bu tiyatronun sonu ne zaman ve nasıl bitecek..
                      RTE yi 20 senede az buçuk tanıdı isem tabi..

Hatta ve hatta...Bu işte beklenen netice alınamaz çok çok anlatılan yabancı da gelmez üzerine enflasyon da düşmezse..

RTE çıkıp bakın dediğime geldiniz mi hadi bakalım 10 ar 10 ar indiriyoruz şu faizleri ve enflasyon belasından kurtuluyoruz derse kimse şaşırmasın...

Yorum

• hayalım
                        Tecrübeli
                        • 27 Şubat 2009
                        • 822

ule bu gavatlarin murekkebi , kagitlari da mi yok. O yaptirdiklariCamlica camisinin onunde mendil acsinlar. Laf. caminin calisanlarin yarisi bile gelmiyormus.

Yorum

• Cezer
                          Katılımcı
                          • 21 Aralık 2021
                          • 84

Sn. kuzu hangi hisseler göze batmakta, teşekkürler saygılar

Yorum

• Misafir

https://x.com/RobinBrooksIIF/status/...701681518?s=20 abd de neler oluyor, arjantinde neler oluyor, tr de neler olacak

Yorum

• Tuncer
                              Tecrübeli
                              • 03 Mart 2022
                              • 2825

Yarın belli olacak bu banka olayı

Bakalım unlu nun alımı takasta nereye virman olacak

Ben hala yabancının gelip düşüş eğimli endekste

Zirvedeki bankayı böyle çize çize alacağını düşünmüyorum

Yorum

• vicente
                                Yasaklı
                                • 22 Kasım 2020
                                • 2458

Topic de 1000 tl olcak diye uydurulan copsa nin patronu yine fena döşenmiş mali
                                Bu hissenin sonu kötü bitecek görünüyor en iyi günlerinde ciddi ciddi uyarmıştım sasacilari

Yorum

Working...
                                X

Debug Information