Secim.....neyi sectik.....bist 100.....10 000 i mi.....bist 100 2500 u mu...

Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • kuzu
    furuşan akıncı
    • 11 Aralık 2008
    • 13961

Tuncer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu kadar fazla lotu olan hisse 350 tl nasıl olacak merakla bekliyorum

Mittal çuvalla mal dağıttı onların hepsi karı gördümmü satar hocam
    Mittal cikaracak 350 tl ye....

hindistandan....avrupaya celik satmak mi kolay....turkiyeden avrupaya celik satmak mi...

mitaal ve eregly hareketleri....grafta...

GRAFI INCELE....

kuzu ucunbiri kurali hedefi....35 tl...

mittal yatirip evire cevire hedefi....25 tl...diyorsan ki benim gotum abdestli....aliskin degil...35 tl den almiyacaksin....bugun 36 yi optu ve dondu 40 a gidecek....oradan donup gelip 35 I hasat eder....

YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kuzu
      furuşan akıncı
      • 11 Aralık 2008
      • 13961

hedefime yaklasan ikinci kaart....SASA....onu 50 tl den sattim...18 tl den dolar aldim...2.77 dolar aldim...simdi 1.51 dolar ediyor...AZ KALDI...1.38 DOLARA ALACAGIM....yani 1 tane satmistim...o parayla simdi 2 tane alacagim.
      YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kuzu
        furuşan akıncı
        • 11 Aralık 2008
        • 13961

ucuncu hedefime yaklasan sattigim kaart....SISE....

Yorum

• kuzu
          furuşan akıncı
          • 11 Aralık 2008
          • 13961

bu uc kaartta SINAI ENDEKSTE...ve onemli kaartlar...obur Sinai kaartlarla SINAI endeksi tutacaklar....bu ucu gidip dipliyecek....bu ucu cikarken....oburlerini sirayla dipliyecekler....MALA KUZU 4 AYDA YERLESIR....VE 5 YIL ASLA SATMAZ.

SATMASI UCUN...10 ILA 20 KAT CIKMALILAR...HEDEF FEYZA TOPIGIMI OKUYUN....

ONEMLI NOT...ZIRVEYE EN SON CIKAN KAARTLAR KOC GURUBU VE BANKALARDIR....DIBE EN SON DUSENLERDE BUNLARDIR....cunkiii....devlet bunlardir.

Yorum

• Tuncer
            Tecrübeli
            • 03 Mart 2022
            • 2825

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
            bu uc kaartta SINAI ENDEKSTE...ve onemli kaartlar...obur Sinai kaartlarla SINAI endeksi tutacaklar....bu ucu gidip dipliyecek....bu ucu cikarken....oburlerini sirayla dipliyecekler....MALA KUZU 4 AYDA YERLESIR....VE 5 YIL ASLA SATMAZ.

SATMASI UCUN...10 ILA 20 KAT CIKMALILAR...HEDEF FEYZA TOPIGIMI OKUYUN....

ONEMLI NOT...ZIRVEYE EN SON CIKAN KAARTLAR KOC GURUBU VE BANKALARDIR....DIBE EN SON DUSENLERDE BUNLARDIR....cunkiii....devlet bunlardir.
            Gerçekten öyle bu düşüşlerde bile koç gurubu taş gibi durdu

Yorum

• kuzu
              furuşan akıncı
              • 11 Aralık 2008
              • 13961

Tuncer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
              Gerçekten öyle bu düşüşlerde bile koç gurubu taş gibi durdu
              devlet o...turkiye devleti....OLIGARSI+burokrasi+ordu ve mit....

TUM DUNYADA BOYLE...adi...KAPITALIZM.

siyasi partiler....politikacilar....ONLAR...FASA-FISO...masalar...yetkileri filan yok...soyleneni yaparlar....

Yorum

• Tuncer
                Tecrübeli
                • 03 Mart 2022
                • 2825

Kuzu hocam enflasyon muhasebesi olayı da ocaktan sonra önemli olacak gibi

Bu konuda görüşün var mıdır

Okuduğum bir yazıda duran varlıklar yeniden değerlendirelecek yazıyordu

Bu şişe ereğli gibi ağır sanayilere yaramaz mı

Yorum

• kuzu
                  furuşan akıncı
                  • 11 Aralık 2008
                  • 13961

EREGLY TOPIGINDEN IKI ALINTI....

"Aynen benim de maliyet 35.50 görünüyor. Yalnız benim şöyle bir şansım oldu. Başlarda daha dengeli bir sepetim vardı (2.5 sene kadar önce). Daha sonra uçan hisseleri ereğliye aktardım, ereğli portföyde %71 oranına ulaştı. Toplamda döviz bazlı az da olsa hala kardayım gibi görünüyor.
                  Bir ara döviz bazlı kar %100'ü geçmişti. Enayi gibi çıkmadım. Şimdi iki katı hissem olurdu. "

DIYOR...KUZU YU ANLATIYOR....HEDEF FEYZAYII...KUZU CIKTI MALDAN TAM DEDIGI YERDE.

"Öyle duşünüyoruz ama, doviz bazlı %100 yapıp, borsadan çıkan ve sonra tekrar 2 kat şekilde borsaya giren kaç kişi vardır acaba?

Ben Ereğli değil başka bir hisse alsaydım, yükseldiği için muhtemelen hiç ekleme yapmazdım. Ya da dolarda %100 yapıp dönüp Ereğli'ye bakınca, aklımdan 2 kat Ereğli almak geçmezdi... Ama bir gün Ereğli ihya ederse, bunları yapmadığım için ihya olacağım "

kuzu var ula.....

genele,

hedef feyza topigimde....satip 18 den dolara gececegim dedim ve sattim....ERKEN SATTIN....BU ISI BILMIYOR DIYENLERE....

bak oglanlar eregli topigine yaziyorlar...1 yil sonra...PISMANLIKLARINI....

VE BENIM NE KADAR AKILLI OLDUGUMU TEYIT EDIYORLAR YAWRILERIM...

Yorum

• kuzu
                    furuşan akıncı
                    • 11 Aralık 2008
                    • 13961

GIDIN HISSENET ERGLY TOPIGINDE...bu usaglara cevap verin....

diyinki....kuzu bu dediklerinizi aynen yapti...simdi ereglyi geri alacak yari fiyatina.....1 adet satti...o parayla 2 adet eregly almak uzere idi bugun....

Yorum

• kuzu
                      furuşan akıncı
                      • 11 Aralık 2008
                      • 13961

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                      hedefime yaklasan ikinci kaart....SASA....onu 50 tl den sattim...18 tl den dolar aldim...2.77 dolar aldim...simdi 1.51 dolar ediyor...AZ KALDI...1.38 DOLARA ALACAGIM....yani 1 tane satmistim...o parayla simdi 2 tane alacagim.
                      hedef araligim....30 ila 25 araligi....sattigim 1 adet SASA ile 2.5 adet SASA alacagim....SASA topigindeki usaglara duyurulur...onlara 50 tl de SASA yi satin hubari gonderdim....benimle dashak gectiler....iste grafi....

hatta biriside geldi...topigimde kavga cikartti....BEKLE GORECEKSIN...NASIL AGZINA ICACAGIM DEMISTIM...IMDI AGZINI DOLDURACAGIM DEYYUZUN....HA HA HA....

Yorum

• kuzu
                        furuşan akıncı
                        • 11 Aralık 2008
                        • 13961

KUZU nun eylemleri konusur....bu eylemlerdir....

kuzu yu...EFSANE YAPAN....

Yorum

• Tuncer
                          Tecrübeli
                          • 03 Mart 2022
                          • 2825

Helal olsun körü körüne beklemedin

Yorum

• Misafir

By kuzu

Yorum

• kurt
                              Tecrübeli
                              • 20 Aralık 2022
                              • 1361

kurt Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                              8000 long ....

8400 den pozisyonu kapattım...

Yazdıklarım sohbet amaçlıdır.Asla yatırım danışmanlığı değildir.

Yorum

• Tuncer
                                Tecrübeli
                                • 03 Mart 2022
                                • 2825

Vay be 24 saatte algı ne kadar değişiyor değil mi

Yorum

Working...
                                X

Debug Information