Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
Secim.....neyi sectik.....bist 100.....10 000 i mi.....bist 100 2500 u mu...
INDI....7500 E BUGUN...haftasonu riskini almiyacaklarin malini orada aldi...gidip arti kapatacak...bunu bildigim ucun...size birbucuk saat once satacagimi bildirdim....7500 de...oraya indi...
simdi....
5 is gunu...REZONANS YAPACAK....
illada oynuyacagim diyen...KENE degil...FUR-KAC I uyguluyabilir....
5 is gunu...REZONANS Yapacak dedim...YAPIYOR....
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
REZONANS....OYUNCULARIN TERBIYE EDILMESI UCUN SARTTIR...onlara....YENI NORMAL ogretiliyor....biz talancilar ucun onemli olan...EMPOZE EDILEN....YENI NORMALI kavramaktir.....bu yeni normali belirlersek EYLEM karari aliriz...yogusam seyrederiz....
kuzu kurali ucun birinde aciklamistim....ESKI NORMAL BIST 100 UCUN....8050 IDI....
bu 8050 ustu olan heryer OVERSHOOTING IDI....BU YUZDEN KENE ILE 8500 DE SHORTA GIRMIS...7500 DE DE...SHORTU KAPATIP TALANA SON VERMISTIK...
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
SARI GIZ...2200 DE....AMRIKI 10 YILLIK YUZDE 5 I ASACAK.....
iste bu anda....UNSTABLE DENGE HALI OLUSUYOR...hisabima gore....sari giz 2000 de hala....
bizim borsa...1 yil once...BIST 100...5700 DE...DOLAR-TL 18 DE....10 YILLIK ZIRVESINI GORDU...3.05 DOLAR ENDEKSTE....VE BEN TUM MALLARIMDAN CIKTIM....O ZIRVEYI GECMEMIZ IMKANSIZDIR....suan 2.65 dolar endeksteyiz...
macro ekonomide....tum dunya....STABLE dengede...irahattir....UNSTABLE dengelerde geopolitik kullanilarak HERB cikartilir.
niye yapiyor...GRAFA BAKIN...bir ada....kopmus ucmus ve adaya konmus...ADA KUCCUK GELIYOR...kopup ucacak ve baska bir adaya konacak....
fekaat.....oyle bir kopacak ki....herkesi TERSTE BIRAKSIN....
7500 DE TUM POZLARI BU YUZDEN KAPADIM...YENI NORMALI GORMELIYIM....yani YENI ADANIN MERKEZINI....
BU 5 IS GUNUNDE ONU GORECEGIM....
Yorum