NOTHING....hicbirsey....beni...DUVARIMA ASTIGIM ZAMANLAMA VE FIYATI UYGULAMAKTAN ALIKOYAMAZ...EKIM BITIYOR...VE EKIM DIBINDEYIZ.
Secim.....neyi sectik.....bist 100.....10 000 i mi.....bist 100 2500 u mu...
Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
ilkinde....tirlari yukledik....YAZIYI YAZDIGIM GUN YUKLEDIK YUZDE 7 DUSTU...kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbu tirlar....
1...yarin faizleri 500 puvan artirmasi halinde...kredili yawri satislari...
2...cumartesi buyuk filistin mitinginde soyleneceklerden korkan...gene kredili satislar nedeni ile....
yuklenecektir.
Ikincisinde...bugun yukluyoruz....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
ULA EYLEMLERIME BAK....sorularini cevaplasam...GURUS KAZANAMAYIZ....Tuncer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteraralık dibinden de mala mı girecez kuzu hocam
bizden sonra da belki yabancı gelir seçime zirvede girerizYAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
sessiz çoğunluğun sesiyim hocamkuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterULA EYLEMLERIME BAK....sorularini cevaplasam...GURUS KAZANAMAYIZ....
birde enka radarına girer mi 3 yıldır yatıyor
Yorum
-
NE YAPTIK....
EKIMIN BASLARINDA GELDIM...shortlayacagim dedim....ekim...kasim...aralik uc at surecek dedim...
KENE....uc kademeyi actik....dorduncuyu vermedi 8750 idi...
UC DEFA TIRLARI YUKLEDIK....
birincisisi....8500 bist 100 den 7500 bist 100 e dususte....iki kademe KENE ve ilave yeddicedinleler kapatildi....KODUGUM PARA IKI KATINA CIKTI...
ikincisi....7500 den 8100 e tepki Verdi...shortlari actik....yuzde 7 yek gunde dustu...TIRLARI YUKLEDIK...1 KODUM 1.7 ALDIM CIKTIM....
ucuncusu....bugun....8200 BIST 100 MALIYETLI KENE-1 VE DUN ACILAN ILAVELER KAPATILDI...1 KODUM 2 DEN FAZLA ALDIM CIKTIM.....
KUZU KURALI...SOYUP CIKTIN MI...5 IS GUNU BORSAYA HIC BAKMA BILE....SAAA NE...YARALARINI YALIYACAK....
EN ONEMLISEY....PARAKAZANMAKTIR...ALDIGINI GERI VERMEK ISTEMIYORSAN...TUYECEKSIN....
VIOP DA OYNUYORUZ....GRAFTAKI ELIPSE OYNADIK...ORADAYIZ....
gif upload
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
INDI....7500 E BUGUN...haftasonu riskini almiyacaklarin malini orada aldi...gidip arti kapatacak...bunu bildigim ucun...size birbucuk saat once satacagimi bildirdim....7500 de...oraya indi...
simdi....
5 is gunu...REZONANS YAPACAK....
illada oynuyacagim diyen...KENE degil...FUR-KAC I uyguluyabilir....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
paralari aldim...masa temiz...GIDIYORUM...
SEVGILERIMLE,TURKUN FURUSKAN EVLATLARI....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterparalari aldim...masa temiz...GIDIYORUM...
SEVGILERIMLE,TURKUN FURUSKAN EVLATLARI....
Elinize sağlık Sayın Kuzu,
Yine siz çizdiniz onlar oynadı
Yorum
-
SENI KIRMAM IMKANSIZ....BIR KOPYA VEREYIM...MALA YERLESME...4 AY BOYUNCA OLUR....Tuncer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersessiz çoğunluğun sesiyim hocam
birde enka radarına girer mi 3 yıldır yatıyor
KAARTLAR SIRAYLA ALINACAK NOKTAYA DUSER...BIRI DUSER...O GERI CIKARKEN OBURU DUSER...O GERI CIKARKEN OBURU....
KAARTLARI SIRAYLA AGIR AGIR ALIRIZ....HEDEFIMIZE GELECEK ILK 3 KAART...SISE...SASA...EREGLI...
ILK IKISINI YAZDIM....SIMDI EREGLIYI VEREYIM....
ARALIK AYINDA EREGLIYI 44 DEN SATTIM...18 DEN DOLAR ALDIM....2.44 DOLAR ALDIM.
EREGLI SIMDI...37 TLDE BOL 28 DOLAR-TL YE....1.32 DOLAR EDER....SATIP 2.44 DOLAR ALDIM...SIMDI 1.32 DOLAR VERIP ALABILIRIM...
KURALIM NEDIR....2 DOLARA SATMISSAM 1 DOLARA GERI ALIRIM...EREGLIYI 2.44 DEN SATTIM....YARISI...1.22 DOLAR...KACTA EREGLI SIMDI....1.32 DE....BAK ECCIK GAYRET ETSE...KUCAGIMDA...
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
Shorttan para almak aslanın midesinden de zorvicente Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster7900 dan bunlar kapandi
X100 de 7400 kırılıp kirilmayacagi durumuna göre poz alicam
Shorttan para kazanmak aslanın midesinden ekmek almaktan daha zor
Kapatmasak duman edecekmiş
Bize bomba atılsa bile 1 2 gün duser en fazla burasi
Yorum
-
Yaw bu şişe yine 50 oldukuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSENI KIRMAM IMKANSIZ....BIR KOPYA VEREYIM...MALA YERLESME...4 AY BOYUNCA OLUR....
KAARTLAR SIRAYLA ALINACAK NOKTAYA DUSER...BIRI DUSER...O GERI CIKARKEN OBURU DUSER...O GERI CIKARKEN OBURU....
KAARTLARI SIRAYLA AGIR AGIR ALIRIZ....HEDEFIMIZE GELECEK ILK 3 KAART...SISE...SASA...EREGLI...
ILK IKISINI YAZDIM....SIMDI EREGLIYI VEREYIM....
ARALIK AYINDA EREGLIYI 44 DEN SATTIM...18 DEN DOLAR ALDIM....2.44 DOLAR ALDIM.
EREGLI SIMDI...37 TLDE BOL 28 DOLAR-TL YE....1.32 DOLAR EDER....SATIP 2.44 DOLAR ALDIM...SIMDI 1.32 DOLAR VERIP ALABILIRIM...
KURALIM NEDIR....2 DOLARA SATMISSAM 1 DOLARA GERI ALIRIM...EREGLIYI 2.44 DEN SATTIM....YARISI...1.22 DOLAR...KACTA EREGLI SIMDI....1.32 DE....BAK ECCIK GAYRET ETSE...KUCAGIMDA...
gif upload
Nasıl 35 düşecek vallahi merakla bekliyorum
Adamların canı istesin 15 dakkada eksi 2 den artı 2 koca endeksi götürüverdi
Yorum
Yorum