Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
Secim.....neyi sectik.....bist 100.....10 000 i mi.....bist 100 2500 u mu...
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
bu problem buyukse....OTORITE DEVREYE GIRER YARIN ARTI 5 ACAR...ARACI KURUMLARI KURTARMAK UCUN....
EVETTT....nasil furustum usaglar....eyimi idi...YETERI KADAR GANLI MI IDI...ha ha ha.....
yazin bakem.....
sagolun varolun....benim guzel kardeslerim...sizinle birlikte furusmak ZEVKTI...
ula namissizlar....4 kisi...vallaha yazmam....
sana....ozellikle tessekkurler etmek istedim...benim graflari gorunur yaptigin icin....
insanlara hizmet etmek...ERDEMLERIN EN BUYUYUDUR....sen hizmet ettikce...yuce rebbim sana parayi yagdiriyor...
saol....senin gibiler cogalmali...dunya senin gibi insanlarla guzel.
Emmi ne diyelim senin heykelini dikelim desek benton yetmez bir uzvuna çok rahatım allah senden razı olsun sadece forumu dışarı kapatmanı ve mal alıyoruz demeni bekliyorum.
Güneşi bir kuvvet karartır mı hiç
Allah sevmediğini yaratır mı hiç
İnsan olan insan darıltır mı hiç
Haksızlık haksızın yüzünden olur...
Sayın kuzu 2008 den bu yana sen nereye ben hep orayaydım. Tercihimden ötürü ne pişmanlık yaşadım ne de yanıldım. Bu bilginin önünde saygıyla eğilmeyi bir borç bilirim. Sağol varol
Yorum