Secim.....neyi sectik.....bist 100.....10 000 i mi.....bist 100 2500 u mu...
Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
hayırlı olsun ben kuzu hocam almadan almammmmmkurt Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSİFTAH yaptım....
kademeli devam edeceğim..
Yorum
-
Her yiğitin bir yoğurt yiyişi vardır..Tuncer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhayırlı olsun ben kuzu hocam almadan almammmmm
Akşamdan sabaha yükselecek diye almadım..En az 2024 , belki 2025 hedefli ve kademeli alıyorum...
vazelin şart...
Yazdıklarım sohbet amaçlıdır.Asla yatırım danışmanlığı değildir.
Yorum
-
Haklısın ama çeliğe talep ne zaman gelir soru buvicente Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterEregli endeksi 2400 lu fiyatında şu an tl olarak
Dolar bazli heralde milattan önce ki fiyatlardadir
Bence de en büyük potansiyel burada
Birde 40 tl den çok mal dağıldı tahtada ky nin çoğunda ereğli var bunları dökmeden kalkar mı
Yorum
-
Dostlar alışverişte görsün tarzı bir yeşildi bugunvicente Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterEk longlarls 8070 civari long maliyetin
Sür pala sur
8385 den longlar shorta döndü
Cuma baskısı olur tahminim yarin
Yorum
-
Kuzu SISE'de kaçı bekliyordu?
Tuncer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterŞişe buralardan yine geri alım yapıyor
Birde ingilterede yeni şirket kurmuş
Kuzu hocam bu namussuz beklediğimiz yerlere düşmeyebilir
Yorum
-
-
Biraz önce bir harita gördüm
İsrail gazzeyi karadan tamamen kuşatmış 2 gunde
Tunel fareleri sov yapiyor internette tanka taş attık patlayıcı fırlattık animasyon fln fisman
2 gunde tüm bağlantısı kesilmiş gazze nin guney kuzeyden
Yazik oldu o kadar masum insana
Bu hamas denen örgütün liderinin oğlunun röportajını dinledim , filistin halkının bu lağım farelerinden kurtulması gerekiyor dedi
Yorum
-
MITTAL...eregliyi 2 dolar ortalamadan satti....o satmaya baslayinca ben ciktim....40 dan 50 kusur tl ye gitti...2.8 dolara....vicente Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterEregli endeksi 2400 lu fiyatında şu an tl olarak
Dolar bazli heralde milattan önce ki fiyatlardadir
Bence de en büyük potansiyel burada
eregli topigi benim hep okudugum topiktir...borsada ben EREGLI ile zengin oldum...
oradaki dostuma yazdirdim satin diye subat ayiydi galiba...
dostuma verilen cevaplari okudum....MILYONLARCA LOT EREGLIYI MITTALDAN BU FIYATTAN ALAN ADAM ONU FEYZAYA BASAR TARZINDA IDI....
ona git yaz....MITTALDAN BU MILYONLARCA LOTU MALI ALAN....MITTALIN KURDUGU SAHIBI BASKA BIRI OLAN BIRI OLAMAZMI....mittal bu mali....2 dolar civari dagitip....1 dolar civarindan geri alamaz mi.....NE GADDIN SAFSINIZ LEM SIZ DEDIM....dostuma ceza verip yazilarini sildiler....
ne oldu....eregli 2.8 dolardan....1.32 dolara dustu...
SORUDA SU....KIM TOPLUYOR BU MALLARI....MITTALDAN BU MALI 2 DO;LAR ORTALAMA ILE ALAN KURUMLAR BU MALI....NIYE ZARARINA BASIYORLAR....KIM TOPLUYOR...MITTAL MI.YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
NE KADAR SAF HALKIM VAR....HEPSI YILLARIN BORSACISI...EREGLI BIR BORSA UNIVERSITESIDIR....
okudular....orada....yillarca....
KAPITALIZM de soygun nasil yapiliri kuzu dan ogrenmeden....CUNKI KUZU YU SUREKLI FORUMLARDAN KOVDURDULAR....HEKIKI BILGI VERIYOR DIYE.YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
BAK NE DEMISIM...mittal veya ona ait bir kurum...EREGLIYI 350 tl ye basacak....kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterMittal cikaracak 350 tl ye....
hindistandan....avrupaya celik satmak mi kolay....turkiyeden avrupaya celik satmak mi...
mitaal ve eregly hareketleri....grafta...
GRAFI INCELE....
kuzu ucunbiri kurali hedefi....35 tl...
mittal yatirip evire cevire hedefi....25 tl...diyorsan ki benim gotum abdestli....aliskin degil...35 tl den almiyacaksin....bugun 36 yi optu ve dondu 40 a gidecek....oradan donup gelip 35 I hasat eder....

herseyin farkindayim....1 yil once eregliyi sattiktan beri...CEKILEN NUMORONUN FARKINDAYIM....
35 TL ILE 25 TL ARASI ALIRIM DEDIM...ne demek bu....35 tl 1.3 dolar....25 tl 1 dolar civari demek....
o ne yapti...2 dolar ortalamadan satti...1 ila 1.32 dolar arasi topluyor...YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
Kuzu hocam, 350 TL hedefi biraz uçuk değil mi? 1.2 trilyon PD yapıyor. Mevcut PD 130 milyar. Sanırım min. 5 yıl vadeli bir hedef bu verdiğiniz. Bu vadede USD kurunun da gelebileceği seviyeyi göz önüne aldığımızda makul gibi duruyor o zaman
kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBAK NE DEMISIM...mittal veya ona ait bir kurum...EREGLIYI 350 tl ye basacak....
herseyin farkindayim....1 yil once eregliyi sattiktan beri...CEKILEN NUMORONUN FARKINDAYIM....
35 TL ILE 25 TL ARASI ALIRIM DEDIM...ne demek bu....35 tl 1.3 dolar....25 tl 1 dolar civari demek....
o ne yapti...2 dolar ortalamadan satti...1 ila 1.32 dolar arasi topluyor...
Yorum
Yorum