Seçimden önce kabul etmez bizimkiler
Secim.....neyi sectik.....bist 100.....10 000 i mi.....bist 100 2500 u mu...
Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
Bugun ben de baktım aşırı yukseliyorTuncer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstervicente bu tahvil dikkatimi çekti deli gibi hızlandı bu tahvil oranları
grafikte fena duruyor
ne mana çıkar bundan
Likitide sıkıntısı var
Ciddi bir işaret olabilir
Yorum
-
Bizim borsa cidden yuzsuz döv döv bisey olmuyor
O kdr sopa yiyor ertesi gün yine bisey yokmuş gibi kalkiyor
Short olmak cidden çok zor iş
Her gün bir alim baskısı var hep yukari bu baskı
Sadece hisse bazli kırıyorlar
Günici hep shorttum dun ya kdr formasyon temel durum riskler düşüşü gösterdi aldığımız para 2 tl üzerine yorgunluk
Biraz önce hadi ya dedim hicbiseye bakmadan bira içerken tsk gecercesine long oldum aldığım para aynı
Temel den de teknikden de cok koptu bist
Gözün kapalı longla yedek paran olsun her türlü kazanirsin
Yorum
-
Bu senin yazdığın olay doğru olabilir bugunTuncer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterGerçekten öyle ama inan biz mala girsek
Sanki soluksuz düşecek gibi bir his kapladı
Akp yakında Filistine savaş açarsa şaşırma
Yorum
-
filistin halki 70 yildir kesintisiz bir katliam yasiyor.
yetmis yil once araplar festival bastilar diyemi katliam basladi lagim faresi?Ilim ilim bilmektir. ilim kendin bilmektir.
Sen kendini bilmezsen, ya nice okumaktir.
Yunus Emre der hoca, gerekse var bin hacca.
Hepisinden iyice, bir gonule girmektir.
Yunus Emre
Yorum
-
Tatlı su cihadcisi tiktok cihadcisi gazze orda git kurtar burda zirlicaginakemal erdem Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterfilistin halki 70 yildir kesintisiz bir katliam yasiyor.
yetmis yil once araplar festival bastilar diyemi katliam basladi lagim faresi?
Ne sikime izliyor katliamı gidip kurtar noldu senin lağım farelerin olan biteni izliyor hani İsrail karadan girince hepsi savaş açıyordu
tiktok dan video sıkıyorlar İsraile
Adamlar dun gazze merkezine girdiler
Gecmis olsun
Hepsi İsrailin kopegi hamas hizbo nasro zirto
İsrail ile anlaşıp filistin halkını ordan sürüp toprakları İsrail e hediye ettiler
Yorum
-
şeytan diyor dal şu ereğliyevicente Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster8700 Yahudi dolari long
emme bofa bizi kündeye getirir mi ki ::::
Yorum
-
Yahudi dolari kokusu aliyorumTuncer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterşeytan diyor dal şu ereğliye
emme bofa bizi kündeye getirir mi ki ::::
Netanyahu dolari bu
Yorum
-
dolar düşerse bist perişan olmaz mıvicente Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterYahudi dolari kokusu aliyorum
Netanyahu dolari bu
Yorum
-
TR de dolar dusmezTuncer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterdolar düşerse bist perişan olmaz mı
Don yok don
Netanyahu nun dedesi Müslümandı loading
Yorum
Yorum