ben kılıçdarla beraber ,doların 16 ya kadar düşebileceğini düşünmeye başladım
Secim rally si bitti....bist 100...yeni hedef 1900....
Collapse
This topic is closed.
X
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
maarem çekildi..Tuncer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterKonda anketi açıkladı endeksi aldılar
Cumhurbaşkanı benim gidişime nasıl sevinirsiniz deyip öğleden sonra çakın varlık fonundaki malları demesin
Yorum
-
kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster3000 endeks...SECIMLERIN IKINCI TURA KALMASI HALINDE GERCEKLESECEKTIR.....planladiklari o....daha oncede yazdim bunu....
burada....muharrem ince....ve yaptigi anlasmalar onemli....deniz baykal ne ise...muharrem ince de odur...
karatay geride bir yazi yazmis....onu okuyun.
1. turda iş bitiyora oynuyor bugün
yarında 2.tura oynacak bence 4.500 ler gelecek
Yorum
-
Hoooop İNCE İNCE aldılar 4750 kadarHale Türk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSevgili Kuzu bak bakalım benden olmuş mu olmamış mı? Çarşamba yaparsın yorumunu bana
Bugün yani Pazartesi günü kimseyi bırakmayacaklar piyasada.Her yerin %4-5 ile devre kesmesini bekliyorum hele hele yukarı %1 civarı açarlarsa.
Arkasından Salı ve Çarşamba günü endeksi 4750 kadar çok hızlı çizip seçime 4400-4600 arası bir yerlerde arafta bırakarak girecekler.
Makul olan özellikle bugün eze eze hatta devre kestirerek son malları spotta almaları ve Long yakalananları kesimhaneye göndermeleri olur.
Sevgiler...
Burada biraz mal dağıtmaları makuldur bence. Atlamamak gerek sanki...
Kuzum Kemal Bey ilk turda çıkarsa yorumun nedir endeks için?
Yorum
-
4.800 endekste pozisyonlarımı kapattım...kurt Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterson birkaç gün alımları beni ikna etti..
LONG poz. aldım...
Seçime hisse ve LONG poz..
Güzel oldu...Miss gibi...
Piyasa belki bir fırsat daha verebilir...Hisse yada viop
Fırsat verirSE , almak istediğim iki hisse var..peşindeyim..
KUZU emmi sağolsun....Yazdıklarım sohbet amaçlıdır.Asla yatırım danışmanlığı değildir.
Yorum
-
sakıncası yoksa hangilerikurt Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster4.800 endekste pozisyonlarımı kapattım...
Güzel oldu...Miss gibi...
Piyasa belki bir fırsat daha verebilir...Hisse yada viop
Fırsat verirSE , almak istediğim iki hisse var..peşindeyim..
KUZU emmi sağolsun....
Yorum
-
kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster200 gunnuk sudur....ona deger....etrafinda dolasir...sonar yuzde 20 coker...UZUN VADELI YATIRIMCIYA ISTOPLOSS yaptirir....
yani 4850 bunla ilgili...tepki.
BEN NE DERSEM ODUR....ruzgar nasil eserse essin...kuzu nun dedigi yerde sakinlesir....
kuzu kurallari icabi....pozlar komple kapatildi...PANIC KURALI....PARA IKI KATINA CIKTI....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
ALLAH sanada uzun omurler versin....guzel yaradilmis insan....Hekimoğlu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSn. Kuzu yine ve her zamanki gibi bu yükselişi de nokta atışı bildi.
Allah uzun ömür ve sağlık versinYAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
ben ne dersem odur.....dedigim seyler bilgiyle uretilmistir....Tuncer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterKuzu hocam 3200 beklentin devam mıYAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
SORU SUDUR...kuzu secime girerken...hangi pozda girecektir...bu onemlidir....
KALASNIKOF elimde....tarayacagim....
bugun aldigim paralari yerlestireyim...yarin ne yapacagimi goreceksiniz...YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
4300 e indik...MAL ALIN DEDIM...long...4850 HEDEF DEDIM....beklenti var...o beklenti RALLY ile karsilanir bu 30 yillik tecrubemden geliyor....o beklentiyi simdi RALLY ile karsiladilar....4850 ilk hedef dedim....VE GELDIK...viop TAVAN....PARA IKI KATINA CIKTI.YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
Yorum