Secim rally si bitti....bist 100...yeni hedef 1900....

Collapse
This topic is closed.
X
Bu konu sabit bir konudur.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • kuzu
    furuşan akıncı
    • 11 Aralık 2008
    • 13961

DINAZORLARA....kilicdaroglu kazanirsa ne oluru....gonderdim...inceleyin...elestirin...

yarin saat 11 de...BURADA YAPACAGIM EYLEM LE....durumu ve nedenini izah edecegim....

BU AKSAM....sizin saatle 9 da...tartisalim.
    YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kuzu
      furuşan akıncı
      • 11 Aralık 2008
      • 13961

meherlem cekildi....bu secimi degistirmez....meherleme oy verecek gene verir...meherleme oy verecekler zaten PLATONUN magarasindalar....beka...cukka...ataturk...pkk...f eto...vesaire....secimle alakasi olmuyan konulara takilmis....NEYI SECTIGINDEN BIHABER OLAN INSANLAR....onlardan ne koy olur need gasaba...

SECIMIN KONUSU....EKONOMIK POLITIKA VE DEMOKRATIKLESMEDIR....bunlardan bihaber olanlar...platonun magarasindalar.

bu magarada....yandas medya hergun...BU USAGLARIN BEYNINE TECAVUZ EDIYOR...ve ALIKLASMISLAR.
      YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• e.yegen
        Tecrübeli
        • 05 Mart 2009
        • 530

Kk gelirse faiz ler yükselecek seçim sonrasi şimdi alanlar satar bence hisseleri

faizler %40 -50 olursa borsanin cazibesi kalmaz sonbahardan sonra düşmeye yakin borsaya alim gelir

Yorum

• kuzu
          furuşan akıncı
          • 11 Aralık 2008
          • 13961

e.yegen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
          Kk gelirse faiz ler yükselecek seçim sonrasi şimdi alanlar satar bence hisseleri

faizler %40 -50 olursa borsanin cazibesi kalmaz sonbahardan sonra düşmeye yakin borsaya alim gelir
          BAGGG...ne guzel yetistirdim seni....ha ha ha

Yorum

• kuzu
            furuşan akıncı
            • 11 Aralık 2008
            • 13961

TURKUN YIGIT EVLADI....tek seye...tek seye onem vereceksin...oda...AKLINA MUKAYYET OLMAKTIR...baskasina ait bir akilin...AKLINI ISTILA ETMESINE IZIN VERME.

YOGUSAM....BENIM GIBI ADAMLAR SENI DONUNA KADAR SOYAR...gotun on kurus gibim parlar.

Yorum

• kuzu
              furuşan akıncı
              • 11 Aralık 2008
              • 13961

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
              kimi SOYUYORUZ.....STOP LOSS cu usaglari....

ne yaptilar.....dun 4300 endekste STOP yapti mali bize verdiler...

neyi gorduler....onlarin verdigi mali alan bizlerin gun icinde yuzde 3 kara gectigimizi gorduler...

neyi goruyorlar bugun....yuzde 1.5 daha kar ettigimizi....

ne yapacaklar....tren gidior....tren gidior deyip....yuzde 6 yukaridan yeniden mala binmeye baslayip araci kurumlara kmisyon odeyecekler....bizde iyi insanlariz....ONLARDAN ALDIGIMIZ MALI....ONLARA GERI VERECEGIZ...need ossa usaglar teknik analizin pirleri...alsin tasisinlar....3200 den geri aliriz....
              baggg AKLINI stop loss culara kiraladin...ISTOP YAPTIN 4300 DE...SENDEN O MALI BEN ALDIM...bugun sana geri verdim...parami ikiye katliyarak.

ve yukaridaki alintiyi...4300 de yazdim...ISTOP YAPMA diye.

Yorum

• casaubon
                Teacher
                • 04 Ağustos 2008
                • 28

casaubon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                Seçim sonrası oluşacak yeni zirveden sonra sert düşüş ve sonrası uzun süren yatay bir hareket bekliyorum.

..
                "bir şeyi güzel olarak mı algılıyorsunuz? demek ki yanlış algılıyorsunuz." nietzsche

http://durum-casaubon.blogspot.com/

Yorum

• guner
                  Kıdemli
                  • 28 Mayıs 2011
                  • 4864

türkiye cds leri 500 altına düştü

Yorum

• AmurTemur
                    Katılımcı
                    • 06 Ekim 2012
                    • 120

AmurTemur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Muarem pes eder..Sadece hitabet,ağzın biraz laf yapması marifet değil.Onda devlet adamı kumaşı yok.o ego yer bitirir onu..Medya şişirmesi ve gizli trol ordusu ile bir yere kadar.

Şahsi görüşüm seçim ortada..Kim kazanırsa çok küçük farkla kazanacak...

Yine de 15 puan farkla alınacak bir seçimi memur ve ortanın alt kesimini ezen ekonomik şartlar ve enflasyondan
                    dolayı, bir hata yapmazsa kılışdar burun farkı ile önde gibi.

.
                    3000 endeks...SECIMLERIN IKINCI TURA KALMASI HALINDE GERCEKLESECEKTIR.....planladiklari o....daha oncede yazdim bunu....

burada....muharrem ince....ve yaptigi anlasmalar onemli....deniz baykal ne ise...muharrem ince de odur...

karatay geride bir yazi yazmis....onu okuyun.
                    meherlem cekildi....bu secimi degistirmez....meherleme oy verecek gene verir...meherleme oy verecekler zaten PLATONUN magarasindalar....beka...cukka...ataturk...pkk...f eto...vesaire....secimle alakasi olmuyan konulara takilmis....NEYI SECTIGINDEN BIHABER OLAN INSANLAR....onlardan ne koy olur need gasaba...

SECIMIN KONUSU....EKONOMIK POLITIKA VE DEMOKRATIKLESMEDIR....bunlardan bihaber olanlar...platonun magarasindalar.
                    Kuzu emmi yine yaptın yapacağını...Yatacak yerin yok senin.Haha ha ha..Allem ettin gallem ettin...

Anlaştı.. ikinci tur..3000 endeks falan derken..

ve Maarremi üç günde yedin,havlu attırdın...Üç gün önce hani anlaştı..ikinci tur filan deyordun...

Ne oldu şimdi bak adam az kalsın kalpten gidiyordu...

Ne olduysa üç gün önce sen anlaştı,endeks 3000 deyince oldu.Çünküm maarremde yüksek maliyetli elinde hisse vardı ki,

sen anlaştı,,endeks 3000 deyince kalbi dayanamadı.

Açıklama yaparken şakak damarları ve boynunda ki damarlar patlama modundaydı.

Kuzu emmi SANA DEDİM Kİ ELLEME GARİBİME,ZATEN PES EDECEK,OYLARI %1.5 LARA DÜŞTÜ..Emme dinlemedin..

Aman kuzu emmim bir süre sakın 3000,,,2300 yazmayasın..Gelip takip ediyormuş ne yazdı diye..
                    Tansiyondan kalpden giderse suçlusu sensin,anlaştı..endeks 3000 demeyecektin.

Yorum

• dayan
                      Aktif
                      • 05 Ağustos 2011
                      • 382

Ben de bugün spotto bütün mallarımı sattım.

Bugünkü hareket hiç normal gelmedi.Nakitte bekleyeceğim.

Viop poz yok.

Yorum

• kemal52x
                        Aktif
                        • 11 Ocak 2011
                        • 237

DINAZORLARA....kilicdaroglu kazanirsa ne oluru....gonderdim...inceleyin...elestirin...

yarin saat 11 de...BURADA YAPACAGIM EYLEM LE....durumu ve nedenini izah edecegim....

1- Faiz enflasyon üstüne çıkartılır .
                        2- Kol bükülür devalüasyon olur.
                        3- XU100 200 ortalamanın altına düşer.
                        4-Sabit kura geçilir.
                        5- Varlık fonundaki hisseler gelen yabancılara(Patronlara)verilerek dolar üzerinden zararına verilir.
                        6-KKM çözülür kendiliğinden
                        7-Sabit kur ve yüksek faizi gören yatırımcı Bonolara koşarak gelir.

Benim tahminlerim bu şekilde Kuzu üstadım.

Yorum

• guner
                          Kıdemli
                          • 28 Mayıs 2011
                          • 4864

saat 9 a

seçimi kılıçdar ilk turda fark atarak kazanır.
                          ekonomi politikası değişeceğinden dolar düşer..
                          bademler artık borsada para tutmak istemeyip portföy boşaltırlar.bist 3400 e kadar hızla iner..
                          hızla inen borsada volatilite yükseleceğinden,ardından hızla çıkmaya başlar...
                          16-17 ye kadar düşen dolar sonra para aramaya başlayınca devalüasyon ister ve 24 e kadar çıkar...
                          bir daha dolardan bir halt olmaz ve 10 yıl düşer..
                          kkm gereksiz olur..ve biter..faizler %50 ye dayanır
                          bist 10 binlere yol alır..

Yorum

• oprman
                            Katılımcı
                            • 19 Aralık 2021
                            • 120

Hem faiz yükselecek hem develüasyon mu olacak?

kemal52x Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                            1- Faiz enflasyon üstüne çıkartılır .
                            2- Kol bükülür devalüasyon olur.
                            3- XU100 200 ortalamanın altına düşer.
                            4-Sabit kura geçilir.
                            5- Varlık fonundaki hisseler gelen yabancılara(Patronlara)verilerek dolar üzerinden zararına verilir.
                            6-KKM çözülür kendiliğinden
                            7-Sabit kur ve yüksek faizi gören yatırımcı Bonolara koşarak gelir.

Benim tahminlerim bu şekilde Kuzu üstadım.

Yorum

• kemal52x
                              Aktif
                              • 11 Ocak 2011
                              • 237

oprman Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                              Hem faiz yükselecek hem develüasyon mu olacak?
                              Enflasyon altı faize yabancı normal şartlarda gelmez yanına bir şey daha vermek lazım ikna için.

Yorum

• kurt
                                Tecrübeli
                                • 20 Aralık 2022
                                • 1361

KK ilk turda kazanırsa ilk gün borsa agresif yükselir..

devamında yükseliş 5.700 üzerinde yeni yüksek gelene kadar borsa yükselişe devam eder..

bu süreçte faizler cari durumu teyit ederler..yani beklerler..

dövizde faizlere benzer bekleme yapar...

borsada yeni yüksek gelirSE , satışlar başlar ve eş zamanlı olarak döviz ve faiz yükselir..

takip eden günlerde borsada 4.300 altında yeni düşük gelebilir..

4.300 altı bataklıktır..3.400 kadar yolu vardır...

3.400 den başlayacak yükselişte 11.000 görülebiLİR ...

sevgilerimle....
                                Yazdıklarım sohbet amaçlıdır.Asla yatırım danışmanlığı değildir.

Yorum

Working...
                                X

Debug Information