Secim rally si bitti....bist 100...yeni hedef 1900....

Collapse
This topic is closed.
X
Bu konu sabit bir konudur.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • hayalım
    Tecrübeli
    • 27 Şubat 2009
    • 822

guner Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    saat 9 a

seçimi kılıçdar ilk turda fark atarak kazanır.
    ekonomi politikası değişeceğinden dolar düşer..
    bademler artık borsada para tutmak istemeyip portföy boşaltırlar.bist 3400 e kadar hızla iner..
    hızla inen borsada volatilite yükseleceğinden,ardından hızla çıkmaya başlar...
    16-17 ye kadar düşen dolar sonra para aramaya başlayınca devalüasyon ister ve 24 e kadar çıkar...
    bir daha dolardan bir halt olmaz ve 10 yıl düşer..
    kkm gereksiz olur..ve biter..faizler %50 ye dayanır
    bist 10 binlere yol alır..
    Guner hocam, bademler portfoy bosaltilarsa buradan cikan mangirlar dolara furmaz mi?

Yorum

• guner
      Kıdemli
      • 28 Mayıs 2011
      • 4864

hayalım Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
      Guner hocam, bademler portfoy bosaltilarsa buradan cikan mangirlar dolara furmaz mi?
      ucuz dolara vurur işte.
      kılıçdarın ilk turda kazanmasına dolar bir tepki verecek.kayıtsız kalamaz.doları buraya getiren politika değişecek
      macidenin gücü adına ,,,,,hiç olmazsa..
      dolar bankalar veya döviz büroları satışı ile belirlenmiyor.
      forexte belirleniyor..
      yarın belli edecek gibi zaten...
      abuk sabuk kararsız hareketler yapıyor.ne alım belli ne satım belli.sert bir yana vuracak işte.
      kılıçdarın kazanamaması ihtimalini hiç düşünmüyorum.
      çünkü sonumuz olur..her şey allak bullak.

baksanıza dolara
      46 ile 58 arasında geziyor

Yorum

• guner
        Kıdemli
        • 28 Mayıs 2011
        • 4864

aslında abd de belirsiz.
        derin resesyonun yamacında,faiz arttırıyor..
        onlarında ne olacağı belirsiz şimdi.
        hasta derin uykuda uyutuluyor.ne kadar sürecek..
        uyanacakmı,ölecekmi belli değil.
        önce uyanacak sonra ölecek bir başka ihtimal
        veya kefeni yırtacak da başka...

Yorum

• kuzu
          furuşan akıncı
          • 11 Aralık 2008
          • 13961

winvob Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
          İnce'nin çekilmesi seçimi değiştirmez...Bu doğru.

CHP'yi değiştirir.

Önümüzde ki 5 sene içinde Erdoğan çizgisine gelecek bir CHP'ye dönüşür.

Ama bu seferde sizler CHP'ye oy vermezsiniz)))

Akp'den oy koparabildiniz mi?

Büyük ihtimal İlk turda seçim biter.
          INCE...ve ince ye kaset cekenler...ince ile birlikteler...

INCE ye magduru oynatiyorlar...ince de guzel oynuyor...

platonun magarasi ve ince filmi cekip....biz cekmedik deselerde...

aklina mukayyet her insan akliyla alay edecek geri zekaliyi gordu mu....TANIR ONU....

MEHERLEMIN OYU FELAN YOK YAW....hepsi bir oyun....bu oyuna figuran olursun...meherleme adam dersen...meherlem de gec....gundemimize meherlem gibileri alirsak...KENDIMIZE HAKARET EDERIZ.

MEHERLEMIN CEKILMESI CUMHUR A YARAR....bugun ki rally...cumhur kazanacak diye yapildi....MILLET KAZANACAK DIYE YAPILMADI...varlik fonunu millet mi yonetiyor...varlik fonundan izinsiz kim rally yapabilir...aninda mali doser...

kuzu gibi dusunmek zor zanaattir....
          YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kuzu
            furuşan akıncı
            • 11 Aralık 2008
            • 13961

oyleyse oyun duzenini buna gore kuracaksin...bugun ki rally I yapanlar...INCE ye magdur oldu rolunu verenler....yani iktidar...MEHERLEM FIGURAN OSMAN VE ONLARLA BIRLIKTE...kaset filan hepsi...bu 45 gun boyunca olanlar...BIR FILIMDI.

OYUNUNU BUNA GORE KURACAKSIN....

ILK TURDA TAYYIP BEY KAZANACAK DIYE...rally yapanlar....cok akilli oynuyorlar...AMIRAL...ISC gibi...SISE gibi kaartlari alip...CHP kaartlari uctu diye...CHP kazaniyor yaygarasini celik cocuk yer ancak....BENSE...bu zekadaki insanlari soyarim....bugun soydum...cunkii...ne yapacaklarini kestirmek benim gibi birine ayan ve bayan...

gulmekten oluyorum...CHP kazanacak diye...VARLIK FONU RALLY YAPIYOR...BASINDA AKUPELILER....HA HA HA....
            YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kuzu
              furuşan akıncı
              • 11 Aralık 2008
              • 13961

yiyenler varmidir....cookkk...

kuzu yermi....yatirip iksen....evirip cevirip gene iksen...YEMEM DER.

gonderilerinizin cogu....KILCDAROGLU GELIYOR DIYE RALLY OLUYOR SEKLINDE OLDUGU UCUN....ozelden hepinize cevap yazmiyacagim....buraya yazdim...

RALLY....tayyip bey kazaniyor diye yapildi....VARLIK FONU VE TURK OLIGARG YAPTI....ONLARI BUGUN SOYDUM...gene soyacagim...ne yapacaklarini biliyorum.

Yorum

• kuzu
                furuşan akıncı
                • 11 Aralık 2008
                • 13961

hepinize cok tessekkurler ediyorum...kisa ve cok kisa vadede...hicbirinizle ayni goruste degilim....

yazdiklariniz....benim SEBEB VE SONUC analizlerime uygun degil.

kolayca gorulen ve anlasilan bir SEBEB...SONUC doguramaz...by kuzu.

bana gore...on gun oncede yazdim 4850 cikan bu tepki...AKUPE li oligargin MALDAN CIKMA OPERASYONU IDI...

bunun olacaginida 4300 de mal alin LONG olun dedigimde yazmistim...HEPSI BU...HEDEF 4850 DEDIM...GELDI VE KAPANDIM....oyle dusunuyorsaniz....siz kapamayin.

Yorum

• Furki49
                  Katılımcı
                  • 02 Mayıs 2020
                  • 101

Ben hala gardımı almış bekliyorum vadelide olmadığım için spotta piyasa izliyorum ilk vuruş emrini bekliyorum emmimden banada ralli mantıklı gelmedi ben işin sinan kısmındayım mhp seçmeni gerçekten akpye oy verecek mi bence vermeyecek o zaman ikinci turda kim kazanacak emmimin dediği gibi daha ortada seçim yokken kemal kılıçtaroğlu yeni başkandır demişti neredeyse yılı devirdi bu söylem kulağımda küpedir
                  Güneşi bir kuvvet karartır mı hiç
                  Allah sevmediğini yaratır mı hiç
                  İnsan olan insan darıltır mı hiç
                  Haksızlık haksızın yüzünden olur...

Yorum

• e.yegen
                    Tecrübeli
                    • 05 Mart 2009
                    • 530

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                    hepinize cok tessekkurler ediyorum...kisa ve cok kisa vadede...hicbirinizle ayni goruste degilim....

yazdiklariniz....benim SEBEB VE SONUC analizlerime uygun degil.

kolayca gorulen ve anlasilan bir SEBEB...SONUC doguramaz...by kuzu.

bana gore...on gun oncede yazdim 4850 cikan bu tepki...AKUPE li oligargin MALDAN CIKMA OPERASYONU IDI...

bunun olacaginida 4300 de mal alin LONG olun dedigimde yazmistim...HEPSI BU...HEDEF 4850 DEDIM...GELDI VE KAPANDIM....oyle dusunuyorsaniz....siz kapamayin.
                    kk gelecekse yükseliş devam başkan 2. Tura kalacaga oynuyor o zaman bugün büyük düşüş var kimsenin beklemediği 4500-4300 kapatır 15 günde içimizden geçerler 3800 o zaman görülür babo da çoklu dip görülmeden çıkış başladı denmez diyor 4850 sadece tepki devamı ndan şüpheli kimsenin beklemediği ytd

Yorum

• bir bilmeyen
                      Katılımcı
                      • 21 Ağustos 2011
                      • 93

Kuzu, gene ezberbozdun. Zekana hayranlık duyuyorum, ama umarım bu çıkışın sebebi konusunda haksızsındır.
                      Bugün 11 deki aksiyonunu çok merak ediyorum. Saygılar.

Yorum

• Tuncer
                        Tecrübeli
                        • 03 Mart 2022
                        • 2825

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                        INCE...ve ince ye kaset cekenler...ince ile birlikteler...

INCE ye magduru oynatiyorlar...ince de guzel oynuyor...

platonun magarasi ve ince filmi cekip....biz cekmedik deselerde...

aklina mukayyet her insan akliyla alay edecek geri zekaliyi gordu mu....TANIR ONU....

MEHERLEMIN OYU FELAN YOK YAW....hepsi bir oyun....bu oyuna figuran olursun...meherleme adam dersen...meherlem de gec....gundemimize meherlem gibileri alirsak...KENDIMIZE HAKARET EDERIZ.

MEHERLEMIN CEKILMESI CUMHUR A YARAR....bugun ki rally...cumhur kazanacak diye yapildi....MILLET KAZANACAK DIYE YAPILMADI...varlik fonunu millet mi yonetiyor...varlik fonundan izinsiz kim rally yapabilir...aninda mali doser...

kuzu gibi dusunmek zor zanaattir....

Aynen katılıyorum

Hatta dedim ya istese cumhur der ki ulen siz benim gidişimi kutluyorsunuz he

Öyle kutlanmaz böyle kutlanır

Satın der fonlara malları kim girecek altına

Yorum

• freeyourmind
                          Katılımcı
                          • 12 Mart 2016
                          • 198

kuzu hocam yine ince noktalara değinmiş okumak düşünmek gerçekten bir zevk. Dediklerini düşününce ben şu kanıya vardım: borsadaki bu ralli bence cumhur kazanıyor diye olmadı, söylediğin diğer olay ile alakalı gerçekleşti. kılıçdaroğlu'nun önde olduğu ayan beyan belli, ee borsa da varlık fonu olmadan şu koşullarda bu şekilde ralli yapamaz o zaman bariz şekilde Kılıçdaroğlu rallisi görüntüsü verip dediğin gibi borsadan topuklamak isteyenlere fırsat yaratmak istiyorlar.

Seçim sonrası için de eğer beklenen olurda ilk turda Kılıçdaroğlu ipi göğüslerse ilk başta ralli beklerim sonuçta bu işin bir devir teslimi var o süreç birkaç hafta sürer daha sonra işte içilmek zorunda olan acı ilaç dolaptan çıktı mı kuzu hocamın beklediği ciddi çekilme başlar diyorum.

Herkese saygılar ve sevgilerimi sunuyorum zira buna ihtiyacımız var cidden çok yıprandı bu ülke...

Yorum

• fiyatci
                            Seyirci Üye
                            • 28 Mayıs 2015
                            • 52

Kuzu hocam,
                            Ralliyi devam diyenler yaptıysa, sizin görüşünüzde değişiklik oldu mu? Daha önce kk herkesi birleştirdi, kesin demiştiniz. Fikriniz değişti mi merak ettim.
                            Saygılar

Yorum

• oprman
                              Katılımcı
                              • 19 Aralık 2021
                              • 120

kuzu 11'i bile beklemeden çaktı

Yorum

• muratti
                                Aktif
                                • 09 Eylül 2007
                                • 266

Kuzu üstadım saolasin.amiralleri verdim bende 2.tur riskine girmicem

Yorum

Working...
                                X

Debug Information