sarısıcak Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
Secim rally si bitti....bist 100...yeni hedef 1900....
Collapse
This topic is closed.
X
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
20 yııllık bir iktidar tıkanmış bir sitem var mükemmel bile olsalar biz borsacılara yeni hikayeler lazım.Chp de harikalar yaratamaz köprüden son çıkış lafı enkaz devraldık diyecekler. Bize yeni yalanlar lazım yoksa borsa yükselmez.
-
Gezegen yerinden oynar, bigben teoride bile hafif kalır.. Da öyle bi gündemcik bile kalmadıki, kanale$ İstanbul dahi gibi düşünmek lazım ).. Abartmak modaysa.. Hangi iktidar davet edecekmi$ diyelim bari taze palavralar olsun..sarısıcak Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster"Ekonominin başına Mehmet Şimşek geçecek." gibilerinden bir dedikodu dolaşıyor.
Bunun sonucu ne olabilir?
Yorum
-
Şimdi bana 3000 index görünüyor.
Seçimi kılıçdar kazanması lazım.
Bademler kaçar 3000 e kadar.
Sonrası ralli kuzunun 10000 i.
Bist grafiği bunu düşündürüyor.
Kuzu yine bilecek.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yorum
-
BEéLLrock Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster%58 - %42 zorlayan yolda %56 - %44 artarak netleşirken %55 ile bile ++%1X kemiksiz fark aylardır oturmuş realiteyken..
Meclis çoğunlu azınlığı ha keza.. 1. tur desek öyle..
Daha seçim hesabı bilmemezlik yok anlık olarak.. TAze mevzular.
Gerisi borsa hesabını yapıcaz.. Nerden ne zaman nasıl çıkar? ile 8000'ler ilk durak
Viopik 0R Bist, çokta farkmaz zaten.
Siz Türkçe bilmiyormusunuz.Anlamak için bayağı uğraştım ama nafile.İnsanların zamanını çalıyorsunuz….
Yorum
-
Sayin kuzu ben de şöyle sorayim,muratti Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSayın kuzu Amiral ne olur acaba 3 gündür iyi gidiyor. Secim sonucunu beklesekmi acaba
Amiralin boyle gitmesi, erdoganin ilk turda kazanacagi anlamina mi gelir?
Yorum
-
Vay anasını seçime tam 4800 direncinde girecek bunlar . Ama çıkışa ikna olmadım.
Seçim ertesi basacaklar.
Kaçan kaçana olacak.
Şimdi alan yabancı 3 e 5 e bakmıyor.yada günlükçü .kılıçdarın gelişini kutluyor.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yorum
-
Seçimi diyorum, reis diye ortada gezinen gezdirilen reJ0 ve avanesi akepe'den bahsediyorum.akarcay Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSiz Türkçe bilmiyormusunuz.Anlamak için bayağı uğraştım ama nafile.İnsanların zamanını çalıyorsunuz….
C.B. mazbatası başta olmak üzere, meclis ve ittifak çoğunlukları dahil
ilk turda herşeyini kaybeder malumlar diyorum. Türkçe diyorum.
Açık ara kaybedecek bu güruh diyorum. %11 civarı minimum %16'lara varabilen farklarla hezimete uğrarlar mevcut görüntü diyorum.
Daha fazla zamanından da çaldırmaz artık bizim memleket diyorum.
Hedef 8000'li Bist çeşit tabelalar olur en az, dövizle belki üstü zaman içinde diye yorumluyorum.
Yorum
Yorum