Secim rally si bitti....bist 100...yeni hedef 1900....
Collapse
This topic is closed.
X
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
bugün anladık ki değişen bir şey yok. bir ay önceki hareketlerin birebir aynısı...kopya gibi...
sabah en yüksekten aç. 15 dakika sonra düşürmeye başla... akşam kapanışa doğru biraz topla. saat 17 sonrası Allah ne verdi ise endeksi çökert, yık.... sasa hektaş tüpraş gibi hisselerle endeksi tut... yan hisseleri yarın yokmuş gibi, tcell, kozalak, tav gibi hisseleri ise günün dibinden kapat... isctr karanlık odada %-1 düş ... birebir aynı hareketler...
hektaş +10 gübre -10 ikiside gübre
isctr + 5,5 garan - akbnk -
manipülasyoncular battı ise... bu nedir ?
Yorum
-
Ne batması hocam ya geçen gün yat. Fin. Hesap kapat tag i 2 gün boyunca twiter da 1. SıradadiTitrettin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbugün anladık ki değişen bir şey yok. bir ay önceki hareketlerin birebir aynısı...kopya gibi...
sabah en yüksekten aç. 15 dakika sonra düşürmeye başla... akşam kapanışa doğru biraz topla. saat 17 sonrası Allah ne verdi ise endeksi çökert, yık.... sasa hektaş tüpraş gibi hisselerle endeksi tut... yan hisseleri yarın yokmuş gibi, tcell, kozalak, tav gibi hisseleri ise günün dibinden kapat... isctr karanlık odada %-1 düş ... birebir aynı hareketler...
hektaş +10 gübre -10 ikiside gübre
isctr + 5,5 garan - akbnk -
manipülasyoncular battı ise... bu nedir ?
Bikac güne kalmaz gedik yat hesap kapat baslar alenen tüm mallari gedik e virmanlamislar
Adamlar iyice yuzsuzlesti şımardı 1 gün önce koyduğu kurala uymuyor
Nese seçimde tokadı yediklerinde ayilcaklar
Robot kısıtlı dio 150 ye satis yazıyorum tuşa basana kdr 149 oluyor 148 e alış tuş bastım 148.5 saliseler içinde
Bademler gitmeden burasi duzelmez
Yorum
-
dun bu saatlerde....mci turkey tavan....VIOP tavan oldu aksam seansinda....
bu derhal bana bugun ne olacagini anlatti....
dunki yazilarimi okuyun....geride...
dedimki....mci turkey alanlar turkler....ALGI YONETIYORLAR...derhal VIOP u tavanda shortladik....
anlamistim ki....
zabah BU ALGIYLA tavan acip....tum acikcilara mal aldiracaklar...ve sonar gun boyu suzulerek 5045 altina inecekler...
VIOP SHORTUZ...mallari hedge etmek ucun....zabah 5300 e cikti yuzde 20 cikis...mali verdik...VIOP ta bekledik...eksi yuzde 0.70 de onuda kapadik...
operasyon komple basari....
viop suan eksi yuzde 3 lerde....yarin yokum...yogusam yatirip bunu ikerdim...ne yapacagini anladim.YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
emmi teşekkürler tekrardan aldıklarımızı bu gün çıktık allah bereket versin bi kısmını ahbapa gönderdim sağolasın allah eksikliğini bermesinGüneşi bir kuvvet karartır mı hiç
Allah sevmediğini yaratır mı hiç
İnsan olan insan darıltır mı hiç
Haksızlık haksızın yüzünden olur...
Yorum
-
Ulenn deyiver gari ne yapardin, senin yapmayi sevdigin seyi yapmak isteyenler cok. Senin ki biraz istirahat eder di bu arada.kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterdun bu saatlerde....mci turkey tavan....VIOP tavan oldu aksam seansinda....
bu derhal bana bugun ne olacagini anlatti....
dunki yazilarimi okuyun....geride...
dedimki....mci turkey alanlar turkler....ALGI YONETIYORLAR...derhal VIOP u tavanda shortladik....
anlamistim ki....
zabah BU ALGIYLA tavan acip....tum acikcilara mal aldiracaklar...ve sonar gun boyu suzulerek 5045 altina inecekler...
VIOP SHORTUZ...mallari hedge etmek ucun....zabah 5300 e cikti yuzde 20 cikis...mali verdik...VIOP ta bekledik...eksi yuzde 0.70 de onuda kapadik...
operasyon komple basari....
viop suan eksi yuzde 3 lerde....yarin yokum...yogusam yatirip bunu ikerdim...ne yapacagini anladim.
Yorum
-
-
Sonunda kuzunun dediğine gelirler. Son sözü gıdıwan da FB'li totosu kirli ayan da söylemez, kuzu söyler.Tuncer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteremeklilik fonu heryeri alıyor
o tamam da madem bu endeks ucuz satan tahtacılar neden burdan veriyor
Yorum

Yorum