Secim rally si bitti....bist 100...yeni hedef 1900....
Collapse
This topic is closed.
X
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
Bu hafta son , aldın aldın , Pazartesiden itibaren yukarı hareket bekliyorum.guner Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Yorum
-
Bunu anlamadım anlayan var mıkuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteryazamazsam oradan...bir uyari yapayim...HAFTALIK KAPANIS....5045 altinda olmali...olmazsa....gotunuze NISADIR SURUN....
Acaba 5045 üstünde olmalı mı yazacaktı
Yorum
-
tuncer onu yazarken....deniz seviyesinden 430 metre asagidaydim....dead sea...olu deniz....Tuncer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBunu anlamadım anlayan var mı
burada...varolusu tartistik saatlerce....toprak...su...hava ve ates....heryerde var....burada yok....burada ETER...YANI HERSEYIN ONDAN YARATILDIGI...ESIR MADDE VAR....isik ve yercekimi....evren...ve felekler....sen ve ben...plato ve aristo....bu esir maddeden....
iste o madde....gokten...bi simsek gibi gelip burada dunyaya carpip...burayi 430 metre gocertmis....rabbe...haham...dediki....o madde adam aleyhiselamdir...yuce rebbim onla karisi hayalimi yani havvayi....cennetten iktir etmis....adam gelip buraya dusmus....ve yeri gocertmis...havva ise basra korfezine dusmus....birbirlerini cok ozlemisler....seitan...40 gun 40 gecede hurmuz bogazini kazip...indian okyanusu orayi su ile doldurmus...havva yuzerek kizil denizden buraya adam in yanina gelmis....40 gun...40 gece sevismisler....onlar sevistikce yer daha cok gocmus...
esir madde...ETER...burada...bulursak....olume care bulacagiz....yeniden evlenip 300 er cocuk yapacagiz....bu cocuklar gozle gorulemeyeckler...hepsi ISIK...karanlikta hicbirsey goremezsin...ISIK ta gorursun ancak....karanlikta olmuyan seyler...ISIKTA niye varlar....
ISIK....maddemidir....elle tutulur mu....dokunabilirmisin....nedir isik...birsey biliyoruz...oda sudur....ISIK YOKSA HICBIRSEY YOKTUR...
cunki karanlikta...hicbirsey goremezsin....
oyleyse....gorduklerimiz ne kadar gercektir....
bu moshe gavati beynimi sulandiriyor....DALGA BOYLARI ILE....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstertuncer onu yazarken....deniz seviyesinden 430 metre asagidaydim....dead sea...olu deniz....
burada...varolusu tartistik saatlerce....toprak...su...hava ve ates....heryerde var....burada yok....burada ETER...YANI HERSEYIN ONDAN YARATILDIGI...ESIR MADDE VAR....isik ve yercekimi....evren...ve felekler....sen ve ben...plato ve aristo....bu esir maddeden....
iste o madde....gokten...bi simsek gibi gelip burada dunyaya carpip...burayi 430 metre gocertmis....rabbe...haham...dediki....o madde adam aleyhiselamdir...yuce rebbim onla karisi hayalimi yani havvayi....cennetten iktir etmis....adam gelip buraya dusmus....ve yeri gocertmis...havva ise basra korfezine dusmus....birbirlerini cok ozlemisler....seitan...40 gun 40 gecede hurmuz bogazini kazip...indian okyanusu orayi su ile doldurmus...havva yuzerek kizil denizden buraya adam in yanina gelmis....40 gun...40 gece sevismisler....onlar sevistikce yer daha cok gocmus...
esir madde...ETER...burada...bulursak....olume care bulacagiz....yeniden evlenip 300 er cocuk yapacagiz....bu cocuklar gozle gorulemeyeckler...hepsi ISIK...karanlikta hicbirsey goremezsin...ISIK ta gorursun ancak....karanlikta olmuyan seyler...ISIKTA niye varlar....
ISIK....maddemidir....elle tutulur mu....dokunabilirmisin....nedir isik...birsey biliyoruz...oda sudur....ISIK YOKSA HICBIRSEY YOKTUR...
bu moshe gavati beynimi sulandiriyor....DALGA BOYLARI ILE....
Sayın Tuncer,
Sayın Kuzu'nun bu açık ve net mesajını anlamışsınızdır eminim
Sayın Kuzu'nun dolaylı anlatımlarını hep görüyoruz da bunu gerçekten anlamadım.
Benim fikrim, Sayın Kuzu'nun elinde mal yok, bir kademe shortu var diye hatırlıyorum. Nişadırı shortculara önerdi diye düşünüyorum.
Yorum
-
Kuzu hocam Moshe size enrjinin varlıgından bahsediyor ama siz ısık kaynagı ile bize nedemek istediniz anlamadım. Göklerden gelen bir emirmi var yine. Saygılarımlakuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstertuncer onu yazarken....deniz seviyesinden 430 metre asagidaydim....dead sea...olu deniz....
bu moshe gavati beynimi sulandiriyor....DALGA BOYLARI ILE....
Yorum
-
Sana güveniyoruz Tuncer..Tuncer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstero zaman anlayanlar anlamayanlara anlatsın
Yorum
-
TuncerTuncer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBunu anlamadım anlayan var mı
Düşmesi için altında kapanış yapmalı dedi.
Yoksa çıkar yani.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yorum
-
Kuzum burada eğer haftalıkta 5045 altına basamazlarsa yeni hedef 5700 olur demek istemiş.Eğer gelen tüm satışlar 5045 ve üzerinde karşılanıyorsa demek ki yukarı sürmeye hazırlanıyorlar shortlar dikkatli olsun demek istemiş. ***e nisa sürmek korunmak amaçlı sanırımkuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteryazamazsam oradan...bir uyari yapayim...HAFTALIK KAPANIS....5045 altinda olmali...olmazsa....gotunuze NISADIR SURUN....
Bir nevi çelik don tavsiyesi. dimi Kuzum ???
Yorum
-
Aynen budur ama hafta daha bitmedi yarın kritik
Hale Türk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterKuzum burada eğer haftalıkta 5045 altına basamazlarsa yeni hedef 5700 olur demek istemiş.Eğer gelen tüm satışlar 5045 ve üzerinde karşılanıyorsa demek ki yukarı sürmeye hazırlanıyorlar shortlar dikkatli olsun demek istemiş. ***e nisa sürmek korunmak amaçlı sanırım
Bir nevi çelik don tavsiyesi. dimi Kuzum ???
Yorum

Yorum