Kuzu Eurodolar 0.80 demiştin. Var mı bir değişiklik?
Secim rally si bitti....bist 100...yeni hedef 1900....
Collapse
This topic is closed.
X
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
-
Kuzu hocam bu olanlar fragman o zaman asıl filim seçimden sonra belkide faiz arttırımı gibi bir adımla başlayacak doğru mu anladım ekonomik rejim değişikliği için faiz politikası önemli bir hamle olur.akıncı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterekonomik ve politik rejim degisikligi...15 temmuz 2016 da basladi...
ve grafta gordugunuz CANAK olustu....bu ben artik tikandim diyor....
onemli not....basligimdaki BIST 1900...45 derece egimle hergun yukseliyor....suan BIST 2150....artiyor hergun...
bu 45 derece egim....TL HACMINDEKI GENISLEMENIN...DOLAR HACMINDEKI DARALMANIN BILESKESIDIR...BU NEDENLEDE FAKE TIR...GERCEK DEGILDIR...BUNU BENDE BILIYORUM...TURK OLIGARGDA BILIYOR...BUNU DEGISTIRECEKLER...BIRCOK SIRKET BATACAK...EL DEGISTIRECEK...BUNUN UCUN KAPITAL AKUMULE EDILMELI.....iste bu cikis...BU KAPITAL AKUMULASYONU UCUN YAPIYLIYOR...
BUNLARI....HEDEF 300 000 TOPIGIMDE ANLATTIM...neden feci buyuk cikis olacak...onu izah ediyordum bunlarla...endeks 80 000 di...kimse bana inanmiyordu....
emme simdi....ben artik 1900 ler 2150 lerle dans ederken...o gunlerde bana gulen usaglar...birak 300 000 I...birak feyzayi....diyorlar...bana gene guluyorlar....BEN DOLARA YERLESTIM...36 DAN ONLARA VERIP BORSAYA 2150 DEN GIRECEGIM....ELE DUSINIRIM...AKLIM GIT BENIM.

Birde sen artık yeni zirve beklemiyor musun bazı elliotçular bu dalganın mutlak yeni bir zirvesi olur sonra asıl düşecekse oradan düşer yorumları yapıyor
Son olarak da 2150 den endekse dönerim dedin sence bu çöküş kaç ayda sonlanır ve bu kadar yara almış endeks bir daha para kazandırır mı
Yorum
-
Kuzu hocam ellerin dert görmesin yazılarini okurken acayip zevk alıyorum çünkü yazdığın herşeyin arkasında bir matematik var o kadar belli ki usta bir mühendis işi... Affına sığınarak bir iki sorum var:
-İlki geride bi yerlerde ons altın 3600'e gider demiştin bu hesapta bir değişiklik var mı doların 36 olması düşünüldüğünde zira ben eldeki hisselerin çoğunu senle beraber satıp gram altına yattım.
-İkincisi de bu ekonomik politik değişim için iktidar değişimi gerekiyor mu yoksa mevcut iktidar öyle veya böyle devam ederse de zaten mecburen gidecekleri yön bu mudur?
Selamlar sevgiler, zihnin her daim açık olsun hocam...
Yorum
-
vob piyasanın döneceğine hiç inanmıyor vade basında makas 15 bine düstüvicente Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstervob inanılmaz ürkek makas hala kapanıyor bu kadar alıma rağmen
bu makas acılmadan guvende değil bist
Yorum
-
makas 13 bine düstü 6 is günündevicente Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster34 bin makas var su an biraz yüksek
hatırlarsınız makası asırı acmaya basladığında tepe sinyali olusur daha vade bası henüz tehlike diyemeyiz ama yine da makas yüksek
Yorum
-
5150 civarı oluyor %50 FIBO.Tuncer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterDüşüşün yüzde 50 si nereye denk geliyor millet kuzu hocam short noktası vermiş değerlendirelim
Yorum
-
Ula bu Guzu varya!kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBU BUBO GAVATINA DEMISTIM....newyork a yanima geldiginde....
lemmm olumm demistim....ben niye bu gaddin akli gitim....sen niye bu gaddin silme salaksin....
demisti ki....COK IKICISIN....
ne alaka lem dedigimde....
dashaklarin dedi....2 kg lem....ittir et akli....akli ne yapacaksin...bendeki ikimizede yeter demisti....ahhh ah....keske bendede dashak olsaydi....ne iyi olurduk...
adam komple salak yaw....AKLIN DASHAKLA ILINTISINI BILMIYOR....
niye bilionnu....
kayisindan....Malatya kayisisindan....o kayisi...dashagi kucultur.
Aslında kendisi Kadıköyde bir inşaatda gece bekçisidir ha!
Salaklığı da oradan geliyor.
Ula gavat ben yokken epeyi gürlemişsin?
Piyasayı boş mu zannettin sen, gece bekçisi!
Sent from my iPhone using Tapatalk
Yorum
-
Ha ha hoşgeldiniz..bikmisbroker Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterUla bu Guzu varya!
Aslında kendisi Kadıköyde bir inşaatda gece bekçisidir ha!
Salaklığı da oradan geliyor.
Ula gavat ben yokken epeyi gürlemişsin?
Piyasayı boş mu zannettin sen, gece bekçisi!
Sent from my SM-C9000 using Tapatalk
Yorum
-
Sen gidiyorken ben geliyordum.akıncı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterekonomik ve politik rejim degisikligi...15 temmuz 2016 da basladi...
ve grafta gordugunuz CANAK olustu....bu ben artik tikandim diyor....
onemli not....basligimdaki BIST 1900...45 derece egimle hergun yukseliyor....suan BIST 2150....artiyor hergun...
bu 45 derece egim....TL HACMINDEKI GENISLEMENIN...DOLAR HACMINDEKI DARALMANIN BILESKESIDIR...BU NEDENLEDE FAKE TIR...GERCEK DEGILDIR...BUNU BENDE BILIYORUM...TURK OLIGARGDA BILIYOR...BUNU DEGISTIRECEKLER...BIRCOK SIRKET BATACAK...EL DEGISTIRECEK...BUNUN UCUN KAPITAL AKUMULE EDILMELI.....iste bu cikis...BU KAPITAL AKUMULASYONU UCUN YAPIYLIYOR...
BUNLARI....HEDEF 300 000 TOPIGIMDE ANLATTIM...neden feci buyuk cikis olacak...onu izah ediyordum bunlarla...endeks 80 000 di...kimse bana inanmiyordu....
emme simdi....ben artik 1900 ler 2150 lerle dans ederken...o gunlerde bana gulen usaglar...birak 300 000 I...birak feyzayi....diyorlar...bana gene guluyorlar....BEN DOLARA YERLESTIM...36 DAN ONLARA VERIP BORSAYA 2150 DEN GIRECEGIM....ELE DUSINIRIM...AKLIM GIT BENIM.

Bak 23 Ekim 2021 de Altın Vuruş 5 topiği açmışım ve çıkışı göstermişim;
Altın vurus 5
Yorum
-
Babo hocam senin bundan sonraki senaryon nedir acababikmisbroker Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSen gidiyorken ben geliyordum.
Bak 23 Ekim 2021 de Altın Vuruş 5 topiği açmışım ve çıkışı göstermişim;
Altın vurus 5
Yorum
Yorum