Secim rally si bitti....bist 100...yeni hedef 1900....
Collapse
This topic is closed.
X
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
thyao günlük.
şimdi bu macd yeni bir çıkış mı başlatıyor.
yoksa tuzak kurup, pis bir düşüşün sinyalini Osma da mı veriyor.?

BENCE İKİNCİSİ....
YILSONU RALLİSİ DEĞİL.
KAN GÖLÜ OLACAK
.................................................. .............
ŞUBAT 2020 DE BU KAZIĞI YEDİM BEN.
TECRÜBE YENİLEN KAZIKLARIN BİŞEŞKESİYMİŞ.
Yorum
-
bende bilmem ulen...PARAM BILIR....
1 ARALIK....
YIN MI...YEMEN MI...DEYYUZZZ...ha ha ha....yeddi ceddinle ha....yarin carsamba...750 milyon tl sasa long kapanir kapanmaz saat 5.45 gibim...
yin mi...yemen mi....baslar IREIZ.
KASIM 30...SISTEMIK KRIZ SON GUNU...HEKTASI VE SASANI TICANILERI UCUN....
bankalardaki gibi olmuasinlar deyu....SISTEM...bu kerizzleri zorluyor.
tum borsayi esir aldi...bu iki pislik.
SELLELE DUSSELER...SISTEM COKUYOR....CIKSALAR SISTEM DAHA BUYUK RISKLERE GIRIYORKI....bunu goren herkez satip cikiyor.
sistemi yonetinin son sansi 30 kasimi kazasiz atlatmak....KORKUNC BIR DURUM...YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
BIRINE 1 MILYON DOLAR YATIRMISSAN BU BUYUK SORUN OLMAZ...ONU OLDURURSUN...isine geliyorsa.
EMME....O BIRINDE 50 MILYAR DOLAR KILITLI DURUYORSA...O BIRINI OLDUREMEZSIN...abi bokunu yiyem kilidi coz...yeterki kilidi coz....al sana 10 milyar daha...KILIDI COZ.
DEMEK DURUMUNDA KALMIS SISTEM...O DEGIL...SISTEM ONUN ESIRI....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
INCIK...
BU ISLERDEN HUBARSIZ...bir suru kerizz...atip tutuyor...PARAM BILUR DIYIYOR....
SISTEM VE ONDA OLLUSMUS KRIZDEN HUBARSIZ...PARASI DONABILUR...bi donsa...onumuz kis bahara gaddin cozulemez....
bunu bilen buyuk para satip cikiyor.
bankalar sellele halinde dustuler...SISTEM TUM ZARARI USTLENDI...oyle cozebildi.YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
kuzu abi ben en büyük kulisin döndüğü yerde ofisim var koç kuleleri akupe genel merkeziyyle yan yana israil büyükelçiliği aynı binadayız.kulislerden haberim oluyor dedilerki borsa bize emanet seçimlere kadar indir bindir tut.en sonunda yaygara şu olacak akupeye vermezsen borsa düşer.3 milyon yatırımcı geldi oylarına borsa karşılığı talibiz.yinede son söz senin abi.
Yorum
-
Sasa patronu şirketin değerinden cok rahatsızım dedi bu zamana kadar aklın neredeydi
Su an tüm herseyi satıp gitse sasa nin 100 yılda kazanamayacagi kar elde eder
Meali şu, ben burdan feci cakicam ama evini arabasını altının satıp gelen balon otesi fiyattan alan bu kadar insan nolacak bundan rahatsızım demis
Yorum
-
Erdemoğlu:
Sasa fiyatı 80 liraya çıktığında Borsa İstanbul’da satış yaptık. Bunu da küçük yatırımcılar zarar görmesin diye yaptık. O satıştan beri herkese,*“Sasa hissesi çok yüksek, alınmaz”*diyorum.
Sasa’nın şu andaki piyasa değeri beni rahatsız ediyor.Güneşi bir kuvvet karartır mı hiç
Allah sevmediğini yaratır mı hiç
İnsan olan insan darıltır mı hiç
Haksızlık haksızın yüzünden olur...
Yorum
-
30 çok az dostum akp kazanırsa ben 3 haneler bekliyorumtolga541 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbirde şu var kulislerde seçimden sonra dolar direk 30 abi akupe kesin kazanacak diyorlar
Yorum
-
-
Kuzu abi demişti...smartinvestor Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterKuzu Emmim,
Sasa patronu ayın son gününde gün sonunu beklemeden patlattı bombayı...
Patrondan haber gönderir diye...
Yorum
-
vade sonu bu haber gelmesi çok düsündürücüsmartinvestor Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterKuzu Emmim,
Sasa patronu ayın son gününde gün sonunu beklemeden patlattı bombayı...
Yorum
-
diyelim bu gonderdigi yetmedi....mdogan06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterKuzu abi demişti...
Patrondan haber gönderir diye...
bi daha ki gonderdiginde...SASA nin yuzde 5 ini halka arz edecegim 50 tl den olursa...o yeter.YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum

Yorum