Secim rally si bitti....bist 100...yeni hedef 1900....

Collapse
This topic is closed.
X
Bu konu sabit bir konudur.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • kuzu
    furuşan akıncı
    • 11 Aralık 2008
    • 13961

gundwane Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Haydaaa ben ne yaptım şimdi yaaa
    BRE ZINDIQ....bre melun....daha ne yapasin....

demissin ki....hektas ve sasa mal dagita dagita biri 5 e biri 3 e agir agir dusecekler....

sizde ucun birini alacaksiniz....
    YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kuzu
      furuşan akıncı
      • 11 Aralık 2008
      • 13961

usta borsaci...rally baslamis....sonlarina yaklasmis....yeni gelmis herseyi bilen...kendinden emin borsaciya sormus....

BAKIREMISIN....

o ne demek yaaa demis....

demiski...cok alimlisin...cok isvelisin...cok cilvelisin...cok hossun....

eeee bu ne demek simdi yaa...demis...

usta borsaci....yakinda ikecekler...IKILDIN MI....anlarsin.
      YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• hayalım
        Tecrübeli
        • 27 Şubat 2009
        • 822

gundwane Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
        Haydaaa ben ne yaptım şimdi yaaa
        Bre zindik (aman ha ben demiyorum, iki okkali diyor), ara sira gobeginden isiyormussun.

Yorum

• Tuncer
          Tecrübeli
          • 03 Mart 2022
          • 2825

şişe de şirket satımı var sanırım özel emirle 50 milyon lot vermişler

Yorum

• smartinvestor
            Tecrübeli
            • 29 Kasım 2015
            • 901

Skender, sat/düzelt tuşunu sökmüş Kuzu Emmi,
            Sadece al ve yatay tut var sanki.

Yorum

• kuzu
              furuşan akıncı
              • 11 Aralık 2008
              • 13961

hayalım Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
              Bre zindik (aman ha ben demiyorum, iki okkali diyor), ara sira gobeginden isiyormussun.
              ha ha ha....baa bag kiz...bu gobekten iseme isi onemli....

isimiz gucumuz yok borsada artikin...gelene gidene iftira atip eylenelim....

yaw sence...bu bubo kerizzmi....sankim katmerli keriz...ha ha ha

Yorum

• kuzu
                furuşan akıncı
                • 11 Aralık 2008
                • 13961

smartinvestor Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                Skender, sat/düzelt tuşunu sökmüş Kuzu Emmi,
                Sadece al ve yatay tut var sanki.
                kiskanma smart....

calis seninde boyle borsan olur....

Yorum

• smartinvestor
                  Tecrübeli
                  • 29 Kasım 2015
                  • 901

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                  kiskanma smart....

calis seninde boyle borsan olur....
                  Yok Emmi kıskanmıyorum

Adam çalışmış para basmış yabancısız satıcısız borsa yapmış, takdire şayan

Hepten malsız değiliz, istediğim pirimi yapmamış halkb ile baktım borsa düşmüyor geçende aldığım asels var, çıksa da sevinirim, düşse de alsam diye de sevinirim.

Lakin bu skenderin düzeltmesiz gitmesi için parayı nereden buluyor Emmi? Hâlâ basım işlemi mi var? Bugün mesela BofA dünya kadar THY, gedik dünya kadar sise aldı. Sen demiştin ya 300 milyar TL lazım diye. O kadar para olmadan da alıyorlar yukarı.
                  Zlra piyasada yabancı ve satıcı da çok az olduğu için muhtemel kendi satışlarına alış yazarak yukarıda alıyorlar. Birisi basacak korkusu yok ki yukarı çekiyor ala ala. Doğru mu Kuzu Emmi?

Bir de sosyal medyada birçok höstad, satıp çıkmış hatta S olmuş. Slerin parası da mazot oluyor sanki. Bu durumda düzeltme de gelmiyor işte. Nasıl olacak bu iş?

Yorum

• kuzu
                    furuşan akıncı
                    • 11 Aralık 2008
                    • 13961

BOFA...BANK OF AMERICA....turk mu bu...

piyasada yabanci yok....bu yalan...PIYASAYI YAPAN YABANCI....

eskiden ki yabanci mal alir tutardi....

simdiki yabanci....mala giriyor...onu 10 kaeme yukari basiyor...elindeki malin iki katini satip...8 kademe alttan hepsini geri aliyor...

mala yatsalardi 2 tl kazanacaklarsa 6 ayda...boyle yaparak 4 kati olan 8 tl kazaniyorlar...

kullandiklari silah....HACIM....50 MILYON LOT....20 MILYON LOT...

bakiniz BOFA....fecii bir soygun yapiyor...

kullanilan ikinci silah....PARANIN GIDECEGI YER YOK...TEK ADRES BORSA...BU LIKITIDEYI ARTIRIYOR..

VEEEE....

YABANCI FECII BUYUK BIR SOYGUN YAPIYOR....malda yatma zamani sadece 3 gun.

hangi kaartta kucuk yatirimci ilgisi ve yigilimi varsa...

BOFA orada biter....fiyati feyzada olan kaarti...feyzadan 50 milyon lot alir....yukari basar yukarida 100 milyon lot satar....tabanda hepsini geri alir....buyuk soygun.

bu yuzden...HEKTASI VE SASANI MUSULMAN EMIRLIKLERI....soktalar....zabah gotlerinde kazik....aasama tavan...usaglarin gotu o gaddin genislediki...artik hissetmiyorlar.

borsacilikta buna...USTURUPLU IKIS DENIR...ACI VE ZEVK ARD ARDA GELIR...

GOBEKTEN ISEMEK....ise ayri bir yazimin konusu olacaktir...

kim gobekten iser...niye ele iser...

Yorum

• kuzu
                      furuşan akıncı
                      • 11 Aralık 2008
                      • 13961

ben istesem...bu BOFA yida soyarim....emme bunun ucun 72 saat uyumamam lazim...deymez....

yogusa ne yaptigini cok iyi biliyorum...adi...HACIM....VOLUME.

Yorum

• kuzu
                        furuşan akıncı
                        • 11 Aralık 2008
                        • 13961

BU SOYGUNCULARI....hedef feyza diyerek....desteklememek ucun....bu topigi actim....

VOLUME ile oyunda....kucuk yatirimci sayisinin artmasi sarttir...buna yardim etmek...KAREKTERIMDE YOKTUR.

onun ucun...artik yokum deyip....GEYIGE BASLADIM.

bele daha mutluyum...

ben bildim demek ugruna KUCCUK YATIRIMCIYI ATESE ATAMAM.

Yorum

• kuzu
                          furuşan akıncı
                          • 11 Aralık 2008
                          • 13961

BOFA...BANK OF AMERICA....turk mu bu...

piyasada yabanci yok....bu yalan...PIYASAYI YAPAN YABANCI....

eskiden ki yabanci mal alir tutardi....

simdiki yabanci....mala giriyor...onu 10 kaeme yukari basiyor...elindeki malin iki katini satip...8 kademe alttan hepsini geri aliyor...

mala yatsalardi 2 tl kazanacaklarsa 6 ayda...boyle yaparak 4 kati olan 8 tl kazaniyorlar...

kullandiklari silah....HACIM....50 MILYON LOT....20 MILYON LOT...

bakiniz BOFA....fecii bir soygun yapiyor...

kullanilan ikinci silah....PARANIN GIDECEGI YER YOK...TEK ADRES BORSA...BU LIKITIDEYI ARTIRIYOR..

VEEEE....

YABANCI FECII BUYUK BIR SOYGUN YAPIYOR....malda yatma zamani sadece 3 gun.

hangi kaartta kucuk yatirimci ilgisi ve yigilimi varsa...

BOFA orada biter....fiyati feyzada olan kaarti...feyzadan 50 milyon lot alir....yukari basar yukarida 100 milyon lot satar....tabanda hepsini geri alir....buyuk soygun.

bu yuzden...HEKTASI VE SASANI MUSULMAN EMIRLIKLERI....soktalar....zabah gotlerinde kazik....aasama tavan...usaglarin gotu o gaddin genislediki...artik hissetmiyorlar.

borsacilikta buna...USTURUPLU IKIS DENIR...ACI VE ZEVK ARD ARDA GELIR...

GOBEKTEN ISEMEK....ise ayri bir yazimin konusu olacaktir...

kim gobekten iser...niye ele iser...
                          HEKTASI nizami trading....bu graftaki gibi surecek....

VOLUME TRADER....hesaplar....yukari gitsem mi kazanirim....asagi gitsem mi kazanirim....

HEDEFI....ASAGIDAKI...16 PANGINOT...

Yorum

• smartinvestor
                            Tecrübeli
                            • 29 Kasım 2015
                            • 901

Emmi diğer bir husus ise vadeli teminatların yükseltilmesi..

Daha önce yaklaşık 4800 lerden 5380 lere yükseldiğinde ardına BIST de yükseldi.
                            Şimdi de 6220 ye yükselmiş.. yaklaşık %16..
                            Bunlar yine yukarı alacaklar gibi ama bakalım..
                            Bugün Önce aşağı sonra yukarı alarak sınırda olan hem L hem S leri zorlamış oldu..

Yorum

• kuzu
                              furuşan akıncı
                              • 11 Aralık 2008
                              • 13961

smartinvestor Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                              emmi diğer bir husus ise vadeli teminatların yükseltilmesi..

Daha önce yaklaşık 4800 lerden 5380 lere yükseldiğinde ardına bist de yükseldi.
                              şimdi de 6220 ye yükselmiş.. Yaklaşık %16..
                              Bunlar yine yukarı alacaklar gibi ama bakalım..
                              Bugün önce aşağı sonra yukarı alarak sınırda olan hem l hem s leri zorlamış oldu..
                              yarin ay sonu....pozizyon ayarliyacaklar...obur gunu bekle....

ANLARSAK KI....HEKOYU ASAGI BASACAKLAR VIOPU shortluyacagiz....

Yorum

• smartinvestor
                                Tecrübeli
                                • 29 Kasım 2015
                                • 901

yarin ay sonu....pozizyon ayarliyacaklar...obur gunu bekle....

ANLARSAK KI....HEKOYU ASAGI BASACAKLAR VIOPU shortluyacagiz....
                                Yılsonu rallisi de var Emmi, oldu da bitti mi göreceğiz Kuzu Emmi o zaman. Alımlara bakılırsa adamın salmaya niyeti yok gibi.. güniçi salıyor sonra hop alıyor.. yalnız bu da kötü bir alışkanlık oldu aynı zamanda bi satarsa kimse inanmayacak

Yorum

Working...
                                X

Debug Information