Secim rally si bitti....bist 100...yeni hedef 1900....
Collapse
This topic is closed.
X
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
SIMULASYON-2...
BU simulasyon 1 in tarihlerini degistiriyor....
bahceli....bildiginiz gibi...Sinan ates cinayeti ile...AKUPE ye komple katilmak mecburiyetinde birakildi...
bu cinayet olmasa idi...bahceli AKUPE ye feci bir gol atacakti....
bununla ayaklari....kollari baglandi ve ESIR ALINDI.
BIRILERI....IPLERINI KESERDE SERBEST KALIRSA....SIMULASYON 1 COP...DIREKT 2150 YE INECEGIZ.
Yorum
-
obur simulasyonlarimi vermiyorum simdilik....
SIMULASYON 1....SOYGUNUNU YAPALIM SONRA....bu soygunu bozacak gelisme...SINAN ATES te...bahceli zincirlerini kirar kirmaz....SELLELE BASLAR...didem filan degil NIAGARA ULA....
BI GOZUM ONDA....korkmadan....urkmeden...KUZU KURALLARINI KULLANARAK....SKENDER BEG I vazelin filan surmeden ikecegim.
5700 den 4600 e dususte....kodugum parayi 4 kat yaptim....birinci dusus oku....
simdi....daha 4600 e dustugumuzde verdim hedef 5400 diye...niye...cunki simulasyon-1 onumde...adi...MAL DAGITIM SIMULASYONU...yuzde 20 dus...dustugun yerden yuzde 20 cik...5400 eder...
5200 ve 5400 iki kademe short elimde....ikinci dusus oku yarin basliyacak....elimde 2 kademe mal var...parayi 2 ye katliyacagim...birinci okta elimde 4 kaeme mal vardi parayi 4 de katladim...ikinci ok....4300 lere....
ONEMLI NOT....HEDEF FEYZADA....MAL DAGITIM FORMASYONU...GENELDE TEKTIR...YUZDE KAC DUSTUYSEN....DUSTUGUN YERDEN AYNI YUZDE ILE CIK....5700 DEN YUZDE 19.2 DUSTU...4600...E...4600 UN YUZDE 19.2 INI AL EKLE 4600 E...5487 EDER....TEPELER ARASI 300 PUVANDIR...DIPLER ARASIDA 300 PUVANDIR...ILK TEPE 5700...IKINCI TEPE 5400...bak 300 puvan...ilk dib 4600 du...cik 300 puvan...ikinci dib 4300 yapar...ne yapiyor....MALI VERIYOR...GERI HIZLA ESKI TEPENIN DIBINE GELIP....UMUDU VE PISMANLIGI POMPALIYOR...
Yorum
-
Kuzu Hocam,Bizim gibi uxun zaman Halkb hissesi tasıyanlar bu durumda nasıl bir yol izlesin.Ceza gelirse taban taban olmaz mı.Saygılar Hocamakıncı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterdiyemiyordum....sen dedin...sebeblerini yukarida yazdim....
ilk sinyal....bu hafta gelecek...AMRIKI SUPRIM COURT...HALKBANK.
BANA GORE...SECIM TARIHI RESMI GAZETEDE ILAN EDILIR EDILMEZ...KIYAMATLAR KOPACAK....SIPERLER BU TARIHE GORE KAZILMIS....usaglar....
amriki suprim court da bu tarihi bekler bence....
basligimdaki....
SECIM RALLYSI BITTI....
CUMLESI....bulutlarda yazili...bulutlara bakin.
emme guzu...ya obur yorumcular...
LEMMM BRAK O ALIKLARI....
Yorum
-
-
sanmam özel bankalar 30 veriyor şu andaistinyetilkisi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterMerkez 50 baz puan indirir mi?
Yorum

Yorum