varlık fonu yerli spekler yerli yatırım fonları ile borsa tutulacak bence bu tezin iki hafta önce olduğu gibi halen arkasındayım.
Secim rally si bitti....bist 100...yeni hedef 1900....
Collapse
This topic is closed.
X
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
hocam 4400 bile düşüremedik yaw nerde 2300 lerguner Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterdxy de çıkış başlıyor.
bist ne yaparsa yapsın işi bitti artık.
2300-1900 arasına
Yorum
-
bir haftada değiltuncer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhocam 4400 bile düşüremedik yaw nerde 2300 ler
6 ayda düşecek oralara
Yorum
-
IKI SEY...MAL DAGITIMI....BILANCOLAR...
BIRINCI SEY....lampa lumpa,kampa kumpa...secim 14 mayis....meclis demiyor...cumbaba diyor...ve yapma hakki var...meclis yaparsa cumbaba yeniden aday olabilir...cumbaba yaparsa yeniden aday olamaz...iki donemi bittigi ucun....kim son karari verecek bu konuda...YUKSEK SECIM KURULU...
ha ha ha...dersin....ve secim mayis 14 kesinlesti dersin....
IKINCI SEY....merkez pankasi....evlatlari olan pankalara....agabeyiniz GERDEGE GIRECEK(SECIM)...PIPISI KALKMIYOR...milleti krediye bogun ve BATIN diyor...yogusam oyarim diyor...OYAR GERCEKTEN...BUDA KESIN...
mal dagitalim...blancolari kullanip....ortalikta akli alinmis insanlar var...ONLARA VERELIM....
ISTE BU...KUZU YU GUDURTUR....OLUMUNE SHORTU BASAR....
ELIMDE IKI KADEME SHORT VAR...5200 VE 5400 CIVARLARI...BUNA 2 KADEME DAHA EKLIYORUM...
ucuncu kademe....orta yer...5550...
dorduncu kademe.....ikili tepe 5700...
GARIII...KUZU HERBE YENIDEN GIRDI...adi...YEDDI CEDDINLE....
oyun tarsi...
yarin suzulup....5000 e yonelirse...elimdekileri karla kapayip....5400 e geri donmesini bekliyecegim...
yarin suzulmez yukari giderse...ucuncu ve dorduncu kademeyide basacagim....
ON IS GUNU DEMISTIM...bugun 5 is gunu oldu...kaldi 5 gun...
Yorum
-
usaglar....
ben endeks 800 iken once hedef 3000 sonar feyza dedim...FEYZAYA GELDIK....FEYZADAYIZ ARTIK DEDIM...UC TOPIGIMDE
ARD ARDA ILK SAHIFEDE....800 DEN 7 KAT CIKIP 5700 OLDUK....7 KAT ENDEKSTE DEMEK...KAARTLARDA 10 ILA 20 KAT DEMEKTIR...hepsi 3 yilda oldu....
dolayisiyle....
BENIM OLAYLARA BAKISIMLA....OBUR YORUMCULARIN OLAYLARA BAKISI AYNI OLAMAZ..
BEN SOYANIM....ONLAR SOYULANLAR....
incik....
SKENDER BEG...goygoyculari ve saksakcilari piyasaya saldi...MALINI DAGITIYOR...tabiii ben ondan once MALIMI DAGITTIM....niye....cunki onu...suya goturur susuz getiririm ben...
simdi....
o givrastikca....SHORTLA CANCAGIZINA OKUYORUM....
Yorum
-
GECEN bizim BUBO ya dedimki...yawrim gel sende short ac...ara ara...ucbes gurus gazan....dilencilik yapma yakismiyor dedim....
her tir yukleyisimde....istinyede...SUFORUMUN ONUNU KESIP...allah rizasi ucun deyip duruyorsun...
getir nufus kaardini....ustume gecirtip senide EVLATLIK alayim dedim...
ya MAKARIOS ne olacak dedi....
iktir et onu....laz...IMAMLIK yapsin...olu yikasin...cok para var o iste.
dedim....bi dusuneyim dedi...
Yorum
-
BILIYORUM TUNCER...dalga geciyorum onunla...yumusak oglandir....Tuncer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBabo hocam da düzeltme bekliyor sanırım
bele yumusak degildi....eskiden.
o MAKARIOS igitler ustunde gitsin....
bu usagi...bu hale o soktu...TUTSULEDI YAWRIMI...BADELEDI yani.
Yorum
-
akıncı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterusaglar....
ben endeks 800 iken once hedef 3000 sonar feyza dedim...FEYZAYA GELDIK....FEYZADAYIZ ARTIK DEDIM...UC TOPIGIMDE
ARD ARDA ILK SAHIFEDE....800 DEN 7 KAT CIKIP 5700 OLDUK....7 KAT ENDEKSTE DEMEK...KAARTLARDA 10 ILA 20 KAT DEMEKTIR...hepsi 3 yilda oldu....
dolayisiyle....
BENIM OLAYLARA BAKISIMLA....OBUR YORUMCULARIN OLAYLARA BAKISI AYNI OLAMAZ..
BEN SOYANIM....ONLAR SOYULANLAR....
incik....
SKENDER BEG...goygoyculari ve saksakcilari piyasaya saldi...MALINI DAGITIYOR...tabiii ben ondan once MALIMI DAGITTIM....niye....cunki onu...suya goturur susuz getiririm ben...
simdi....
o givrastikca....SHORTLA CANCAGIZINA OKUYORUM....
QUZUM Ateş ile Ülfet olur mu ?
Yorum
-
bir dip daha yapacaktir....parite 0.8 oldugunda...AVRUPAYA SERMAYE GIRISI UCUN...satip parayla avrupayi alacaklar..yeniden Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterKuzum ABD için ilk çeyrek mal toplamak erken mi olur; genelde son çeyrek gibi hareket bekliyor piyasa sanki.
biden...ukrayna savasi ile avrupayi yere serdi...zor iflah olur artikin...AMRIKI SERRMAYESI AKMALI ORAYA.
Yorum

Yorum