Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
Secim rally si bitti....bist 100...yeni hedef 1900....
covidde dagitilan bedava para....3 yil surdu...SIMDI ACI ACI ICACAKLAR...
bak haline hissesini topladik....1.80 lerden...
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
2013 de yazdiklarimi hatirlayin...BIR PARANIN FAIZINI DUSURURSEN....O PARA EN PAHALI PARAYA DONUSUR....diyordum...ele oldu....sifir faiz bol para...ADAMIN MAMINA CAKAR DIYORDUM...inanmiyordunuz....
VE SUAN...bendeniz....bu bilgiyi paraya donusturmekle mesgulum....BIR NEVI OLUCULUK...ceset topluyorum.
olucu kuzu YANI....HA HA HA....bal gibi gunlerdeyiz usaglar.
dovletler bu pankalari kurtarmaya geldiginde...geri verecegiz...2 veya 3 Katina.
2008 de....citi 1 dolara dustugunde....tum paramizi gomduk....5 dolardan geri sattik.
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
VE HALKLAR IKILECEK....covid bitecek demistim....covid bitti...HALK IKILMEK UZERE....ben haric....yuce rebbim beni...IKICI OLARAK YARATMIS.
Çarşamba günü SNB bu destek açıklamasını yapmış. Suudi ortağın daha fazla sermaye ekleyemeyiz açıklamasından sonra. Credit suisse hem bir ülke markası hem de too big to fail.
ÖFKE RÜZGAR GİBİDİR, BİR SÜRE SONRA DİNER; AMA PEK ÇOK DAL KIRILMIŞTIR. Liberte- Egalite - Fraternite
bir yer vardir ki....o yerden sonar...BORSAYI YUKARI BASMAK IMKANSIZDIR...buna feyza denir..
bu yeri bulmak ucun...MALIYET ANALIZINI KULLAN...
bu yeri buldu isen....KERIZ SILKELEME...devreye girer...kerize ver...dus kerizden geri al..cik kerize ver...dus kerizden al...keriz en cok 3 kerre yer bunu....bul 3 u....keriz silkeleme zamanida bitti dersin...
sira ASKIDAKILERE GELIR KI....iste onlar ucun....1300 endeks...ALLAHIN EMRI OLUR.
birseye...ASKIDALAR DEMEK UCUN...O SEYIN YUZDE 40 I...CAMASIR IPINDE ASILI OLMALI...
yani 2300 endekse indin....yukarida maliyetli zarardaki insanlar...hala satmiyorlarsa...bu 1300 u mecbur eder...satsinlar diye.
bir yer vardir ki....o yerden sonar...BORSAYI YUKARI BASMAK IMKANSIZDIR...buna feyza denir..
bu yeri bulmak ucun...MALIYET ANALIZINI KULLAN...
bu yeri buldu isen....KERIZ SILKELEME...devreye girer...kerize ver...dus kerizden geri al..cik kerize ver...dus kerizden al...keriz en cok 3 kerre yer bunu....bul 3 u....keriz silkeleme zamanida bitti dersin...
sira ASKIDAKILERE GELIR KI....iste onlar ucun....1300 endeks...ALLAHIN EMRI OLUR.
birseye...ASKIDALAR DEMEK UCUN...O SEYIN YUZDE 40 I...CAMASIR IPINDE ASILI OLMALI...
yani 2300 endekse indin....yukarida maliyetli zarardaki insanlar...hala satmiyorlarsa...bu 1300 u mecbur eder...satsinlar diye.
BIRINCI MAL DAGITIM BOLGESI....4500 ILA 5500...
1300 DEN FEYZAYA 1.5 yilda....18 ayda geldi...bol 3 e kac eder 6 ay....
kac aydir birinci mal dagitim bolgesindeyiz....5 aydir...eferim...6 aya ne kaldi...1 ay...eferim.
IKINCI MAL DAGITIM BOLGESI....3200 ILA 4500....
git say....1300 den 4500 e kac ayda gelmisiz bul...bol 3 e....ne cikti...o kadar ay bu bolgede kalacak....
ASKIDAKILERI DUSURMEK....2300 ila 3200....
git say....1300 den 3200 e kac ayda gelmis....bol 3 e....ne cikti...o kadar ay bu bolgedeyiz...
ASKIDAKILERIN YUZDE 40 I HALA ASKIDA....1300 ILA 2300...
BIRYERE GITME....sayma hic....hepsi 2 ay.
DAHA SONRA....hedef 12 000 e gidisin nasil SIMULE edilecegini anlatacagim....YENI YETME GAVATLAR...EYICE OGRENIN ULEN....
neyi soracan kendine....buradan 12 000 e goturecek para ne gaddindir...bu varmidir.
Yorum