kuzu Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
Secim rally si bitti....bist 100...yeni hedef 1900....
Collapse
This topic is closed.
X
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
5.610 yeniden şort....5.045 altı tehditi var..bence..kurt Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster[B]şort poz.larımı 5.550 den kapattım...Yazdıklarım sohbet amaçlıdır.Asla yatırım danışmanlığı değildir.
Yorum
-
inecekte bizim varlık fonu müsaade etmiyorkurt Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster5.610 yeniden şort....5.045 altı tehditi var..bence..
Yorum
-
şort poz.ları 5.500 den kapattım...kurt Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster5.610 yeniden şort....5.045 altı tehditi var..bence..Yazdıklarım sohbet amaçlıdır.Asla yatırım danışmanlığı değildir.
Yorum
-
Bu saatten sonra öyle birşey olmaz sanırımvicente Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterMalin cok buyuk kısmını ciktim gecen haftaki zirvede çok izlemiyorum gunici
Bist seçimlerin ertelenecegini söylüyor bence
Yorum
-
Şimşek de reddettiguner Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBu gidişle ziraati de borsada batıracaklar
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yorum
-
Elde hicbirsey kalmadı oy 25 e düşmüş herkes reddediyor akp ye katilmayi ya ertelenecek bir ortam yaratcakTuncer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterŞimşek de reddetti
Ya katar ya da mahkemeler bekler
Bist bunu satiyor
Yorum
-
Bir kurum 2 gunde 80 bine yakın kontrat kapatıp aciyor vob da
Bist iyice çöplüğe döndü
Bu kurum da banka
Dünyada batan bankalar değişen piyasa koşullarında yanlış pozlar alıp batıyorlar.
Bu salak robotlara birileri dur demezse ilerde bu bankalar da batar.
Cuma günü 60 bine yakın longu korkunç zararla kapatti bugun de en dipten 20 kusur shortlamis
Burdan bi tepse piyasa o pozlar da büyük zarar yazar. Yapı kredi denen bir mal robot türedi vob da son aylarda ettiği zarar bankanın 6 aylık karını götürmüştür
Yok karşı bacağı küreği varmış hikaye..korkunç şekilde batıyor. Bu salaklara önlem almalı yeni hukumet
Gidişat 2 yila credit suisse in aynisi
Yazdan beri kazandıklarımi tamamen reel yatırıma aktardım
Yeni hukumet geldiğinde ciddi düzenlemeler getirmezse bu bankalar surekli zarara eden piyasada...birkac yila tehlikeye girer..
Cok ciddi reset atılmalı herseye onlar olmadan buraya çerez parası hariç 1 kuruş sokmam
Yorum
-
Limit maX topluyoruz biz.. Dünden bugüne 54Xx' sunumunda bi BiSt Viop30 mevzu hazır..BEéLLrock Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBuralardan da long olmayan olamayan ne bilelim artık..,
hedge değilse 'ralli is alİVE, az daha devam' diyen biz gibilerin ekmeğine sentiment yağı sürmü$ sayacaz
naBalım..
Uygun süreliğine dipse ise hesabı bile..
Long liVe Long'S..
Yorum
Yorum