Ziraat yine bankaları alıyor anlaşılan elemgeçirecek hepsini
Secim rally si bitti....bist 100...yeni hedef 1900....
Collapse
This topic is closed.
X
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
hacı tilkiyi soymaktan başım döndü...kurt Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbıst 5.270 üstünde kalamadı..
Hissemi verdim...
şortumu açtım..5.840
şort poz.larımı 5.730 kapattım..
savunma sanayinin önde gelen hissesi ve bir holding aldım..
Hayırlısı ...Yazdıklarım sohbet amaçlıdır.Asla yatırım danışmanlığı değildir.
Yorum
-
Sn.Tuncer viop pasta bir kurum ,bir günde bu kadar şort açabilir dedirtiyor..çok ciddi şort açılmış..Tuncer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterKuzu hocam bu hacı tilki iyice saflaştı he
ziraatın tüm bankaları hergün topladığı belli
bu ortamda neden viopu baskılıyor ki short açan yok tersine long açan olur sonra kaldırıyor bedava para dağıtıyor
Spotta karanlık odada hisselere tecavüz edilmiş..
Yazdıklarım sohbet amaçlıdır.Asla yatırım danışmanlığı değildir.
Yorum
-
Yapı kredinin vadelide 6104 ort maliyetli 55k L pozu vardı, hepsini kapatmış bugün 5768 ort ile...
Yorum
-
Teknik haberi getirdi sanki...
Uluslararası Ceza Mahkemesi, Rusya Devlet Başkanı Putin hakkında Ukrayna'daki eylemlerinden dolayı tutuklama kararı çıkardı-Habertürk
Yorum
-
kurt Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterkaranlık odada tecavüz ettiler resmen..
viop'ta ise ykb çok ciddi şort pozisyon açmış..
şort devam ediyorum..
Short açmadı longları kapattı
Yorum
-
usaglar....
bu ara cok doluyum....amriki ve isvicrede batmak uzere olan bankalarin hisselerini satinaliyoruz....
bu sure yazamiyacagim....cok doluyum...CREDIT SUUISE 20 DOLARDAN 1.90 DOLARA DUSTU....
ne MOSHE ne BEN....bu firsati kaciramayiz...BUYUK PARA VAR.YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
Kredi Derecelendirme Kredi Notu Gözden
Kuruluşu Geçirme Tarihi
------------------- ---------------
Fitch 17 Mart 2023
S&P Global Ratings 31 Mart 2023
Moody's 16 Haziran 2023
Fitch 08 Eylül 2023
S&P Global Ratings 29 Eylül 2023
Moody's 15 Aralık 2023
Yorum
-
Kuzum 5 sene önce o fiyat. Düzenli düşmüş, İsviçre bankası batması çok zor diye düşünüyorum ama 5 senedir hep düşmesi korkutuyor. Hatta zirve 80 usd üzerikuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterusaglar....
bu ara cok doluyum....amriki ve isvicrede batmak uzere olan bankalarin hisselerini satinaliyoruz....
bu sure yazamiyacagim....cok doluyum...CREDIT SUUISE 20 DOLARDAN 1.90 DOLARA DUSTU....
ne MOSHE ne BEN....bu firsati kaciramayiz...BUYUK PARA VAR.
Yorum
-
Hep soyluyorum,
ULA GUZU YIGIT ADAMSAN 1/10 KALDIRAC OLAN VIOP DENEN NANEDEN CIK VE 1/100 KALDIRAC OLAN FOREX'E gel.
TISSSS ses seda yoktur garibimde.
Yorum
-
17 MART 2023 tarihli grafiklerimdir.
Yorum
Yorum