Kuzu üstadımı yıllardır takip ederim hep dediği olmuştur, biraz yusuf yusuf modunu zorlar ama dayanabilen kazanır. Ayrıca hepimize geçmiş olsun depremde hayatını yitirenlere Allah dan rahmet ailelerine sabır, yaralılarımıza da şifalar dilerim.
Secim rally si bitti....bist 100...yeni hedef 1900....
Collapse
This topic is closed.
X
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
Emmimim beklediği haber ile deprem kaynaklı uygulamaları bağdaştırınca, o yüzden dedim.Tuncer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterYok yaw sende
Sadece kötü bi haber akışı bekliyordu ya
O anlamda dedim
Yoksa Emmimin analizi çalışacaktır elbette bir şekilde.
Yorum
-
boyle gunlerde yazi yazmak cok zor....ACI KORKUNC BUYUK...esas olan KUZU KURALLARI...beni onlar yonlendirir hep...kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
yukaridaki yorumumun depremle ilgisi yok...depremden 10 saat once yazilmis...iki buyuk kurumun islemleri esas alinarak....acilir acilmaz cokecegi tespit edilmis....deprem sabahi....depremin buyuklugu ve zaiati bilinmedigi ucun artiydik....saat 11 e kadar...
benim yorumlarimin depremle ilgisi yoktur....hedef once 4100 sonar 3700 vermistim....15 gun onceden....
yani....ben hep...BORSA COKECEK DIYORDUM....
bugun...KUZU PANIK KURALI GECERLI IDI....ve uygulandi....
simdi bir tepki gelecektir.YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
bu yeni durumda....artik dususun duracagini....3700 e inmiyecegimizi dusunuyorum...
depremle ilgili....konsolidasyon 4500 ila 4100 arasi tamamlanir....
normalde boyle acili gunlerde yazmam...fekaat...eski yorumlarimi revise etmem gerek.YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
gecmis olsun,basimiz sagolsun....
demek....bana cok zor geliyor....sanki...olenler oldu...biz sag kaldik...gecti ve biz kurtulduk gibi geliyor bana....
UZUNTUM KORKUNC...ACI...DAMARLARIMDA DOLASIYOR...diyerek...uzuntumu sizinle paylasmakla yetinecegim.YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
bANA YORUMUM BU...iki aydir...depremle ilgisi yok bunun....HAFTALIK GRAF...ORTA VADEDIR...yani 3 ayi kapsar...kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterusulet ve suhuletle dedik ya....once 3700...
GENEL YORUM....
SUNU herkesin bilmesini istiyorum...cuma gunune kadar olanlar...DUSUS DEGILDI....
IKI ASAMALIDIR BU IS...
1...1 ci asama....MAL DAGITIM FORMASYONU...bunun derinligi yuvarlak yuzde 20 dir...buna borsada KOPUK ALINDI...MALLAR DAGITILDI denir...
2....2 ci asama...borsanin dusmesi....DAGITILAN MALIN GERI ALINMASI...bunun derinligide yuzde 20 dir...
eskiler bilir....kuzu bu ikiseyi birbirinden ayirtan kurali vermistir...
KUZU KURALI...HAFTALIK GRAFTA...DOLU OLAN BOLGE...MAL DAGITIM BOLGESIDIR...henuz dusus degildir bu....DUSUS...bununda yuzde 20 altindadir...
bakiniz grafa....
dolu barlar ve asagiya sarkmis igne barlar var...dikkat...hafta hep nereye duserse dussun mal dagitim bolgesine geri yukselerek kapanmistir...
onumuzde ki hafta ise...gidebilecegi en dibe gidip en dipten kapatacak olursa...DUSUS BASLADI DERIZ....maldakileri yerin dibinden almak ucun....tepkiler cok ciliz olarak...DIREKT DIBE INECEKTIR.

ONEMLI NOT...biz ne yaptik...5700 den 4600 e olan ilk dususte BUYUK BIR SOYGUN YAPTIK....5500 den 4500 e dusen ikinci BUYUK SOYGUNU YAPTIK....simdi bir yandan mallaniyoruz....bist 30 da kimki yuzde 30 dusmusse o artik ALINIR 4 KADEME OLARAK...cunki yuzde 40 ada dusebilir veya dusmez....HEM MAL ALIYORUM...HEMDE SHORTLUYORUM...YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
bu yorumlarim revise edilecek....cunki...BILINENIN AKSINE...depremden sonra panic biter bitmez....MAL ALINIR....
neden....
cunki....
BU PANICTE SATILAN MALIN TUMUNU....SKENDER ALDI...birde ben aliyorum.YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
Deprem mi değiştirdi planı Kuzu Emmim yani?kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbu yorumlarim revise edilecek....cunki...BILINENIN AKSINE...depremden sonra panic biter bitmez....MAL ALINIR....
neden....
cunki....
BU PANICTE SATILAN MALIN TUMUNU....SKENDER ALDI...birde ben aliyorum.
Neden peki? Nasıl bir etkisi olacak ki yukarı revize ettin?
Bugün skender mal almış değil sanki satmış gibiydi. Yfas dağıttı.
Yorum
-
Twitter basta sosyal medyada ak parti hükümetine, borsa yönetime ağır bir tepki var. Küçük yatırımcı iletisim halinde hareket etmeye başladı. Twitter sohbet odaları baya kalabalık.Kemal Kılıçdaroğlu nun uyarılarının olması daha da tepkiyi büyültüyor.
Yorum
-
Tum Türkiye elinde avucunda ne varsa gönderiyor inanilmaz bir yardımlaşma muthis bir birlik havasi var , akp denen kansiz örgüt böyle bir felakette milyonlarca yatırımcıyı yagmalatti gozgoreTitrettin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterTwitter basta sosyal medyada ak parti hükümetine, borsa yönetime ağır bir tepki var. Küçük yatırımcı iletisim halinde hareket etmeye başladı. Twitter sohbet odaları baya kalabalık.Kemal Kılıçdaroğlu nun uyarılarının olması daha da tepkiyi büyültüyor.
2 gunde cok sağlam zarar yazdım perşembe cuma dibinden cok ciddi alim yapmıştım şok olayla kalakaldım oyle vob hayatımda belki de ilk kez MC yiyeceğim portfoye bakamadim
Birçok tanıdığım borsaci cok berbat zararlar yazmasına rağmen büyük özveriyle yardım ediyorlar
Yağmacı talancilar devam edin az kaldi secime
Dikkat ettiyseniz bu gece yardım işine giriştiler borsa hakkında toplantı yapmışlar, yağma işini bitirmiş olabilirler
Bu arada deprem bölgesinde 380 bin yatırımcı varmış bu borsanın açık olması çok büyük bir yanlisti
Ne diyelim elbet bu devran doner
Yorum
-
Vicente ben artık umutsuz görüyorum. Defalarca oldu. Deprem olması neysede borsada devre kesmeler cok abartmış idi zaten. Hükümet ne dese tersi oluyor. Gelin borsaya dediler eylül de bankalar günlerce taban yedi. Şimdi iki aydır her gün çöküyor. Ulusal yas ilan et bu borsayı kapatma. Deprem olan yerlerde ne elektrik var ne internet.... Elektrik yok bina yok internet yok bu insanlar borsaya girebilir mi.bundan sonra Allah bir deseler dinlemem onları.. iyi niyetli değiller. Kılıçdaroğlu boşuna sürekli konuşmamış...
Yorum
-
Titrettin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterVicente ben artık umutsuz görüyorum. Defalarca oldu. Deprem olması neysede borsada devre kesmeler cok abartmış idi zaten. Hükümet ne dese tersi oluyor. Gelin borsaya dediler eylül de bankalar günlerce taban yedi. Şimdi iki aydır her gün çöküyor. Ulusal yas ilan et bu borsayı kapatma. Deprem olan yerlerde ne elektrik var ne internet.... Bu insanlar borsaya girebilir mi.bundan sonra Allah bir deseler dinlemem onları.. iyi niyetli değiller. Kılıçdaroğlu boşuna sürekli konuşmamış...
Gaziantep deyim evim yıkılmak üzere
Birikim sadece borsada başka birikimim yok
Evsiz kaldım birikimim eriyip erimedigini de bilmiyorum canımızı zor kurtardık ekmek kısıtlı su kısıtlı enkaz altında kalanlarami uzulum kendi durumumami çok zor bir durum Allah'ım yardımcımız olsun.
Bu yağmaya müsaade eden kim varsa...şeytan belalarını versin
Yorum
-
vicente Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSu akcete elini çekse bistten muthis bir short sıkıştırma gelebilir cok uygun ortam var ama akcete dibine kadar yağmalamak istiyor milleti
Yorum

Yorum