Emeğine yüreğine sağlık Kuzu Emmim.
Secim rally si bitti....bist 100...yeni hedef 1900....
Collapse
This topic is closed.
X
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
-
Kuzu hocam kafaları yine yaktın
Ama bu sefer benim aklıma daha çok yattı son plan
Zaten seçimi kim alırsa alsın faiz politikasında değişiklik yalmalı bu da borsayı bir süre sarsar diye düşünüyorum
Ama senin eğer muhalefet kazanırsa hedef 3700 den 9000 demen kafamı karıştırmıştı çünkü asıl onlar agresif faiz arttıracaklar
Şimdi son durumda eğer bu endeksin sonu her türlü 1 yıl karanlık ve 2200 ler ise biz direk dolara yerleşip orada mı beklesek belki o seçimden sonra başlar
Yaw ülkede en ucuz şey dolar kaldı
HA AKLIMDAKİ EN BÜYÜK SORU İSE KUZU HOCAM
MEVCUT İKTİDAR KAZANIRSA ENDEKSİ ŞİMDİ BIRAKMAYAN NASIL 2200 LERE BIRAKIR
İLAVETEN ŞİTKETLER BÖYLE BİLANÇOLAR AÇIKLARKEN ENDEKS NASIL 2200 LERE İNER
Yorum
-
secim ve secimden sonrasi ucun YATIRIM NASIL YAPIYORSUN KUZU....
TURKIYE PIYASASI UCUN AYIRDIGIM PARADA....
BORSAYI SATIP CIKTIM...BU PARAYI SOYLE KULLANIYORUM....
1.YUZDE 90 ILE DOLAR ALDIM....
2..YUZDE 10 U ILA...VIOP SHORT YAPIYORUM...VEYA TEPKI UCUN MAL ALIYORUM....
SUANDA TURKIYEDE EN UCUZ OLAN SEY DOLARDIR...ben hep en ucuzdan girerim...tepeyi beklemeden satip cikarim ki...obur girecegim instrumanada en ucuzdan gireyim....BORSAYI KASIM 17 DE 2.5 DOLAR ENDEKSTE SATTIM....18.5 DAN DOLARIMI ALDIM...borsa suan sattigim yerde dolar bazlida...surunuyor yatayda...
yani secim olacak....hukumet belli olacak...ekonomik politikasi belli olacak...aslinda bunun ne olacagini tahmin eder....SUANKI POZIZYONUMU DEGISTIRIRIM...
not...bu yuzde 10 uda sokmazdim....sokuyorum ki turk piyasasini takip edeyim...zinde kalayim.YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
2B degil....2C...daha fazla mal dagitimi ucun....onun tepesi 5950 de....yayinliyacagim onuda...egelii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterguzum
2B daha mantıklı gibi
ne diün
hem biraz daha mal dağıtılır hem gel gel yapılrı vs
OYUN TARZIMI....bu yuzden henuz yazmadim....2a,2b,2c....uc simulasyon...YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
Kuzu Emmim,
3700-4000 gelecek ise sanki 5150-5200 üstüne gidemez gibi. Zira kynin maliyeti kısmen yukarıda, üstüne mal gelme durumu olabilir hoş ky zararına mal satmaz, satan da 4700-4600 kırılınca sattı zaten. 5400 üstü yeniden heveslenecektir elbette ky mal almak için.p
Yorum
-
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum

Yorum