en fazla bu iki üç gün düşünürler. seçim var ama depreme yamar mıyız... kendileri yapmadı ise gereğini yaparlar.
Secim rally si bitti....bist 100...yeni hedef 1900....
Collapse
This topic is closed.
X
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
BORSA SAAT 11 DE KAPATILDI...11 e kadarlar gecerli....11 den sonar fonlar arasi olan islemler gecerli degil...guner Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterişlemleri nasıl iptal edecekler.
fiyatlarda geri dönülebilir mi.?
ya adam satıp kaçtıysa.?
mağdur olanda çok olur..
kapandığı yerde kalır bu.
mağduriyet memleketi oluruz toptan
acikken yapilmis islemi iptalleri imkansiz....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
vicentevicente Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterFutbolda kural ihlali olduğunda ne oluyor
Maç o an ki ihlalin yapıldığı dakikaya geri dönüyor
Bu yapılan kural ihlalidir 2 kanlı para heveslisi badem için yapıldı bu cok dava açılacak cokkk
Tek tuzluk islem
Deprem ptesi 4 de oldu o an ki fiyat ne ise yapılan yanlıştan donulmelidir
2004 fb Rize maçında kural ihlali oldu mac 20. Dakikadan tekrar edildi bjk nin şampiyonluğu gitti o ihlal nedeniyle
fiyatda nasıl geri dönülecek.?
adamlar çok büyük hata yaptı.
pazartesi açmayacaklardı.
hesabını vermelri lazım.badem kafaların.
sabah 9 da 7.8 şiddetinde deprem olduğu biliniyordu.
Yorum
-
EN BUYUK GADDARLIK SU....
DEPREM OLMUS....13 MILYON ETKILENMIS BU DEPREMDEN....BU INSANLARINDA BORSADA PARASI VARKEN....yani borsanin uyeleriyken...
SENIN BORSAYI ACMAN....ALLAHSIZLIK DEGIL MI ULEN...degilse nedir.
bu insanlara bir deprem vurdu...birde siz vurdunuz...kredili mallarini sabah belese aldiniz.YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
Iste borsayı ısrarla açık tutan kim sorusunun cevabıkuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterEN BUYUK GADDARLIK SU....
DEPREM OLMUS....13 MILYON ETKILENMIS BU DEPREMDEN....BU INSANLARINDA BORSADA PARASI VARKEN....yani borsanin uyeleriyken...
SENIN BORSAYI ACMAN....ALLAHSIZLIK DEGIL MI ULEN...degilse nedir.
bu insanlara bir deprem vurdu...birde siz vurdunuz...kredili mallarini sabah belese aldiniz.
Yunan koştu be gözyaşlarıyla bebek kurtariyorlar enkazdan
Allah bunlara birsey yapmadı yapmaz da
Şeytan bunların belasını versin
Yorum
-
Dostum asıl rezalet dun yaşandı bugun badem yatirim finans yoktu takanlaraTitrettin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstertwitter çalışmıyor. haberlerde yazıyor ama ben gene inanmıyorum. iç hesaplaşma yaparlar daha..
Bugünkü dusus panik dususudu
Dünkü dusus direk yağmalama amaçlıdı
Asıl dünün iptal edilmesi lazim
Tek tuzluk işlem tüm herkesin baskıyı arttırması lazim
Dünkü dusus yagmalamaydi dun borsayı kapatmayan kimse o yaptı
Yorum
-
selam Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterKuzu hocam, depremin ciddi bir ekonomik zararı oldu... Bu durum Dolar/TL yi de tetikler mi kısa sürede.... Seçimi dahi 1 ay öne aldılar, Dolar/TL de zaman kazanmak için... şimdi daha da zorlaştı seçime kadar sabit tutmaları..
bu topigi actigim 17 kasimda borsayi satip yuzde 90 I ile dolar aldim....
kalan yuzde 10 la borsadayim....turk piyasalarini takip edebileyim diye...
bu kararima erken ciktin diyenler oldu....onlar beni tanimiyanlardi....
simdi beni tanimaya basladilar...hersey yasayarak ogrenilir...dolari dibten alarak 36 dan satacagimida yazdim......
yuce rebbim....
mevsimleri niye yaratmistir....bir dusuneceksin...
baharda ekersin....yazin buyur...sonbaharda bicersin...bicmiyeyim bekleyeyim daha cok buyusun dersen...DOLU VE KAR YAGAR HEPSI GIDER...
SUANDA...TURK PIYASALARINA DOLU VE KAR YAGIYOR....
niye yagiyor...niye yagiyor....DIYEMEZSIN....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
Yorum