Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
HEDEF FEYZA.....ONUMUZDEKI 5 YIL.....duzeltme...ve tekrar feyza...ikinci 5 yil....ve cokus.
kuzu sen cansın, şu ortamda bana can suyu oldun teşekkürler.
ne guzel mesajlar bu zor sartlarda kazancımız daim olsun
burda insanlar birbirine faydalı olmaya çalışıyor
diğer yerde birbirine nasıl kazık atarım derdinde
dün gece makası 20 bine kadar çekti simdi nasıl kapatıcam diye yırtınıyor
çok net çok acil vob aksam esansı kapatılmalı tüm dengesizlikler bundan kaynaklanıyor
NE ARARSAN KENDINDE ARIYACAKSIN...aradigin hersey sende var.
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
kuzum matematik bakıyor.
ben bakmıyorum.
böylesi de var.
st sapma yerine atr kullanınca..
olacak iş değil buda...uğraşıyorum işte sanki olacak gibi.bana meşgale işte.başka iş bulamadım uğraşacak.
sistemi senin tüyolarına göre yapıyorum.
istediğim yere al sat verebiliyorum.ama bunun başka yerlere de uyması gerekiyor.
bunu sana yaptım.
cunki bu kaart tepesi olan 13 den 7 lere yuzde 40 dustu....simdi dibi olan 7 lerden yuzde 40 cikacak bu 10.4....
dikkat yuzde 40 dususle yuzde 40 cikis AYNI RAKKAMA VARMIYOR...VARMAMALI ZATEN....INCE IS BU.
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum