HEDEF FEYZA.....ONUMUZDEKI 5 YIL.....duzeltme...ve tekrar feyza...ikinci 5 yil....ve cokus.
Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
gundwane Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterYine mi batış hikayeleri ya..
Deutche Bank dan Credit Suisse mi evrildik bu sefer....eahh..
NORMAL....
DOW HAFTALIK

NASDAQ

SP 500

BEN KOYMADIM VALLA 3 ÜNE BİRDEN MAVİYİ..
Yorum
-
Kuzu hocam 4 banka dediniz 2 si nin adı orta credit suisse deutsche bank diğer ikisi bnp pariba ve bbva olabilir mi? Bizimkiler bunlardan kız almışlar.
saygılarımla
Yorum
-
-
Yorum
-
Artık dow yeni zirveye gider bence.gundwane Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterDOW da yılbaşı rallisi buralardan başlayabilir mi..
28500 lerde DOW un pandemi dönemlerinden kalma bi major boşluğu vardı..
Ne diyorsun guner ??
Hazır yine banka batış dedikoduları piyasaya postalanmışken..?
Hı?
Yorum
-
kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBILDIGIM BISEY VAR....
3 cu dunya herbine....2 ay kaldi...kasim 15 deadline...MALI SATIP CIKACAGIZ...
BENIM BU bildigimi bilenler...pazartesi RALLY I baslatacaklardir...SON MAL CIKISI UCUN...SIRKET SAHAPLARI...
FINANSAL ARENADA PARA KAZANMAK UCUN...musikiyi iyi bilecen...bethoven 9 cu senfoni...aslinda borsayi anlatir.
boyle bisey olursa...turkiyede secim filan olmaz....iptal olur.
vavvv raly e basladilar,senin bildiklerini biliyor bunlar.
Yorum
-
2013...EURO-DOLAR=1.40....gundwane Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterYine mi batış hikayeleri ya..
Deutche Bank dan Credit Suisse mi evrildik bu sefer....eahh..
2023 DE....EURO-DOLAR=0.85 OLURSA...SUAN 0.95....
ISTE BU TEK BASINA....AVRUPALI BANKALARIN OZSERMAYELERINI ERITTI....veeee...piyasa degerleri defter degerinin yuzde 20 si....
oyleyse...BU BANKALAR AMRIKILI KAPITALIST UCUN BELESE SATINALINACAK HALE GELMISTIR...batis dedigim bu.
bir eleman...bir frenk...bir peynirci...bir makarnaci panka el degistirecek...YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
AVRUPA....AMRIKININ KOLONISIDIR....
bir koloninin koloni kalabilmesi ucun su uc sey senin elinde olacak....
1...ENERJI ALT YAPISINI KENDINE BAGLA...nord stream hevaya ucuruldu..
2....BANKACILIK SEKTORUNU ELINE GECIR....
3....UCUZ VE KALITELI ISCI YARAT...uretimi cinden avrupaya kaydir...
bu yazdiklarim...YENI 30 YILLIK BUSINESS CYLE dan....neler yapacaklarini listelemisim...oradan bunlar.YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
paazartesi RALLY basliyacak dedim...cuma aasami....BASLADI.YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum

Yorum