HEDEF FEYZA.....ONUMUZDEKI 5 YIL.....duzeltme...ve tekrar feyza...ikinci 5 yil....ve cokus.

Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • guner
    Kıdemli
    • 28 Mayıs 2011
    • 4864

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu graphic....ustunde isaretlenmis kirmizi veya mavi carpi isaretleri...portakal rengi cizgilar...

kim cikariyor bunlari....BILGISAYAR....

o bilgisayara....o bilgileri cikarmak ucun....bir formuller verilmis....KIM VERMIS BU FORMULLERI....

acaba beni birileri bu kadar caba gosterip...bu kadar hos gorunen bu grafi hazirliyarak...ikmek mi istiyor....bu soruyu hangi SEN sorar.
    erken yazdın kuzum.ekleme yaptım yukarıya..
    zaten yanlış sinyal oluşursa sistemi değiştiriyorum.
    enteresan olanı zarar da etmiyorum al satlarımdan.erken çıktığım oluyor.veya az zararla stopladığım

Yorum

• Misafir

,

Yorum

• guner
        Kıdemli
        • 28 Mayıs 2011
        • 4864

uranacus senin sistemde az düşecek(60dk) sonra çıkacak(günlük)diyor.
        benim 2 sisteme de(atr-std sapma) uyuyor bu.
        ama en iyisini yine kuzu biliyor.

Yorum

• kuzu
          furuşan akıncı
          • 11 Aralık 2008
          • 13961

ogretmek amacli yazilarima devam....

manipulasyon sinyali....

Dolarda yatiyoruz...dolar 8 tl....secim yaklasiyor...burnum koku aliyor...dolari 18 e basacaklar diyorum...

Basiyorlar....bozun mala girin...dolar 10 tl ye dusecek diyorum...dusuyor ve davul zurnalar caliyor...

Bi onceki topigimde gidin okuyun.,...bunlar yazili....

Mala giriyoruz....portfoyumun lider kaardi....amiral...isc.

Fiyati 4 tl....100 000 lot alip 400 000 tl yatiriyorsun....

9 ay yatiyorsun....

Kaart firliyor....13 tl...100 000 lotu gomup...1 300 000 tl aliyorsun...

kaart 8 tl ye dusuyor....elinde 1 300 000 tl en var...hepsi ile kaardi geri aliyorsun....kac lot ediyor...

162 500 lot...kac lotun vardi 9 ay once...100 bin...simdi 162 bin 500 lot....

hedefin ne....iki tane....

1...manipulasyon ve spekulasyon basarili olursa.....secim veya erken secim....fiyat 16 panginot....

2...manipulasyon ve spekulasyon basarisiz olursa...en kotu fiyat 9 ay onceki girdigin...4 panginot.....

hedeflenen kar.....162 500*16=2 600 000tl....parani kaca katladin 6.5 katina....

alinan risk.....162 500*4tl=650 000...parani kac kati yaptin...1.62 kati....

birinde parami 6.5 kati yapiyorum....aldigim riskte ise 1.62 kati....

maldan cikarmiyim...iksen cikmam....ben kuzu yum.

not...dolari 18 den bozduk...hala 18....ve secimden oncede bunu asamaz diyoruz.
          graficleri incelerken.....

kendine su soruyu sor....

sendeki "senlerden" hangi sen o grafigi inceliyor...

sende en az uc sen var...

Birisi...gercek sen...

Ikincisi....5 duyunla sana pompalanan duygularla olusmus sen...bu sen degilsin...sende yaratilmis sen sin.

Ucuncusu....onyargilarinin olusturdugu sen....bu kotu olan sensin....

Soru sudur....gercek seni nasil bulup o grafige bakacaksin...

yani....ozun...ozunden olusmus kisiligin....5 duyunla olusmus sahte kisiligin....kurdugun hayallerle olusmus kisiligin....

Velhasil....

ne ararsan kendinde ariyacaksin...aradigin hersey sende var.
          bu graphic....ustunde isaretlenmis kirmizi veya mavi carpi isaretleri...portakal rengi cizgilar...

Kim cikariyor bunlari....bilgisayar....

O bilgisayara....o bilgileri cikarmak ucun....bir formuller verilmis....kim vermis bu formulleri....

Acaba beni birileri bu kadar caba gosterip...bu kadar hos gorunen bu grafi hazirliyarak...ikmek mi istiyor....bu soruyu hangi sen sorar.

iste bu soruyu soran...gercek sensin....

Sende bu soruyu soracak bir tane dahi sen yoksa...sende artik sen hicyoksun...sendeki senler...sen degilsin.

Cunki bu grafa...ben...bendeki ben le baktigimda...

Ilk hedefi....yuzde 20 cikis olan 8.88 goruyorum...

Ikinci hedefi...yuzde 30 cikis ile...9.60 goruyorum....

Ucuncu hedefi.....yuzde 40 cikis olan....10.4 goruyorum....

Niye boyle goruyorum....

Cunki bu kaart tepesi olan 13 den 7 lere yuzde 40 dustu....simdi dibi olan 7 lerden yuzde 40 cikacak bu 10.4....

dikkat yuzde 40 dususle yuzde 40 cikis ayni rakkama varmiyor...varmamali zaten....ince is bu.
          ucunu birarada okuyun....10.40 oldugunda...yuzde 40 para daha kazanacagim....en usttekinde....iste bunlari bana yaptiran....bendeki "gercek ben"....sadece BILGI ve MATEMATIK...duygular ve onyargilar yok....ANAMIN KARNINDAKI BENIM BEN...bende yaratilanlari REDDETTIM HEP...onlari surekli kovdum.

ne diyor DURNA GUSU...yunus emre....

'bir BEN vardir bende...benden iceru..."

bu bir ISIK INSANI...isiga kosuyor...KARANLIGA degil.
          YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• guner
            Kıdemli
            • 28 Mayıs 2011
            • 4864

guner Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
            işc günlük

Şimdi burada düşüyor diyor da ne kadar,al sinyali hemen aşağıda,çok yakın,düşse düşse 2 gün düşer,ve al verir.
            Buraya sert düştü ve volatilite bitti,sert çıkamaz,şimdi taban yapıyor,sonrası volatilite artarsa sert çıkar,evet çıkacak sonunda da,şurada 2 gün düşmeyimi tartışıyoruz.yeni zirve yapacak bu senet sonunda.

Yorum

• guner
              Kıdemli
              • 28 Mayıs 2011
              • 4864

kuzum matematik bakıyor.
              ben bakmıyorum.
              böylesi de var.
              st sapma yerine atr kullanınca..
              olacak iş değil buda...uğraşıyorum işte sanki olacak gibi.bana meşgale işte.başka iş bulamadım uğraşacak.
              sistemi senin tüyolarına göre yapıyorum.
              istediğim yere al sat verebiliyorum.ama bunun başka yerlere de uyması gerekiyor.
              bunu sana yaptım.

işc gün

Bundaysa dip vermiş zaten, 2 günlük düşüş yeni dip yaptırmaz,yön yukarı sonrasında.
              Alan kapıyor sadece.

Yorum

• kuzu
                furuşan akıncı
                • 11 Aralık 2008
                • 13961

sevgili guner....

senden faydalaniyoruz....laflarim sana degil...serde profesorluk var...ogretme arzumu durduramiyorum....

SUPHECI YAKLASIMI isliyorum....neden...nicin...niye.

soru su....sinifta 40 ogrenci var...20 kiz...20 erkek...

serdar bu kizlardan ayse ye kesik....yaniyor...tutusuyor...oluyor....

emme...ayse ile yatar yatmaz....ilgisi giderek azaliyor...ve hulya ya yanip tutusmaya basliyor....

hulya vermiyor....vermeyince onunla evleniyor....

KIMYASAL POTANSIYEL le ilgili bu....serdar...entropinin etkisi altinda...serdar daki serdar...artik serdar degildir.
                YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• Titrettin
                  Aktif
                  • 20 Aralık 2016
                  • 318

Şimdi burada düşüyor diyor da ne kadar,al sinyali hemen aşağıda,çok yakın,düşse düşse 2 gün düşer,ve al verir.
                  Buraya sert düştü ve volatilite bitti,sert çıkamaz,şimdi taban yapıyor,sonrası volatilite artarsa sert çıkar,evet çıkacak sonunda da,şurada 2 gün düşmeyimi tartışıyoruz.yeni zirve yapacak bu senet sonunda.
                  dün halk bankasına söz hakkı verdiler diye bankaların hepsi tavan oldu. hiç görülmememiş bir şey ykbnk bile tavan oldu. sabah baktım xbank ve diğer özel bankalar % +6 civarı idi.... akşam tekrar bakayım dedim bist 100 aynı ama halkb hariç hepsi eksiye geçmişler.

manipülasyon bitti derken gene gel gel yapıyorlar galiba... abi yorum olmadan çizgilerin bir anlamı yok. her zaman diyorum bu borsada teknik bir noktadan sonra hikaye. tekniğin ucunu gösteriyorlar. işlerine gelirse...

kuzu hocam eski kurt, tecrübe ve yeteneği ile bizlere yorumluyor. oysa hepimiz aynı şeyi görüyoruz. farkımız, bul karayı al parayı oyununda bizler kağıtlara bakarken kuzu hocam oynatanlara bakıyor.

Yorum

• ombusman
                    Katılımcı
                    • 08 Ocak 2019
                    • 179

Borsa İstanbul'daki manipülasyonda, SPK uzmanlarınca yapılan çalışmalar kapsamında şüphelilerin realize karlarının 2,5 milyar lira, elde edilen toplam karın ise yaklaşık 5 milyar lira olduğunu belirlendi

Bu nedir ya.
                    Şaka gibi.

Tüm bu fırtına bu rakamlar icinmi.?

Yorum

• guner
                      Kıdemli
                      • 28 Mayıs 2011
                      • 4864

Titrettin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                      dün halk bankasına söz hakkı verdiler diye bankaların hepsi tavan oldu. hiç görülmememiş bir şey ykbnk bile tavan oldu. sabah baktım xbank ve diğer özel bankalar % +6 civarı idi.... akşam tekrar bakayım dedim bist 100 aynı ama halkb hariç hepsi eksiye geçmişler.

manipülasyon bitti derken gene gel gel yapıyorlar galiba... abi yorum olmadan çizgilerin bir anlamı yok. her zaman diyorum bu borsada teknik bir noktadan sonra hikaye. tekniğin ucunu gösteriyorlar. işlerine gelirse...

kuzu hocam eski kurt, tecrübe ve yeteneği ile bizlere yorumluyor. oysa hepimiz aynı şeyi görüyoruz. farkımız, bul karayı al parayı oyununda bizler kağıtlara bakarken kuzu hocam oynatanlara bakıyor.
                      İndikatör ve sistemlerle iş yapma olayı budur dostum, yorum olmayacak ,zaten,sistem bilecek bilemiyorsa sistem olmamıştır

Yorum

• Tuncer
                        Tecrübeli
                        • 03 Mart 2022
                        • 2826

tam kumar masası oldu bist

Yorum

• guner
                          Kıdemli
                          • 28 Mayıs 2011
                          • 4864

Bu euro
                          Trend ölmüş
                          Volatilite çıkıyor
                          Bu durumda 17.28 beklerim ben
                          Düşüş yani

Olmazsa yanlış yol tutmuşsun demektir

Düşmesi içinde hiçbir yorum yok

Yorum

• vicente
                            Yasaklı
                            • 22 Kasım 2020
                            • 2458

ombusman Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                            Borsa İstanbul'daki manipülasyonda, SPK uzmanlarınca yapılan çalışmalar kapsamında şüphelilerin realize karlarının 2,5 milyar lira, elde edilen toplam karın ise yaklaşık 5 milyar lira olduğunu belirlendi

Bu nedir ya.
                            Şaka gibi.

Tüm bu fırtına bu rakamlar icinmi.?
                            5 milyar TL kar ise ellerindeki para kac milyar TL acaba
                            O para nerden bulundu
                            Cok net dışarıdan sokulan bir para hukumet eliyle düzenlenmiş bir vurgun
                            O isimler hedef şaşırtma
                            Bastakiler gayet mutludur

Yorum

• guner
                              Kıdemli
                              • 28 Mayıs 2011
                              • 4864

Diyorlar ya
                              katardan altin getirip,piyasada dolar yapiyorlar diye.

Yorum

• gundwane
                                Tecrübeli
                                • 18 Ağustos 2011
                                • 1922

Bu euro
                                Trend ölmüş
                                Volatilite çıkıyor
                                Bu durumda 17.28 beklerim ben
                                Düşüş yani

Olmazsa yanlış yol tutmuşsun demektir

Düşmesi içinde hiçbir yorum yok
                                İyide eur/usd paritesine baktın mı..
                                1.03 1.05 leri görürse nasıl düşecek euro 17.28 e..
                                Ki bence bi kalkış oldu..
                                Hem metallerde hem coinlerde hem paritede hemde borsalarda..
                                Zaten bunların hepsi ortak hareket ediyor artık..

eur/usd ye bi bak bakalım ne diyor ?

Yorum

Working...
                                X

Debug Information